Kerst Cadeautjes van Douglas

Kerst Cadeautjes van Douglas

It’s the most wonderful time of the yearrrrrr! Nog twee dagen en dan is het Kerst! Hebben jullie alle cadeautjes voor onder de boom al in huis? Hoe dichter we bij Kerst komen, hoe meer zin ik er in krijg. Ik luister de afgelopen dagen non stop naar de Christmas station bij SkyRadio. Super leuk om in de kerststemming te komen. Ook heb ik een aantal mooie cadeaus geshopt bij Douglas. Wat een verwennerij! Kijk je mee naar wat ik geshopt heb?


Ik heb al in tijden geen make-up meer geshopt, en dat kan als echte beauty liefhebber natuurlijk niet! Ik ging voor een mooi oogschaduw palette van MAC, waar ik super benieuwd naar was. Prachtige bruintinten voor een alledaagse look. Dit palette ga ik zeker weten gebruiken voor mijn Kerstlook. Ook bestelde ik de Hoola bronzer van Benefit, waar ik altijd hele goede verhalen over hoor. Deze mooie bronzer is perfect om mee te shapen. Van Origins bestelde ik het overnight mask. Een masker die je ‘s avonds voor het slapen gaat aanbrengt, zodat ie de hele nacht goed kan inwerken. Wanneer je wakker word is je huid super gehydrateerd. Ideaal als je een droog winterhuidje hebt! Van Douglas eigen merk bestelde ik twee handige gezichtsmaskertjes in een doosje. Deze maskertjes zijn ideaal om mee op reis te nemen. Zo heb je altijd je gezichtsmaskertje on-the-go bij. Een doosje is goed voor één keer gebruik. Mijn favoriete soft matte lip cream van NYX bestelde ik opnieuw in de kleur Milan. De mijne was helemaal op, en dit is echt mijn favoriete kleur ever! Een prachtige roze kleur! Douglas verkoopt ook make-up producten van het leuke merk The Balm. Ik ging voor FratBoy. Een hele mooie peachy warme blush. Als laatste ging ik voor de NYX concealer. Deze heb ik ook al weleens eerder gehad. Hij dekt mooi en blend erg makkelijk.


Van al deze producten kunnen jullie binnenkort ook reviews verwachten. Wat voor last minute Kerst cadeaus moet jij nog shoppen?

 

10 Reacties

 1. 23 december 2016 / 06:16

  Wat een prachtige items. Het MAC palette zou ik ook wel willen, precies mijn kleurtjes!

 2. 23 december 2016 / 07:43

  Wat een leuke items heb je geshopt. Dat palette van MAC ziet er al prachtig uit en zelf ben ik ook erg benieuwd naar die concealer van NYX.

 3. 23 december 2016 / 09:06

  Wauw, wat een hoop prachtige items heb je er bij Marloes. Vooral het MAC palette is een pareltje. Ik heb gelukkig alle cadeautjes al binnen dus ik kan met een gerust hart het kerst weekend in!

 4. 23 december 2016 / 12:03

  Oh ik hou ervan! ik moet mezelf alleen komende twee maanden flink gaan inhouden! liefs

 5. 23 december 2016 / 13:18

  wat een prachtige producten heb je uitgekozen! ik wacht nu op een douglas pakketje met mac oogschaduw, kerstcadeautje aan mijzelf haha!

 6. 23 december 2016 / 18:03

  Wat een heerlijke spulletjes heb je gekocht. Dat palletje van mac lijkt mij heel fijn. Mooie naturel kleuren.

 7. 23 december 2016 / 19:37

  Heerlijk dat je jezelf even in de watten hebt gelegd. De Hoola is waarschijnlijk niet voor niets het meest verkochte product van Benefit, de bronzer is prachtig! Fijne feestdagen Marloes, je zal met dit palette vast stralen <3

 8. 25 december 2016 / 12:31

  Wat heb je prachtige items uitgezocht! Ik ben heel benieuwd naar het palette van MAC en de blush van The Balm. Dit zijn echt leuke kerstcadeaus! En fijne kerst hè Marloes! Geniet er van. Kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: