Je huid voorbereiden op de zon met Oenobiol

Je huid voorbereiden op de zon met Oenobiol

Zijn jullie ook zo aan het genieten van het mooie zomerse weer. Wat een prachtige dagen hebben we al achter de rug deze week. Het is belangrijk om je huid goed te beschermen met een SPF als je de zon in gaat. Maar wist je dat je de huid ook goed kunt voorbereiden op de zon? De zonproducten van Oenobiol Paris Sun helpen de huid voor te bereiden op de zon door ze te voeden van binnenuit. Hierdoor beschermen ze de huid tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht. Oenobiol capsules zijn verkrijgbaar in Age Protect en Sensitive Skin. Zelf ben ik momenteel de Sun Sensitive aan het uittesten. Lees je mee?

Wat doen de Oenobiol capsules nu precies? De lichte en gevoelige huid wordt toleranter voor de zon en huidveroudering wordt voorkomen voor de rijpere huid. Het mooie neveneffect: met een goede voorbereiding krijg je ook een mooier, intenser en egaler zongebruind kleurtje!

“De zon en de huid zijn elkaars beste vriend én vijand. De zon stimuleert onze melanine productie waardoor onze huid gaat stralen en mooi bruin wordt. Maar ze is ook verantwoordelijk voor bijna 90% van onze huidveroudering. Zonder een goed zonbeschermingsritueel hebben alle anti age cosmeticaproducten dus maar weinig zin. Zeker de lichte huidtypes zijn genoodzaakt zich goed te beschermen, want naast huidveroudering, kunnen zij ook last hebben van verbranding en zonneallergie. Wist je dat jaarlijks 56% van de Nederlanders verbrandt en bijna 70% te weinig zonnecrème aanbrengt om goed beschermd te zijn? De beautysupplementen van Oenobiol Paris voeden de huid van binnenuit voor een betere bescherming tegen de zon”. 


De capsules hebben iets weg van de snoepjes ‘tikkels’, haha! Ook ruiken ze en beetje naar caramel. Niet verkeerd! Doordat ze glad zijn, krijg je de capsules makkelijk doorgeslikt. Ik als ‘moeizame pilslikker’ ben hier erg blij mee!

Oenobiol Paris Sun heeft 2 zonproducten, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten:
Sensitive Skin: Voor vrouwen met een lichte en gevoelige huid om de huid van binnenuit toleranter te maken voor de zon. Op basis van o.a. lycopeen, luteïne, vitamine E, fytoeen en fytoflueen.
Age Protect: Voor vrouwen met een rijpere huid om huidveroudering door de zon van binnenuit te voorkomen. Op basis van o.a. lycopeen, luteïne, vitamine C en zink.


Bij beide capsules is gebruik gemaakt van tomaatextract, wat een werking heeft als antioxidant. Je neemt 1 capsule per dag in bij de maaltijd en je begint 1 maand van tevoren, voordat je word blootgesteld door de zon (bv. als je op vakantie gaat). Op deze manier behoud je een stralende huid en krijg je een optimaal bruine kleur. De capsules helpen overigens niet tegen zonverbranding of als SPF. Het is dus erg belangrijk om naast gebruik van de capsules de huid goed in te smeren met een SPF!

Conclusie
Ik slik de capsules nu precies vier weken. Inmiddels heb ik al een aantal zonuren achter de rug (o.a. op het terras en een keer op het strand). Ik smeer mijzelf daarnaast in met een SPF30. Wat mij opvalt is dat ik nog helemaal niet verbrand ben. Zelfs niet een beetje! Ik ben dus heel benieuwd wat het verdere resultaat gaat zijn. Nu kan ik het in de zomer natuurlijk pas optimaal uittesten. Maar ik ben zeer benieuwd! Keep you posted!

Denk je dat deze capsules iets voor jouw zijn?

2 Reacties

  1. 21 april 2018 / 15:46

    Ik heb deze capsules vroeger al eens gebruikt en ik moet zeggen dat deze er wel voor zeggen dat ik een klein kleurtje krijg met mijn lichte huid.
    Liefs,
    Yara

  2. 21 april 2018 / 19:31

    Ooh hier was ik niet mee bekend! Eigenlijk SUPER handig voor als ik op vakantie ga naar Kaapverdië. Als ik daar ben verbrand ik altijd en dan gaat mijn huid soort van ontvellen door de verbranding. Ik ga even op de website kijken en zeker uitproberen voor de volgende vakantie!! Heel erg bedankt voor de review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: