Kadotip: Adventskalender voor de feestdagen

adventskalenders voor de feestdagen

Kadotip: Adventskalenders voor de feestdagen

Hello December! Ik trap gelijk af met een toffe kadotip. Steeds meer beautymerken komen met leuke adventskalender voor de feestdagen. Deze kalender begint op 1 december en eindigt op 24 december. Je maakt dan iedere dag een vakje open waar een mooie mini size van een beauty product in zit. Zo leuk! Vroeger was ik al gek op de chocolade adventskalender maar dit is nog véél leuker! Een echt cadeautje om uit te pakken! En altijd weer spannend wat er onder het vakje van de volgende dag verstopt zit. Vandaag laat ik jullie als kadotip de adventskalender van L’Occitane en The Body Shop zien.

adventskalenders voor de feestdagen
Ik begin met de adventskalender van L’Occitane. L’Occitane is een geweldig huidverzorgingsmerk, afkomstig uit de Provence. De kalender is een soort boek wat feestelijk verpakt zit met een rode strik.

adventskalenders voor de feestdagen
Wanneer je het boek openklapt zie je een gezellig kerstdorp. Super leuk gedaan! Er zijn maar liefst 24 vakjes aanwezig en achter ieder vakje zit een mooi product van L’Occitane.

adventskalenders voor de feestdagen
Ik kon het natuurlijk niet laten om alvast wat vakjes voor jullie open te maken. Er zit o.a. een zeepje, shampoo, bodylotion, douchegel, handcreme, voetencreme, conditioner, handzeep en een eau de toilette in. De waarde van de kalender is €84,- maar je betaald €49,-. Extra leuk om een beautyliefhebber cadeau te doen!


De tweede adventskalender is verkrijgbaar bij The Body Shop. The Body Shop brengt ieder jaar weer een leuke adventskalender uit met de feestdagen. De adventskalender ziet er vrolijk en speels uit. In deze kalenders kun je een aantal van jouw favoriete beautyproducten vinden, van lichaams- en gezichtsverzorging tot make-up en accessoires. Achter de deurtjes zijn echter ook nog andere verrassingen verstopt. Elke dag begint met een leuke activiteit en dat is nog niet alles! De kalender verandert na het openen van vakje 25 in een kennisquiz die je met kerst kan spelen. gezellig toch?


In de 24 days of beauty adventskalender zitten mooie cadeautjes met veel favorieten van mij! Het zijn twee boxen die je aan elkaar vast kunt maken zodat het ook een soort boek is.Zo leuk al die mini sizes! Hier word je toch blij van? De box heeft een waarde van €104,- en is verkrijgbaar voor €55,-.

Wat vinden jullie van de Adventskalenders voor de feestdagen? En wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerst?

Share:

12 Reacties

 1. 1 december 2017 / 06:59

  Wat een leuke advent kalenders! Die van l’Occitane vind ik het mooiste. Heel sfeervol.

 2. 1 december 2017 / 09:53

  Aaah super leuk, ik heb die van L’Occitane en ga netjes iedere dag een vakje openen, haha!

 3. 1 december 2017 / 12:10

  Ik wil heel graag eens zo een kalender uittesten, maar ik vrees dat ik niet zo lang zou kunnen wachten en gewoon alle hokjes opendoe ?
  Hele leuke inhoud!

 4. 1 december 2017 / 22:18

  Wauw die zijn zo leuk! I want them all ??

  • Marloes
   Auteur
   5 december 2017 / 20:49

   Wat lief Fabienne, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: