Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask en Eye treatment

Kiehl's Avocado Hydration

Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask en Eye treatment

Vorige week kwam er een ontzettend leuk pakketje van Kiehl’s binnen. Kiehl’s heeft namelijk een nieuwe avocado lijn uitgebracht, die bestaat uit twee heerlijke producten. Ik ontving een hydraterend gezichtsmasker en een creamy oogverzorging. Vandaag review ik voor jullie de nieuwe Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask en Eye treatment. Lezen jullie mee?

Kiehl's Avocado Hydration Mask
Kiehl's Avocado Hydration

Avocado Nourishing Hydration Mask €46,-

In het pakketje zat ook een leuke mok, met natuurlijk een avocado erop. Zelf was ik vooral benieuwd naar het avocado masker. Avocado heeft zoveel goede eigenschappen, die de huid een mega boost geven. Het avocado masker zit verpakt in een grote, ronde pot met een inhoud van maar liefst 100 gram. De inhoud van het potje lijkt op pure avocado puree.

Het masker voedt en hydrateert de huid, zodat ze weer gaat stralen. Het avocado masker heeft een rijke en romige textuur, die de huid een boost geeft. De gladde substantie smeert makkelijk uit op de huid. Wat ik een groot pluspunt vind is dat het masker vrij is van parfum. Belangrijke ingrediënten die in het masker verwerkt zitten, zijn o.a. Aloë Vera, Avocado-olie, Teunisbloem en Shea boter.

Kiehl's Avocado Hydration

Werking van het masker

Je brengt een royale laag van het masker aan op de gereinigde huid, en laat het zo’n 15 minuten goed inwerken. Ten slotte spoel je het masker met lauwwarm water af. Na afloop voelt de huid heerlijk glad, zacht en gehydrateerd aan.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment €29,-

Kiehl’s heeft naast het gezichtsmasker ook een fijne oogverzorging uitgebracht, gemaakt van avocado. De romige, verzorgende oogverzorging zit boordevol avocado-olie en bètacaroteen. Avocado-olie is de meest hydraterende olie die er bestaat. Het bevat o.a. Vitamine A,D,E en kalium. Bètacaroteen is een antioxidant, die vooral in wortels zit. De voedende substantie maakt de huid onder mijn ogen glad en zacht en fijne lijntjes worden opgevuld.

Conclusie

Ik ben ontzettend tevreden over de nieuwe Kiehl’s Avocado lijn. Het gezichtsmasker en de oogverzorging werken erg goed. Het masker gebruik ik zo’n 2x per week en het maakt mijn huid zo lekker zacht.

Momenteel is mijn huid dof, vochtarm en mis ik een glow. Het avocado masker geeft mijn huid een mega boost en zorgt ervoor dat ik mijn teint weer terug krijg. De huid onder mijn ogen vind ik belangrijk om goed te verzorgen, om rimpels te voorkomen. De oogcontour crème is een echte aanrader en werkt zo goed, zonder mijn huid te irriteren.

De producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Kiehl’s, Douglas en de Bijenkorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: