Jeunesse Instantly Ageless

instantlyagelesskopie

Jeunesse Instantly Ageless

Vandaag review ik een rage die is overgewaaid vanuit Amerika. Botox zonder naald, uit een klein tubetje! Tja, ik was in het begin een beetje sceptisch. Want zeg nou eerlijk? Dat klinkt iets te mooi om waar te zijn; een product dat je wallen, kringen en rimpels binnen 3-4 minuten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Benieuwd of het echt werkt? En wat ik ervan vind? Kijk dan snel naar de video! En sorry voor mijn statische gezicht in de video, maar tijdens het intrekken van de crème is het de bedoeling dat je zo min mogelijk beweegt met je gezicht. Haha! Weten jullie dat ook weer :-). Veel plezier met kijken!

Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Het is helemaal gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van mijn nieuwste video’s!

Instantly Ageless is o.a. hier te koop.

12 Reacties

 1. 13 januari 2016 / 07:04

  Ik had het niet verwacht maar je ziet inderdaad verschil. Vooral aan de binnenkant van je oog zie ik goed verschil. Hoe lang duurt het dan voordat je ogen weer wallen onder de ogen hebben?! Heb je dit aan het begin nou gezegd? Ik kan het me even niet herinneren!

  • Marloes
   Auteur
   13 januari 2016 / 07:17

   Na 6-8 uur verdwijnt het effect van de crème weer!

 2. 13 januari 2016 / 08:08

  Ah wat is dit een interessante review Marloes, heel leuk! Het resultaat ziet er inderdaad goed uit, tof product!

 3. Anita
  13 januari 2016 / 08:32

  Leuke review!! Dit ga ik zelf ook zeker een keer uitproberen. Nadat het product is opgedroogd kan je gewoon je foundation e.d. erover aanbrengen?

  • Marloes
   Auteur
   13 januari 2016 / 21:31

   Hi Anita! Jazeker daarna kun je gewoon make-up aanbrengen! Maar je moet wel oppassen met hele natte producten. Ik zou dus onder de ogen niet teveel foundation aanbrengen. Wanneer je het echt ‘nat’ gaat maken verdwijnt het resultaat.

   • Anita
    13 januari 2016 / 23:51

    Handig om te weten, dank je wel!

 4. 13 januari 2016 / 10:28

  Bijzonder product! Kan me voorstellen dat als je veel last van wallen hebt, dat dit een ideale oplossing is!

 5. 13 januari 2016 / 15:53

  Wat een duidelijke en goeie review! Dat t zou werken had ik niet verwacht zeg! Maar het ziet er goed uit en dat voor zo’n prijsje!

 6. 13 januari 2016 / 20:50

  Ik heb die Facebook filmpjes ook heel vaak voorbij zien komen (alsof FB weet dat ik ook hele erge wallen heb;) Maar nu ben ik nog benieuwder naar het resultaat bij mezelf. Mijn wallen valt namelijk niet tegen op te concealeren hahaha.

  • Marloes
   Auteur
   13 januari 2016 / 21:30

   Dan denk ik dat je versteld gaat staan. Het resultaat is echt bizar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: