Inspiratie voor mooie boho kapsels

Inspiratie voor mooie boho kapsels
Inspiratie voor mooie boho kapsels

Good Morning! In dit artikel geef ik je inspiratie voor mooie boho kapsels. Vorige week zaterdag kwam Kirsten van Ambitious Hair & Make-up langs om een aantal prachtige kapsels bij mij te maken. Ik had er helemaal zin in en was erg benieuwd wat ze met mijn haar ging doen. Het was een hele leuke en gezellige ochtend! Ook had Kirsten een vriendin en fotograaf bij, die alles op foto heeft vastgelegd. Anne heeft ook een eigen blog en Instagram account. 

De kapsels die Kirsten bij mij heeft gemaakt, zijn helemaal in boho stijl en ook nog eens festival proof! Benieuwd naar de kapsels die ze heeft gemaakt? Kijk dan snel even mee!

Inspiratie voor mooie boho kapsels

Boho kapsels

Allereerst heeft Kirsten mijn haar geknipt. Dat was wel nodig na een zonvakantie, waarin ik veel in chloor- en zout water heb gezwommen. Daarna begon ze mijn haar eerst te krullen. Dit gebeurde met een krultang van het merk Ogé Exclusive (25mm krultang). Deze maakt echt prachtig krullen, die ook nog eens superlang blijven zitten. Aanrader! Na het krullen van mijn haar, ging Kirsten de zijkanten twisten en aan de achterkant vastknopen. Wauw erg gaaf! Dit was gelijk al mijn favoriete kapsel van de ochtend!

Inspiratie voor mooie boho kapsels
Inspiratie voor mooie boho kapsels

Opgestoken boho kapsel

Ook dit opgestoken boho kapsel vind ik zo ontzettend gaaf! Het voelde ook echt super stevig aan. Om dit kapsel te maken heeft Kirsten de bovenkant van mijn haar getoupeerd en daarna is ze gaan vlechten. Aan de onderkant heeft ze mijn haar lekker rommelig vastgezet met schuifspeldjes. Love it! Dit kapsel staat ook echt heel erg leuk voor een feestje.

Inspiratie voor mooie boho kapsels

Visgraatvlecht

In vlechten is Kirsten erg goed! Ook de visgraat blijft een favoriet van mij, die ik zelf helaas niet onder de knie heb. Misschien moet ik even een paar lesjes volgen ;-). Dit is echt het perfecte ‘beach’ kapsel. Lekker losjes, nonchalant en hip! Ook leuk om bij deze vlecht een mooie haarband te dragen.

Braid haarband

Nog zo’n leuk kapsel, die eigenlijk ook wel heel simpel te maken is: de vlecht haarband. Je maakt een vlecht aan de zijkant van je haar en brengt deze naar de andere kant van je hoofd. Daar zet je de vlecht met schuifspeldjes vast.

Inspiratie voor mooie boho kapsels
Ik ben in ieder geval helemaal happy met de mooie kapsels die Kirsten heeft gemaakt. Ze maakt zelf ook altijd hele leuke kapsels met sjaaltjes en haarbandjes. Super leuk! Wil je nog meer mooie kapsels van Kirsten zien? Check dan zeker even haar Instagram.

Bedankt Kirsten & Anne voor de leuke ochtend!

10 Reacties

 1. 22 augustus 2018 / 08:16

  Wat een leuke kapsels. De krullen zijn mooi en de vissengraatvlecht vind ik altijd een succes.

 2. 22 augustus 2018 / 09:42

  Ik vind het echt allemaal zó onwijs mooi! Vooral de vissengraat, wauw!

 3. 22 augustus 2018 / 10:08

  Het ziet er echt prachtig uit Marloes! Mijn favoriet is losse krullen met zo’n vlechtje op je hoofd. Erg mooi gedaan!

 4. 22 augustus 2018 / 11:08

  Wauw wat mooi zeg!! Ik vind de visgraatvlecht je echt fantastisch staan.

 5. 22 augustus 2018 / 14:11

  Wat een mega toffe kapsels zeg, ze zien er stuk voor stuk tof uit!
  Ik moet er volgende week zaterdag aan geloven.. wij gaan ook nog eens met glitter strooien haha

 6. 22 augustus 2018 / 19:20

  Wauw wat een mega gave kapsels! Ik vind vooral kapsel nummer 1 heel mooi en natuurlijk de visgraat die ik zelf ook nog niet echt onder de knie krijg.

 7. 26 augustus 2018 / 00:21

  Wat een leuke kapsels zeg! Heel erg knap gedaan! Ik vind dat jij sowieso heel erg mooi haar hebt van jezelf en een hele mooie kleur.

  • Marloes
   Auteur
   27 augustus 2018 / 12:52

   Ah dat is zo lief! Dankje Nicole. Ik ben zelf momenteel ook erg blij met de kleur. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: