Je eigen telefoonhoesje ontwerpen

Inmiddels heb ik nu sinds een maand of twee mijn Iphone 8 plus. Ik ben er iedere dag nog zo blij mee! Deze telefoon maakt namelijk veel mooiere foto’s dan mijn oude 6S en de batterij gaat ook veel langer mee. Ook het grote scherm vind ik onwijs fijn! 

Ik bescherm mijn telefoon altijd met een telefoonhoesje. Jullie weten inmiddels dat ik dol ben op mijn hoesjes van Ideal of Sweden. Zeker omdat de Iphone 8 plus een glazen achterkant heeft is goed beschermen een must.

Omdat ik nu nog maar één hoesje voor mijn nieuwe telefoon heb, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe. Laatst heb ik zelf een telefoonhoesje met foto ontworpen. Zo tof dat dit ook gewoon kan! Ik heb gekozen voor één van mijn favoriete lifestyle foto’s die ik laatst ook op Instagram heb geplaatst. Maar je kunt natuurlijk ook jouw favoriete vakantiefoto met je liefje op een hoesje af laten drukken. Zo heb je een mooie herinnering altijd bij je!

Wat ik leuk vind aan dit hoesje is dat de foto aan de zijkant ook helemaal doorloopt. Je kunt de foto zelf helemaal uitsnijden hoe je hem wilt hebben.

Ook aan de bovenkant en zijkant sluit het hoesje mijn telefoon mooi af. De rubberen inlay is flexibel en absorbeert schokken en stoten. Als extra bescherming tegen schade bestaat het tweede gedeelte van de case uit stevig kunststof met openingen voor de camera en toestelknoppen.

De kwaliteit van de foto print is ook erg mooi. Precies zoals het hoort! Als je op de website klikt op ‘Toughcase Iphone 8 plus hoesje ontwerpen‘ krijg je hetzelfde hoesje als die van mij. Naast dit hoesje kun je kiezen uit een softcase of hardcase hoesje. Het Toughcase hoesje kost €24,95. 

Heb jij al weleens zelf een fotohoesje ontworpen?

3 Reacties

  1. 8 november 2018 / 15:17

    Tof printje op je hoesje, erg leuk! Ik snap dat je je iPhone 8+ wilt beschermen, als je die laat vallen… Ik weet alleen wel dat als je telefoon valt, met dit soort hoesjes, je scherm alsnog aan diggelen ligt 🙁 Een rubber hoesje of in een mapje beschermt veel meer! Gewoon een tip.. het zou zonde zijn als hij straks kapot gaat! <3

  2. 8 november 2018 / 22:52

    De enige telefoonhoesjes die ik ooit heb ontworpen waren door plaatjes te knippen en plakken voor mijn Nokia met een doorzichtig frontje. Dan is zo’n foto uploaden toch wat makkelijker haha! Ik heb nu heel saai 5 keer hetzelfde transparante hoesje besteld op AliExpress, maar ga misschien toch eens in iets leukers investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: