Jurkjes met print

jurkjes met print

Jurkjes met print

Goedemorgen! Vandaag is het tijd voor een nieuwe outfit post. Ik laat jullie twee nieuwe jurkjes van My Jewellery zien. Eén van mijn favoriete webshops! Zelf ben ik dol op jurkjes met print. In de winter kies ik vaak voor een comfortabele broek met warme, oversized trui maar je kunt een jurkje natuurlijk ook met een dik vest combineren.

Ik ontving een mooi satijnen jurkje met leopard print en een jurkje met camouflage print. Deze jurkjes combineerde ik beide met een super tof vest met bolletjes. Helemaal leuk om nu te dragen! Kijk je mee?

Jurkje met camouflageprint

jurkjes met print
jurkjes met print

Het eerste jurkje is er ééntje met een mooie camouflage print. Ik ben dol op dit model jurkje en ook het stofje is fijn. Het jurkje heeft een elastiek in het midden, die de taille benadrukt. Ook zitten er ruches aan de mouwen voor een speels en romantisch effect. De hals is hooggesloten en kun je vastmaken met eventueel een strikje. Ik ben echt dol op dit mooie jurkje!

Satijnen jurkje met Leopard print

jurkjes met print
jurkjes met print
jurkjes met print

Het gebreide vest met bolletjes vind ik er echt super leuk bij passen. Ik draag deze combinatie dan ook graag! Het satijnen stofje van het leopard jurkje zit ook erg lekker. Ik vind de roze kleur ook zo leuk! Deze twee jurkjes behoren tot mijn nieuwe favorieten en ga ik nog zeker weten veel dragen!

Wat vinden jullie van de twee jurkjes? En draag jij vaak een jurkje?


7 Reacties

 1. 14 januari 2019 / 08:58

  Oeh, deze is zó leuk! Staat je fantastisch 🙂

 2. 14 januari 2019 / 09:43

  Ik hou ook echt van jurkjes dragen! Ik vind vooral de laatste heel mooi!

 3. Marloes
  Auteur
  14 januari 2019 / 12:25

  Lief, dankjewel!

 4. 14 januari 2019 / 12:38

  Staat je erg mooi, hij viel me in het andere artikel al op! Je hebt het ook erg leuk gecombineerd allemaal.

  • Marloes
   Auteur
   14 januari 2019 / 16:42

   Hi Evelien! Dankjewel, wat lief!

 5. Lieke van Veen
  14 januari 2019 / 18:38

  Ik vind ze echt super leuk. Ik heb een groen jurkje van Loavies met panterprint maar ik draag niet zo heel vaak jurkjes.

 6. 16 januari 2019 / 09:18

  Ik vind ze allebei erg leuk! Draag ook graag zulke jurkjes :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: