In the Picture #56

itp
Hi allemaal! Er is weer een week voorbij gevlogen. Afgelopen week had ik een extra dagje vrij vanwege bevrijdingsdag. Heerlijk die korte werkweekjes zo! Benieuwd naar wat ik verder nog deed afgelopen week? Kijk dan snel mee!

2
Afgelopen zondag maakte ik een dubbele smoothie klaar met een twee verschillende lagen. Super lekker, en het ziet er nog eens leuk uit ook. Het recept hiervan krijgen jullie snel op de blog te zien.

3
Zondagmiddag gingen we even langs mijn ouders nog voor mijn moeders verjaardag. Dit was mijn outfitje of the day!

8
Mama had lekkere havermoutmuffins gemaakt met appel en cranberry’s. Erg lekker!

26
Maandagavond had Jeroen gekookt. Spaghetti courgette!

4
Op bevrijdingsdag sliep ik uit, en probeerde ik wat nieuwe recepten uit voor op de blog. Deze smoothie van amandelmelk, rauwe cacao en dadels is een echte aanrader! Yum!

5
‘s Middags ging ik met mijn moeder de stad in, en deed ik weer eens Candy Yum Yum op van MAC. Dit blijft één van mijn favoriete lipsticks! Zeker nu de zomer er weer aankomt.

16
Bij Inspire dronken we een lekkere carrot juice.

31
Ook kwam het recept van de pita pizza’s online afgelopen week. Ze zijn zo lekker, en ontzettend makkelijk om te maken.

17
Ontbijten met een bakje kwark met noten en granaatappelpitjes.

24
Appel met pindakaas als tussendoortje op mijn werk. Misschien een rare combinatie, maar dit is zo lekker!

14
Woensdagavond aten we lekkere pancakes en keken we de hele avond naar een nieuwe serie waar we aan begonnen zijn; Secret & Lies. Zo spannend!

32
Vrijdagochtend begon ik met de laatste workout van week 11 alweer van de Bikini Body Guide. Mijn nagels matchen mooi met mijn sportoutfit en sneakers, haha!

10
Na het sporten lekker ontbijten met een smoothie bowl met pure chocolade, kokos en granaatappel.

18
‘s Middags sprak ik met een vriendin in de stad af bij een nieuwe tentje wat geopend was. We bestelden allebei een bosbessen smoothie en een lekker stuk carrotcake.

11
‘s Avonds hield ik een relaxed avondje voor mezelf met de Grazia en een nieuwe batb bomb.

12
Gisterenmorgen maakte ik wafels klaar en werkte ik aan mijn blog vanuit bed. Heerlijk zo’n ochtendje!

21
‘s Middags gingen we nog even langs mijn oma, die een heerlijke aardbeienvlaai had gehaald bij de bakker voor moederdag. Yum!

7
Ook gingen Jeroen en ik langs de woonboulevard op zoek naar een bed. Dat is misschien nog wel het leukste van alles. Bedden testen, haha! We zijn er nog niet helemaal over uit, maar waarschijnlijk word het een boxspring met een traagschuim matras.

25
En ik spotte o.a. deze leuke koperen accessoires.

19
Casual outfit of the day! Ideaal voor een dagje woonboulevard!

Vandaag is het moederdag en neem ik mijn moeder vanmiddag mee. Ze weet nog niet waarnaartoe, dus dat is nog een verassing! Verder ga ik de ochtend nog wat aan mijn blog werken, en moeten we nog wat dingetjes voor ons huis regelen. Bizar dat het over een kleine 5-6 weken al zover is. Hihi! Ik heb er zoveel zin in!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

15 Reacties

 1. 10 mei 2015 / 08:58

  Ik krijg echt altijd spontaan trek van het zien en lezen van jouw foto’s! Ziet er allemaal weer erg lekker uit!

 2. 10 mei 2015 / 09:19

  Die schoenen (van je eerste ouftit) zijn echt zooooo leuk.

 3. 10 mei 2015 / 09:28

  Aaah Candy Yum Yum staat je zo goed, die moet ik ook weer wat vaker gaan dragen, zo een heerlijke zomerse kleur. En oh, wat krijg ik weer een trek van al die lekkere food foto’s <3 Veel plezier met je mama vanmiddag, super lief dat je haar gaat verrassen!

  • Marloes
   Auteur
   10 mei 2015 / 22:19

   Dankjewel Svenja <31

 4. 10 mei 2015 / 10:14

  Lekker hoor, bedden testen. Oooh die stapel pannenkoeken! Jammie!

 5. 10 mei 2015 / 10:40

  Ik word altijd heel blij van jouw kiekjes!! 🙂

 6. 10 mei 2015 / 10:41

  Ahhh, winkelen voor je woning lijkt me zo leuk! Net als bedden testen haha!
  Wat zit je haar trouwens mooi op die selfie zeg, prachtig!

 7. 10 mei 2015 / 11:25

  Bedden testen; te leuk haha! Traagschuim is wel echt heerlijk, dat moet vast helemaal goedkomen haha 🙂 Heel veel plezier vandaag in ieder geval met moederdag. En die koperen accessoires zijn zoo leuk! Ik ben echt heel benieuwd hoe het allemaal gaat worden, fijne zondag mop! <3

 8. 10 mei 2015 / 13:46

  Wat een hoop heerlijke dingen! Die smoothie, wafels en de taart, mm!

 9. 10 mei 2015 / 19:46

  Ben heel benieuwd naar het nieuwe tentje waar je bent geweest want de cake ziet er echt goddelijk uit! Je extensions staan je echt super en de blouse die je aan hebt ook, is dat toevallig degene uit je shoplog van Ebay?

  • Marloes
   Auteur
   10 mei 2015 / 22:10

   Dat is pas sinds een weekje open, en het is echt onwijs lekker daar hihi. Zeker een aanrader. Het heet Batista en zit naast het Hart van Breda op de grote markt. De top is inderdaad van Ebay! Ik heb hem ook in het gebroken wit 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

In the Picture #56

itp
Goeiemorgen! Afgelopen week was ik niet alleen druk met dingetjes regelen voor ons nieuwe huisje, maar had ik ook een avondje cursus op mijn werk en paste ik op mijn lieve nichtje. Verder brachten we een bezoekje aan de woonboulevard en keek ik Grey’s Anatomy. Wat is het spannend! Veel tijd om te bloggen had ik dus niet. Ik mis het dan ook zo, haha! Vandaag ga ik dus lekker veel tijd aan mijn blog besteden, en er staat nog een Kindsday make-up look op jullie te wachten. Deze tutorial komt vanmiddag online. Benieuwd naar mijn weekje in foto’s? Kijk gezellig mee!

13
Maandag nam ik carrot cake als lunch mee naar het werk. Ik had nog genoeg over!

16
‘s Avonds hadden we een afspraak met one hypotheekadviseur om nog wat dingetjes door te spreken.

7
We gingen er lopend naar toe, en onderweg kwam ik deze mooie bloemen tegen <3!

1
Dinsdagochtend lekker ontbijten met een rode bieten frozen smoothie bowl. Verder werkte ik die dag, en s’ avonds hadden we computer cursus op het werk. Vanaf volgende week wordt de praktijk bij ons overgenomen door een bedrijf, en krijgen we ook te maken met een nieuw computer programma.

8
Make-up of the day; ik draag mijn nieuwe concealer van MAC, BB Cream van Clinique en MAC Faux lipstick de laatste tijd heel graag. Ook probeerde ik een nieuwe oogschaduw van Gosh en Make-up Studio  uit!

17
Donderdagavond nam ik even een momentje voor mezelf om mijn nagels te lakken, en de Cosmopolitan van vorige maand nog steeds te lezen, haha!

3
Vrijdagmorgen begon ik de dag met een abs workout van Kayla, en daarna ontbeet ik met een lekkere groene smoothie!

19
Daarna haalde ik mijn nichtje Ilse op om lekker buiten te wandelen, naar de diertjes te kijken en een rondje winkelcentrum te doen. Wat groeit ze toch hard!

14
Aan het begin van de middag was ik weer thuis en kleedde ik mijn eigen snel om. Het was namelijk heerlijk weer! Tijd om een rondje woonboulevard te doen met Jeroen en wat inspiratie op te doen!

5
Yay, we zijn er klaar voor! Ideaal om op vrijdagmiddag te doen, dan is het namelijk helemaal niet druk!

10
Bij Ikea liep ik tegen dit bureau aan. Deze is op maat verstelbaar en hier kun je dus ook staand aan werken. Handig om op deze manier van houding te veranderen. Ik wil heel graag een wit bureau op mijn kantoortje straks. Dus grote kans dat dit hem gaat worden!

12
Na een rondje door Ikea gelopen te hebben, was het tijd om de gezonde tussendoortjes van Ikea eens te testen. Ik ging voor een bakje vers fruit. Lekker!

6
Eenmaal weer thuis was ik zo moe, dat ik even een powernapje deed. Na een half uurtje was ik weer een stuk fitter! Yay!

15
‘s Avonds maakte we samen pizza’s klaar met als bodem een whole wheat wrap. My favorite <3! Ondertussen keek ik een paar afleveringen van Grey's Anatomy. Zo spannend! Straks de laatste nog kijken, en dan ben ik bij! 's Avonds keken we nog een filmpje, en maakte ik mijn artikel voor gisteren klaar. 2
Zaterdagochtend ging de wekker al vroeg, want vriendlief deed mee aan de Men of Steel run in Scheveningen. Om 8 uur besloot ik ook om uit bed te gaan, en maakte ik een heerlijk ontbijtje klaar voor mezelf. Protein pancakes met een chocolade saus en kwark. Super lekker, en dit was ook alweer veel te lang geleden! De ochtend werkte ik hard aan mijn blog om wat artikelen te schrijven en een video op te nemen.

4
En in de middag reed ik zelf ook richting Den Haag. Lekker even uitrusten met een theetje, en bladeren door de nieuwe Women’s Health.

9
‘s Avonds gingen we met de twee broertjes van Jeroen en schoonzusjes eten bij Burgerz in Den-Haag. Hier was ik al eerder geweest met Jeroen, en de burgers zijn hier onwijs lekker. Ik ging voor de whole wheat Pestorello burger met pesto en basilicum. Ook nam ik er zoete aardappelfrietjes bij, en een oreo milkshake als toetje. Wat was die lekker zeg! OMG!

‘s Avonds rond een uur of 10 waren we thuis en maakte ik de diary nog voor vandaag. Verder ga ik vandaag mijn spulletjes voor morgen klaarzetten. Dan sta ik namelijk met een eigen kraam op de rommelmarkt kleding en schoenen te verkopen. Ik heb er zin in, en ben heel benieuwd! Hopelijk werkt het weer een klein beetje mee, en blijft het droog! Verder gaan we waarschijnlijk vanavond ook nog koningsnacht vieren, gezellig!

Wat zijn jullie plannen voor koningsnacht- en dag?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

20 Reacties

 1. 26 april 2015 / 07:41

  Zo leuk om met je nieuwe huis bezig te zijn hè? Lekker shoppen en rondkijken. Mooi dat je straks meer ruimte hebt voor het bloggen, heerlijk!

 2. 26 april 2015 / 08:25

  De rode bieten frozen smoothie bowl ziet er heerlijk uit, al klinkt de naam niet zo aantrekkelijk haha! Het bureau ziet er mega handig uit. Succes met je kraampje!

 3. 26 april 2015 / 09:13

  Mmmmm vers fruit bij Ikea! Daar ga ik de volgende keer ook voor! Zo leuk om bezig te zijn met jullie nieuwe huis, bij ons is het na een jaar ook nog lang niet klaar!

 4. 26 april 2015 / 09:58

  Hmmm je foodies blijven er altijd zo lekker uit zien. Vooral de carrot cake en stapel pannekoeken laten mij watertanden! Veel plezier ook morgen met het verkopen van je spulletjes <3

 5. 26 april 2015 / 10:06

  Ahh die foto’s van al dat eten… zie ter yummie uit!

 6. 26 april 2015 / 10:16

  Wat een mooie foto’s! Ik ben dol op de mooie bloesem die je nu overal ziet. Prachtig!

 7. 26 april 2015 / 10:51

  Wat heb je toch een leuke stijl! Leuk al die zoektochten naar meubels voor in jullie nieuwe huis!

 8. 26 april 2015 / 11:07

  Wat een heerlijke week! Ik ga vanmiddag ook naar IKEA en wat ziet die carrot cake er yummy uit!! 😀

 9. 26 april 2015 / 11:17

  Dat bureau; wat handig! Ik wist helemaal niet dat de Ikea dat had, dit is er eentje die ik ook maar ga onthouden, haha! Heerlijk om zo bezig te zijn met je huisje en vooral je kantoor hihi <3 Die burgers; OMG <3 Fijne dag mop!

 10. 26 april 2015 / 11:32

  Wat een heerlijke foto’s! En die bureau lijkt mij ook fantastisch, want ik heb ook een (redelijk) slechte houding en zat ook over een hoge bureau te denken. Toch maar eens een keer bij Ikea kijken.

 11. 26 april 2015 / 11:53

  OMG die burger ziet er echt super lekker uit!!

 12. 26 april 2015 / 13:13

  Wauw jouw foto’s van eten zien er altijd zo prachtig uit. Helemaal netjes neergelegd en alles!

 13. 26 april 2015 / 13:25

  wat grappig dat verstelbare bureau! leuk je witte nagellak, echt zomers:)

 14. 26 april 2015 / 14:10

  Wat een leuke foto’s allemaal. Die Carrot cake en pancakes zien er heerlijk uit <3

 15. 26 april 2015 / 15:17

  Leuk he om dingetjes te doen voor je nieuwe huis!!! als het eenmaal af is dan word het pas genieten.

 16. 26 april 2015 / 16:12

  Hele leuke foto’s! Handig ook zo’n bureau om foto’s op te maken 🙂 xx

 17. 26 april 2015 / 16:17

  Wat heerlijk is het om nieuwe spulletjes uit te zoeken voor je nieuwe woning! Dat bureau is af en toe heel handig volgens mij alleen hopelijk hoef je niet veel moeite te doen om hem omhoog te krijgen 😉 Carrot cake zag er ook echt heerlijk uit.

 18. 26 april 2015 / 19:15

  Oeh wat ziet die burger er goed uit zeg! Daar ga ik zeker ook eens keer eten nu ik in het Haagse woon! 😀 Lekker!

 19. 27 april 2015 / 13:37

  Wat leuk is dat om inspiratie op te doen voor jullie huisje! En weer prachtige foto’s!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: