In the Picture #64 Uiteten, Babyshower & Aftellen!

itp
Hi loves! Het is zondag, weer tijd voor een nieuwe ‘in the picture‘. De laatste week was vrij stressvol en vooral druk. Ik had wat minder tijd om te bloggen afgelopen week. Ik ben echt heel erg toe aan vakantie, en kan niet wachten. Nog even werken en dan lekker twee weken tot rust komen, en mijn hoofd leeg maken. Ook ga ik nog even volop genieten van Jeroen. Die gaat na onze vakantie weer voor een langere tijd naar het buitenland. Het kan dus zo zijn dat er de komende weken wat minder artikelen online komen dan dat jullie gewend zijn van mij. Benieuwd naar mijn weekje? Kijk snel mee!

1
5
Vorige week zondag was het niet echt lekker weer, maar wilde we toch nog even een kijkje gaan nemen op spullen & smullen in Breda. We deelde allebei een lekker yoghurtje met toppings.

14
Daarna wilde we nog een hapje gaan eten bij een nieuw restaurant in Breda, maar we hadden niet gereserveerd en ze zaten vol. Uiteindelijk gingen we een hapje eten bij Popocatapetl. Ook lekker! Het dessert deelde we ook samen; chocolademousse!

3
Zondagavond had ik nog wat granola gemaakt, en die at ik maandagochtend ik een yoghurt parfait. Zo lekker! Zelfgemaakte granola blijft gewoon het allerlekkerst!

6
‘s Ochtends lekker blogs lezen en ontbijten. In de zomer vind ik het heerlijk om vroeger op te staan! Extra lang van mijn dag genieten!

4
Mijn nieuwe Roshe Runs kwamen ook nog binnen. Ze lopen zo lekker! Net wolkjes!

7
En nog meer ontbijtjes, haha! Worden jullie het al beu πŸ˜‰

10
Donderdagavond had vriendlief echt heerlijk gekookt. Zoete aardappelen uit de oven met verse, gekruide zalmfilet van de visboer. Yum!

8
Vrijdagochtend moest ik een ochtendje werken, en s’ middags was ik blij dat het weekend was. Ik lunchte lekker uitgebreid met havermout/kokos pancakes met zelfgemaakte chocoladesaus van kokosolie, rauwe cacaopoeder en een beetje honing. Super lekker!

18
‘s Middags gingen Jeroen en ik nog even de stad in om wat cadeautjes te kopen. Het klaarde goed op, en we belandde op het terras in het zonnetje. Heerlijk! Ik bestelde een tropical smoothie met vers fruit.

20
17
‘s Avonds hadden we niet veel honger, en allebei geen zin om te koken. We aten een lekkere mini burger bij dit leuke tentje in Breda. Het vlees is hier ontzettend lekker en gemaakt van 100% bio angus vlees.

13
Zaterdagochtend stond ik vroeg op, want ik had een drukke dag voor de boeg. Eerst lekker ontbijten met kwark en verse watermeloen en aardbeien. Yum!

9
Saturday morning selfie! Lekker werken aan onze nieuwe tafel. Ik ben er zo blij mee!

19
‘s Middags organiseerde we voor mijn zus een babyshower bij ons thuis. Het was erg geslaagd, en ze was helemaal verrast. Super leuk! Iedereen nam lekkere hapjes mee, en de taart was echt heerlijk!

12
‘s Avonds ging het eetfestijn nog gewoon even door, want mijn zus en ik namen mijn vader nog mee uiteten bij Tom’s Diner in Roosendaal. Een verlaat vaderdagetentje! Tom’s Diner is een Amerikaanse diner en ze hebben er heerlijke burgers. Ik ging voor de satΓ© burger, erg lekker!

11
‘s Avonds werkte ik nog wat aan mijn blog, en lakte mijn nagels met een lakje uit de nieuwe OPI Venice collectie.

Hoe was jullie week? Fijne zondag iedereen!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

15 Reacties

 1. 19 juli 2015 / 08:59

  Ik krijg nooit genoeg van het zien van die heerlijke ontbijtjes! Mooie foto’s!

 2. 19 juli 2015 / 09:41

  Wat een heerlijke pancakes, die moet ik ook echt een keer maken, vooral met de zelfgemaakte chocoladesaus! Nog even en je kan lekker genieten van je vakantie!
  Liefs, Iris

 3. 19 juli 2015 / 10:01

  Leuke foto’s! Ik moet nog ontbijten, en dat kan ik maar beter snel doen want ik heb honger gekregen van je foto’s!

 4. 19 juli 2015 / 10:02

  Wat een heerlijke week, en wat een lekker eten allemaal!! Ik had een week vrij maar heb voor mijn gevoel niets gedaan wat ik graag wilde doen..die weken heb je wel eens he ;-)! Achja, kom maar op nieuwe week! Vandaag in ieder geval 2 feestjes!

 5. 19 juli 2015 / 10:07

  Hmmm ik ga gauw even ontbijten, want je foto’s zijn weer zo fijn en inspirerend! En wat een prachtig lakje van OPI <3 Ge-wel-dige kleur!

 6. 19 juli 2015 / 10:31

  Erg leuke foto’s van je week om te zien! Wat leuk ook een babyshower (: nog even knallen met werk en dan mag je eindelijk genieten. <3

 7. 19 juli 2015 / 14:31

  Leuke foto’s! De yoghurt met toppings ziet er heerlijk uit! En wat een supermooie Nikes! xx

 8. 19 juli 2015 / 16:22

  Ah wat lekker dat jullie bij Toms zijn gaan eten, inderdaad heel leuk!

  • Marloes
   Auteur
   20 juli 2015 / 22:56

   Hihi, ja! Super lekkere burgers hebben ze daar he! Kom jij er ook weleens?

 9. 19 juli 2015 / 16:59

  hmm.. de smoothie ziet er echt lekker uit! Nu heb ik ook zin om een smoothie te maken.

 10. 19 juli 2015 / 19:45

  Hmmm wat een heerlijk eten allemaal! Krijg er spontaan trek van πŸ˜‰ Ook je Nike’s zijn echt heel leuk, tof dat printje!
  XO IMKE |

 11. 19 juli 2015 / 20:33

  Ah wat leuk een babyshower! Dat wordt steeds populairder, leuk zeg. En geniet inderdaad nog even van jullie samenzijn, dat kan nu nog! Wat een leuk lakje van OPI zeg, die ga ik gelijk even opzoeken, ik ken de collectie nog niet :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: