It’s The Most Wonderful Time of the Year


Yay, vanavond is het eindelijk Kerst
: The Most Wonderful Time of the Year <3! Ik ben dan ook super benieuwd wat jullie plannen zijn voor de feestdagen!
Ga jij lekker eten met familie, vrienden of misschien wel een paar dagen weg? Helaas mogen we dit jaar niet genieten van een witte Kerst. Dat zou het toch wel helemaal afmaken! Ik vond de sneeuw twee weken geleden zo gezellig. Je komt dan toch een beetje extra in die gezellige Kerstsfeer!

Mijn vriend en ik gaan vandaag al op tijd richting mijn schoonouders om daar vanavond Kerstavond te vieren. Ik heb er superveel zin in! We gaan lekker eten met zijn allen, bijkletsen en doen ook nog cadeautjes voor elkaar. Zo leuk! Morgen vieren we Kerst bij mijn ouders waar we ook met de familie lekker gaan eten. Iedereen maakt een gang klaar. Ik maak samen met mijn vader het dessert waar ik jullie ook nog zeker weten het recept van ga geven op mijn blog. Hihi! Voor de chocolade liefhebbers in ieder geval erg lekker!


Tweede Kerstdag vieren Dennis en ik lekker samen. Waarschijnlijk gaan we buiten wandelen of even de stad in om te genieten van het Kerstsfeertje. Breda is zo mooi versierd nu en t/m 30 December is het Winter Wonderland. Op de Grote Markt staat een ijsbaan en er zijn leuke Kerstkraampjes met eten, drinken en prullaria. Ook de winkels zijn Tweede Kerstdag gewoon open. ‘s Avonds zullen we waarschijnlijk gewoon een simpel hapje eten samen. Na twee dagen met heel veel eten heb ik dan wel weer even genoeg gehad, haha!

Wat zijn jullie plannen deze Kerstdagen?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: