KIKO Miami Click Slick Eyeliner

kikoglamorousgold2

KIKO Miami Click Slick Eyeliner

Het prachtige make-up merk Kiko is sinds een poosje ook in Nederland verkrijgbaar. Zo ontzettend fijn! Des te leuker om jullie kennis te laten maken met de mooie producten van dit leuke merk. Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het make-up merk Kiko in Milaan, en sindsdien ben ik verkocht. Laatst in Rome kocht ik weer een paar mooie producten waaronder de Miami Click Slick Eyeliner uit de Miami Beach Babe zomer collectie.

kikoglamorousgold1
De Miami Click Slick Eyeliner is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Van bruin- en zwart tinten tot prachtige felle blauwe tinten en zelfs een mint kleur. Ik zocht al een poosje een goed gepigmenteerde gouden kleur, dus ik nam Glamorous Gold mee. Ik kan je alvast verklappen dat dit een prachtige eyeliner voor de zomer is!

kikoglamorousgold3
De Miami Click Slick Eyeliner zit in een opvallende leuke verpakking met zomerse kleurtjes. De turquoise huls is leuk versierd, en aan de achterkant van de huls zit een goud klikdopje.

kikoglamorousgold4
Wanneer je de dop eraf haalt zie je een puntje gemaakt van kleine, fijne haartjes. De punt is niet helemaal spits, maar prima om een mooie lijn mee te zetten. De klikpen werkt erg makkelijk. Door op het gouden dopje te klikken, komt de vloeibare eyeliner uit de pen. Handig systeem! Wel moet je uitkijken dat je niet door blijft klikken, anders komt er teveel product uit de pen.

kikoglamorousgold10
De pigmentatie is top! Er komt ontzettend veel kleur en glans vanaf. De kleur wordt ook onmiddellijk afgegeven en dit is mede te danken aan de samenstelling van meer dan 50% water.

kikoglamorousgold5
De pen glijdt gemakkelijk over het ooglid, en brengt fijn aan. Wel is het lastig om een heel dun lijntje te trekken. Het geeft je ogen gelijk een mooie, frisse oogopslag, en zorgt voor een sprankelend effect!

kikoglamorousgold6
kikoglamorousgold9
En nog een full face met de Kiko Glamorous Gold Eyeliner op. Om de look af te maken heb ik gekozen om te shapen met een mooie bronzer, en knallende lippen. Lekker zomers!

Conclusie

De Kiko Miami Click Slick Eyeliner is een prachtig make-up product. Een fijne eyeliner, die prettig werkt. Het klik systeem is ook erg handig, en op deze manier heeft eyeliner ook niet de kans om uit te drogen. Top! De liner blijft de hele dag lang op haar plek zitten en de pigmentatie is super. Ik heb spijt dat ik niet meer kleuren heb meegenomen. Goede reden om binnenkort een bezoekje aan de Kiko te brengen, hihi!

De Kiko Click Slick Eyeliner kost €6,90 en is verkrijgbaar in de webshop en in de Kiko filialen. In Nederland zit Kiko in Amstelveen en Rotterdam Alexandrium.


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

11 Reacties

 1. 17 juni 2015 / 08:29

  Wat een ontzettend sprankelend en feestelijk resultaat! Heel leuk voor een feestje o.i.d.! Door deze post heb ik echt zin om snel weer eens een bezoekje te brengen aan de Kiko! Ze hebben ook zoveel mooie make-up items <3

 2. 17 juni 2015 / 09:21

  Zo’n klikdop klinkt wel bijzonder. Vind zo’n gouden kleur ook wel handig om te hebben. Ik heb eigenlijk nog nooit wat van Kiko geprobeerd, maar wil dat wel heel graag!

 3. 17 juni 2015 / 09:27

  Ziet er heel goed uit, ik gebruik eigenlijk nooit een gekleurde eyeliner -oh überhaupt bijna nooit een eyeliner haha- afgelopen Maandag heb ik eens gewerkt met een paarse eyeliner, was best leuk!

 4. 17 juni 2015 / 15:46

  Kiko heeft vaak leuke dingen. Wat een ontzettend handig product, ik denk dat ik er ook maar eentje ga aanschaffen voor de zomer.

 5. 17 juni 2015 / 20:09

  Ik word hier gewoon vrolijk van! Zo’n mooi en feestelijk gouden kleurtje.

 6. 17 juni 2015 / 20:36

  Wauw echt prachtig! Staat je ook echt super

 7. 17 juni 2015 / 20:40

  Haha, ik moest bij de intro foto even goed kijken wat het nu was! Een grappige verpakking en uiterlijk :). De kleur vind ik prachtig, zeker omdat de pigmentatie zo goed is!

 8. 18 juni 2015 / 10:58

  Oh wauw dit ziet er zo mooi uit, ik heb echt een zwak voor gouden kleuren bij de ogen. Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: