Kerstsfeer in huis


Kerstsfeer in huis

Nog maar een dikke week en dan is het alweer Kerstmis. Zoals ik jullie al eerder vertelde ben ik echt gek op de maand December. Twee weken geleden haalde ik de Kerstboom al in huis en inmiddels heb ik ook wat andere gezellige Kerst accessoires in huis toegevoegd. Ik houd zelf niet teveel van drukke kerstversieringen, dus ik heb het nog vrij rustig gehouden. Kijk je mee naar mijn Kerst accessoires in huis?

Een tijdje terug heb ik de leuke webshop ‘Juniqe’ ontdekt. Voor de liefhebber van mooie kussens, plaids en posters een echte aanrader! Op mijn dressoir in de woonkamer heb ik een vaas met een tak neergezet met leuke led lichtjes erin. Dit ziet er ‘s avonds zo gezellig uit! Dit was trouwens een idee van mijn vriend dus ik ben er helemaal happy mee. Verder heb ik ook nog een nieuw lijstje van Juniqe met de tekst: Meet me at the Mistletoe. Het leuke kandelaartje kreeg ik van mijn ouders voor Sinterklaas. Ook de spiegel kocht ik vorige week en ik ben er helemaal blij mee. Hij hangt zo mooi boven het dressoir!


Ook de haard in de woonkamer vind ik er altijd zo knus en gezellig uit zien. Hier heb ik een vaas met tak met rode besjes eraan neergezet, een stolp met led lichtjes en een lightbox met een leuke tekst erop. Ook hangt hierboven een foto poster van Winter Wonderland. Ik ben echt zo gek op sneeuw! Deze poster blijft gezellig de hele winter hangen. Ook deze komt van de webshop Juniqe en vind je hier.


De Kerstboom zelf mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik houd niet van een kunstboom, dus ben ook dit jaar weer voor een echte boom gegaan. Heerlijk om ‘s ochtends de woonkamer binnen te komen en een dennengeur te ruiken. In de boom heb gekozen voor wit met gouden ballen, houten versiersels, witte bloemen, kleine rode matte kerstballen en natuurlijk rode zuurstokjes. Zo gezellig!


Als salontafeltje heb ik een mooi marmeren tafeltje van het merk Zuiver met daarop gezellige kaarsjes en een dennentak. Ook dit geeft zoveel sfeer, love it!In de zwarte draadstoel heb ik een leuk dennenboom kussentje gelegd van Juniqe, met een superzacht kleedje van nepbont. Ook de bank ben ik natuurlijk niet vergeten! Hier heb ik gekozen voor een lekker warm plaid met dennenbomen.

Ben jij al bekend met de webshop Juniqe? En houden jullie van Kerstversiering in huis?

Als je voor 17 December een bestelling plaatst bij Juniqe heb je het voor de Kerst nog in huis! Met de code ‘REINDEER’ betaal je geen verzendkosten!

5 Reacties

 1. 16 december 2017 / 08:03

  Ahh wat een gezelligheid! Je boom ziet er prachtig uit! En die dennentak met kaarsen maken het ook echt af.

 2. 16 december 2017 / 08:26

  Een hele gezellige kerstsfeer! Precies mijn stijl.

  • Marloes
   Auteur
   17 december 2017 / 16:27

   Dankjewel Lindsey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: