In the Picture #61 Vrije dag, Relaxen & Markthal

itp
Goedemorgen! Hoe is jullie weekend? Een beetje genoten van het zonnetje gisteren? Wat een heerlijke zomerse week komt eraan met tropische temperaturen van zelfs boven de 30 graden. Nu is het echt zomer! Heerlijk! Afgelopen week zijn we weer druk geweest in ons nieuwe huis, was ik nog een extra dagje vrij en zijn we een middagje naar Rotterdam geweest voor o.a. jaloezieën en een bezoekje aan de Markthal. Benieuwd naar mijn weekje in foto’s? Kijk dan gezellig mee!

1
Zondagochtend sliepen we lekker uit, en daarna werkte ik wat aan mijn blog, en ontbeet ik uitgebreid met een lekkere grote bak met kwark.

12
Aan het begin van de middag brachten we eerst een bezoekje aan de opa en oma van Jeroen in Roosendaal, en daarna gingen we weer richting Ikea. We kochten nog wat kleine dingetjes, en een plankje voor in de keuken.

4
‘s Avonds bakte Jeroen pancakes. Yum! Ik eet ze tegenwoordig met wat crème fraice erop. Zo lekker! Ook kwam dit leuke vloerkleedje van H&M binnen. Hij is voor op de slaapkamer.

2
Maandag was ik nog lekker een dagje vrij, en begon ik de dag met een kettlebell workout in de tuin. Zo fijn dat ik nu gewoon in de tuin kan sporten!

3
‘s Middags als tussendoortje een lekker bakje met fruit!

6
Mijn nieuwe bestelling van Body&Fit kwam binnen. Deze protein bites zijn zo lekker! Ik ben er stiekem aan verslaafd!

7
Lekker lezen in de nieuwe VT Wonen. Wat een fijn tijdschrift is dit toch. Ik haal er altijd veel inspiratie uit!

8
Donderdagavond was ik een avondje alleen thuis, en maakte ik een salade klaar met tonijn. Altijd goed!

10
Daarna ging ik een rondje skeeleren! Zo lekker om dit af en toe te doen. Muziekje erbij en gaan!

11
Uitzicht tijdens het skeeleren. Ik woon nu vrij dicht bij de polder. En dit is een lekker pad om op te skeeleren. Ideaal!

14
‘s Avonds werkte ik aan mijn blog, en keek ik naar Orange is the New Black. Deze serie is verslavend! Ik ben nu bijna klaar met seizoen 1!

9
Vrijdagochtend moest ik een ochtendje werken, en toen ik thuis kwam lunchte ik met deze lekkere havermout pancakes. Yum! ‘s Middags had ik een afspraak bij de pedicure, en ‘s avonds editte ik mijn budget make-up look die gisteren online is gekomen op de blog.

23
Deze hazelnootpasta van Body&Fit is zo lekker. Er zijn verder geen suikers meer aan toegevoegd, en ik denk dat ik hem nog lekkerder vindt dan Nutella!

19
Weekend ontbijtje; havermout met bosbessen, frambozen en pindakaas.

16
Outfit of the day. ‘s Ochtends zag het er nog niet naar uit dat het lekker weer ging worden, maar ‘s middags klaarde het gelukkig op en ging het zonnetje schijnen. Ik droeg een maxi jurk van ONLY, spijker gilletje van Primark, nieuwe sandaaltjes van H&M en armcandy van Items en Daniel Wellington. Het tasje kocht ik vorig jaar in Madrid.

15
Bij de Markthal vindt je overal heerlijk eten. Vers fruit, tapas, gezellige eettentjes! Dit verse fruit in puntzak zag er heerlijk uit!

20
We hadden nog niet geluncht, en besloten om een lekkere burger te gaan eten bij Firma Pickles. Ik ging voor de burger van de week met krab-garnalen salade en een stuk rundvlees. Erg lekker van smaak!

21
Na het eten deelde we nog samen een frozen yoghurt. Als topping kozen we voor aardbeien, kiwi en oreo.

‘s Avonds genoot ik nog even van het zonnetje in de tuin, en ging ik naar de band van mijn vader luisteren. Een gezellige avond! Het is nu inmiddels 3 uur ‘s nachts en hoogste tijd om naar bed te gaan. Vandaag ga ik nog even langs Ikea voor een spiegel voor op mijn kantoor en een lamp voor in de keuken. Ook is het kermis bij ons, en gaan we nog even met mijn kleine nichtje een rondje kermis doen. Verder wil ik wat gaan bloggen en lekker van het zonnetje genieten! Een relaxte zondag!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Geniet allemaal van de mooie week die eraan zit te komen! Ik denk dat ik maar op zoek ga naar een zwembadje voor in de tuin, hihi!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Share:

18 Reacties

 1. 28 juni 2015 / 08:53

  Oh wauw, die burger ziet er super goed uit! Vandaag is er open dag bij de tuin van mijn ouders (ze hebben een volkstuin) dus daar ga ik gezellig even langs, en verder lekker bloggen, ik zit vol met inspiratie! 🙂

 2. 28 juni 2015 / 09:33

  Wat een leuke week! Fijn dat je nu gewoon in de tuin kan sporten. En dat eten ziet er allemaal heeeeerlijk uit zeg. Jaloersmakend! Krijg er honger van haha!

 3. 28 juni 2015 / 10:07

  Wat een heerlijke food foto’s allemaal zeg, ziet er stuk voor stuk heerlijk uit! Lijkt me een heerlijk vooruitzicht lekker in je tuin te zitten met een zwembadje aankomende week. Mijn vriend en ik zijn ook al een hele tijd op zoek naar een woning maar het wil nog niet echt lukken (te kritisch denk ik haha)

 4. 28 juni 2015 / 10:25

  Wat een mooie foto’s weer, ik vind je outfit details heel erg leuk!

 5. 28 juni 2015 / 11:12

  Mooie foto’s zeg! En verslavend he, Orange is the new Black…. leuke serie! Als je daar klaar mee bent, raad ik je Weeds aan – heel grappig en 8 seizoenen (!!) #verslavingproof

 6. 28 juni 2015 / 11:13

  Ah, was je dus toch in de Markthal! Ik zag op Instagram iets met Pickles staan en dacht dat je wel in Rotterdam zou zijn, lekkerrrr! En sportieveling, echt zo goed dat je al die kettle workouts blijft doen, respect 🙂 Tot gauw! <3

 7. 28 juni 2015 / 12:04

  Wat een heerlijke week! En bij al jouw eetfoto’s zwijmel ik weg. Zo lekker!! En wat fijn dat je in je tuin kan sporten, ik zou op dit moment ook niets liever willen :-)!!

 8. 28 juni 2015 / 14:22

  Yum wat een lekkere food foto’s! Dat kleedje wat je bij de tv hebt liggen vind ik echt mega leuk 🙂

 9. 28 juni 2015 / 14:35

  Wat een heerlijke week, en wat een leuke foto´s!
  Liefs. Jonne

 10. 28 juni 2015 / 15:19

  Wat een mooie foto’s allemaal. Ik heb de markthal in Rotterdam nooit bezocht. Als ik al het lekker eten zo zie, dan moet ik maar is gauw gaan.

 11. 28 juni 2015 / 17:13

  Wat een fijne week! Ik ben heel benieuwd naar de serie Orange is the New Black. Van vele gehoord en gelezen dat het een hele goede serie moet zijn, maar ben er nog steeds niet aan begonnen haha!

 12. 28 juni 2015 / 20:57

  skeeleren heb ik lang niet meer gedaan, wat een goed idee! ooh en die frozen yoghurt ziet er super lekker uit:)

 13. 28 juni 2015 / 22:10

  Wat een leuke foto’s van al dat lekkere eten hihi. Leuk verslagje!

 14. 28 juni 2015 / 23:35

  Al die food foto’s…*kwijlt een beetje weg*

 15. 29 juni 2015 / 22:55

  Die foodies zien er zo heerlijk uit! Ik wil echt een keertje naar de Markthal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: