Inspiratie voor de nieuwe badkamer

Inspiratie voor de nieuwe badkamer

Inspiratie voor de nieuwe badkamer

Goedemorgen! Hebben jullie de extreme hitte van de afgelopen dagen overleefd? Het was erg warm en daarom heb ik grotendeels van de tijd binnen doorgebracht. Ondanks dat ik vakantie heb, ben ik nog wel aan het werk achter mijn laptop. Een goed excuus om tussendoor inspiratie op te doen voor onze nieuwe badkamer.

Zo heb ik al hele mooie badkamerspiegels en een mat zwarte stortdouche gevonden. Dit wilde ik al zo lang! Zwart in een badkamer staat echt heel erg sjiek. Nu hoop ik alleen dat een zwarte douche en kalkaanslag goed samengaat. Verder heb ik mijn hoofd genoeg leuke ideeën voor de nieuwe badkamers.

Wij hebben namelijk twee badkamers in ons nieuwe huis. Wat een luxe, en misschien nog wel het allerleukste dat ik twee badkamers mag inrichten. Wij hebben een kleinere badkamer in de aanbouw van het huis en een grote badkamer met ligbad. In de grote badkamer willen we graag gebruik maken van mooie zwarte items, zoals de zwarte douche en een zwarte dubbele kraan bij de wastafel. Natuurlijk gaan we weer voor Portugese tegels op de vloer, haha. Ik denk dat we onze tegels kopen bij Douche Concurrent. Dit zijn bijna dezelfde tegels die ik had in mijn appartement. Gek genoeg ben ik nog steeds niet uitgekeken op deze tegels.

Verder heb ik al talloze badkamerspiegels gezien maar een ronde vind ik het allermooiste. In de kleine badkamer gaan we zeker weten voor een ronde spiegel en wellicht dat we in de grote badkamer voor een rechthoekige spiegel gaan met led verlichting. Bij zwarte materialen vind ik houtkleur in combinatie met riet/rotan erg mooi staan. Dit geeft gelijk een warme sfeer aan het geheel.

In de kleine badkamer denk ik dat we voor een hotel sjiek badkamer gaan. Mooie kranen van messing, in combinatie met zwart en lichtroze verf op de muren. Hier vind ik de kleur Setting Plaster van Farrow and Ball erg mooi voor. Ik kan nu eigenlijk al niet meer wachten op het eindresultaat, haha!

Heerlijk om op deze manier alvast inspiratie op te doen. Voorlopig zijn we nog lang niet bij het hoofdstuk ‘badkamer’ aangekomen, want eerst moet boven alles afgemaakt worden. Mocht je benieuwd zijn naar de status van onze verbouwing? Dan kun je hierover meer lezen in mijn verbouwing updates.

Hoe ziet jullie droom badkamer eruit?

Dit artikel betreft een betaalde samenwerking
Share:

3 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   4 augustus 2019 / 01:14

   Dankjewel Ilona! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: