Kerstlook met de NARS Holiday collectie

Kerstlook met de NARS Holiday collectie

Goedemorgen! Vandaag laat ik jullie een mooie kerstlook zien die ik heb gemaakt met de prachtige producten uit de NARS Holiday collectie. Kijk je mee?

Ik maakte de look met een aantal prachtige producten uit de NARS kerstcollectie. Het oogschaduw palette is echt geweldig! De vonken spetten van het palette af. Er zitten 6 super gepigmenteerde oogschaduws in het palette. Van links naar rechts zie je de kleuren:

Vinyl, Screech, Endless party, Smash it up, Exploit en Not for Sale. Verliefd op de leuke namen ook! De pigmentatie is in één beweging top! De kleuren zijn erg fijn om mee te werken. Voor dit palette betaal je €39,00.

Ik heb gekozen voor de tinten Exploit en Not for Sale. Screech heb ik gebruikt onder mijn wenkbrauwen en binnenste ooghoeken. Love it! Het geeft een mooie feestelijke touch dankzij de shimmers.

Ook zat deze schattige mini blush in een feestelijke verpakking. Ideaal om mee op reis te nemen. Dit is de bekendste blush van NARS: Orgasm. Deze heb ik dan ook aangebracht op mijn wangen.

Uiteraard mogen de lippen ook niet ontbreken. Ik ontving vier super mooie kleuren uit de kerstcollectie van NARS. Deze vier kleuren kosten €52,00 bij elkaar. De kwaliteit is geweldig! De lip pencols brengen ook weer erg makkelijk aan. Trashed is de derde kleur die ik voor deze kerstlook heb gebruikt. De lip pencils blijven goed zitten en overleven met gemak een drankje en hapje. Ze hebben een mooie matte finish.

Verder heb ik nog een mooie highlighter van het Sleek Soltice palette aangebracht (aanrader!).

Wat vinden jullie van deze kerstlook? En hoe ziet jouw kerst make-up er dit jaar uit?

page2image465579680

Hele fijne kerst!

5 Reacties

 1. 24 december 2018 / 08:24

  Hele mooie look. Wat is die mini blush lief en handig. Die lippotloden zijn ook prachtig en fijn :-)!

 2. 24 december 2018 / 10:18

  Ik vind de kerstcollectie van Nars dit jaar zo onwijs mooi! Love het palette.

 3. 26 december 2018 / 10:16

  Je hebt er een prachtige look mee gecreëerd, ik heb eigenlijk vrij weinig tot niets van NARS 😮 !

  • Marloes
   Auteur
   28 december 2018 / 22:58

   Dankjewel meid! Het is echt zo’n fijn merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: