Jo Malone London Red Roses

Jo Malone Red Roses

Jo Malone London Red Roses

Een paar weken geleden leerde ik kennis maken met het mooie luxe merk Jo Malone London. Ik mocht in Den Bosch bij Hudson’s Bay een kijkje komen nemen in de Jo Malone corner. Ik kreeg hierbij een leuke rondleiding en mocht alle parfums ruiken. Zo ontzettend lekker! Jo Malone heeft echt prachtige producten. Voor mij sprong de geur ‘Red Roses’ er echt uit. Ik had zin in een bloemige, frisse geur en dat is deze geur zeker weten! Vandaag review ik de Jo Malone London Red Roses voor jullie. Lees je mee?

Jo Malone London Red Roses

De verpakking

Jo Malone zit verpakt in een hele mooie flacon. met zilveren dop. De verpakking heeft niet teveel poespas en is mooi strak en clean. Geen drukke verpakking maar het straalt toch heel veel luxe uit. Love it! Red Roses is een hele romantische geur waar ik ontzettend van houd. Het leuke aan Jo Malone is dat je de colognes met elkaar kunt combineren. Zo kun je een eigen mix maken van jouw favoriete geuren. Alle geuren mixen goed met elkaar. Hier is erg goed over nagedacht!

Jo Malone London Red Roses

De geur Jo Malone London Red Roses

Jo Malone London Red Roses Cologne heeft een topnoot van citroen. Citrusfris opent de geur met een pittige intensiteit. De hartnoot is natuurlijk rode rozen. Een accent geïnspireerd door zeven van ‘s werelds mooiste rozen. De gevarieerde kwaliteiten van deze rozen, met accenten die variëren van fruitig en citrus tot groen en kruidig, zorgen voor een heerlijk boeket met een rijk en fluweelachtig karakter. Zo lekker! De basisnoot is honingraat. Deze diepe, honingzoete noot met zijn zachte, rijke accenten van bijenwas, voegt een verslavende zoetheid toe aan de geur. Dit maakt de geur zo bijzonder!

“De essentie van hedendaagse romantiek. Geïnspireerd door een voluptueuze mix van zeven van ‘s werelds mooiste rozen. Met geperste blaadjes van viooltjes en een zweem van citroen ontvouwen de geuren van deze geur zich als een boeket van versgeplukte bloemen. Uitgesproken en romantisch”.

Jo Malone London Red Roses

Conclusie

Ik ben helemaal dol op deze heerlijke geur. Ik gebruik de Red Roses cologne alleen met een bijzondere gelegenheid.  De geur blijft lekker lang hangen en ruik je een hele lange poos. Als ik de geur s’ ochtends op spray, ruik ik hem aan het begin van de middag nog steeds. Zo fijn! Voor een cologne van 100ml betaal je €108,-. De 30ml kost €54,-.

 

Ben jij al bekend met de colognes van Jo Malone London?

6 Reacties

 1. 21 maart 2018 / 06:54

  Lijken mij heerlijke geuren! De volgende keer toch maar eens gaan ruiken 🙂

 2. 21 maart 2018 / 09:33

  De fles ziet er geweldig mooi uit! Ik zie het merk nu overal opduiken en ben wel heel nieuwsgierig geworden. Of deze rozengeur iets voor mij is, weet ik niet, maar ik wil hem graag eens ruiken.

  • Marloes
   Auteur
   21 maart 2018 / 20:44

   Ja je ziet het merk inderdaad steeds vaker voorbij komen. Ze hebben zoveel mooie producten! Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

 3. 21 maart 2018 / 16:59

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Ik ben erg benieuwd naar deze geur en ik vind het leuk dat de geuren te combineren zijn!

  • Marloes
   Auteur
   21 maart 2018 / 20:43

   Wat leuk om te horen. Ja dat maakt het toch wel heel bijzonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: