In the Picture #50

itp
Goeiemorgen op deze mooie zonnige lente dag! Heerlijk! De eerste week van de maand maart zit erop, en die is in ieder geval al goed begonnen. Gisteren was al een heerlijke dag met fijne temperaturen en dat merk je gelijk. Deze week was zoiezo een goede en fijne week omdat ik afgelopen vrijdag vriendlief weer heb opgehaald. Yay! Fijn om weer samen te zijn! Benieuwd naar mijn weekje? Kijk dan snel mee!

24
Afgelopen zondag was ik niet helemaal fit, en begon ik de dag met een lekker stevig en gezond ontbijt. Ik maakte weer eens wafels voor de verandering. Dit is stiekem wel een verslaving geworden, haha! Heerlijk met een dun laagje Nutella!

13
Ook kwam mijn nieuwe zonnebril binnen van Sunglasses webshop. Ik heb gekozen voor de RayBan Cats5000. Deze stond al zolang op mijn wishlist! Vandaag ga ik er zeker goed gebruik van maken. Laat die zon maar lekker schijnen!

12
Maandagavond was ik klaar voor een lesje yoga. Dit is altijd zo fijn om de week mee te beginnen!

11
Mijn ontbijt van dinsdagochtend. Een lekker bakje kwark met verschillende toppings zoals kiwi, cashewnoten, moerbeien, bijenpollen en kokos. Yum!

19
Dinsdag na mijn werk ging ik gelijk weer de deur uit voor een powerwalk van 40 minuutjes. Heerlijk om na een werkdag even een frisse neus te halen buiten. Ik zit inmiddels alweer in week 4 van de Bikini Body Guide van Kayla Itsines!

9
Woensdag kwam mijn bestelling van de Body&Fit shop binnen. Ik kan er weer even tegenaan. Hier doe ik meestal 1x in de 2 maanden een grote bestelling plaatsen met o.a. superfoods, eiwitten en noten/pasta.

23
Vorig weekend maakte mijn moeder outfit foto’s met een nieuw gilletje wat ik had ontvangen van de webshop Promiss. Ik ben er erg blij mee! De outfitpost kun je hier terugzien.

18
‘s Avonds haalde ik verse zalmfilet bij de visboer en maakte ik zoete aardappelen uit de oven. Zo lekker!

17
Donderdagavond ging ik vanuit mijn werk richting mijn ouders om daar eten te koken. Ik maakte heerlijke pesto pizza met groente en mozzarella en geitenkaas. Super lekker! Zeker weten één van mijn favoriete healthy gerechten!

6
Vrijdagmorgen ging ik op tijd uit mijn bed, want ik was helemaal happy! ‘s Middags ging ik namelijk Jeroen weer ophalen na 9 weken. Ik maakte een frozen smoothie als ontbijt, en nam nog een make-up tutorial op voor mijn blog. Rond 12 uur reed ik richting Eindhoven.

21
Ik wilde namelijk van tevoren nog even de stad in om een bezoekje te brengen aan de Primark. Ik had helaas maar een klein uurtje de tijd, dus het werd een spoed bezoekje.

22
Ik kocht nog wel wat leuke items, die jullie volgende week in een shoplog te zien krijgen. A.s. vrijdag ga ik ook nog even in Rotterdam winkelen, dus daarna neem ik een shoplog op! De collectie was in ieder geval erg leuk!

4
Toen ik Jeroen had opgehaald gingen we ‘s avonds gelijk al lekker een hapje eten bij Tortilla’s in Breda. Het eten was er super lekker!

1
Zaterdagochtend deed ik de full body workout van de BBG van Kayla! Week 4 zit erop! Ik ben helemaal klaar voor week 5! Yay!

3
Helemaal happy dat Jeroen weer lekker thuis is <3! 2
Mijn H&M bestelling kwam zaterdag binnen en hier zat o.a. dit gebroken witte jasje bij. Ik vind hem erg leuk, en hem ook de grijs/zwarte variant ervan besteld. Wat vinden jullie? Houden of niet?

Gisterenmiddag zijn we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder geweest, en ‘s avonds ben ik nog naar de verjaardag van een vriendin geweest. Was een gezellig avondje! Vandaag gaan we nog even Breda in en kijken of we een terrasje mee kunnen pakken. Heerlijk die lente die gaat komen. Ik ben er klaar voor :-)!

Wat gaan jullie doen vandaag?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

16 Reacties

 1. jori
  8 maart 2015 / 07:24

  Leuke kleding & Lekker gegeten uhm lekker..

 2. 8 maart 2015 / 08:18

  Dat ziet eruit als een relaxed weekje. Wat eet je lekker & gezond. Top zeg. Ben super benieuwd naar je primark shoplog!

  Super dat je vriend weer thuis is. Je zult vast opgelucht zijn

 3. 8 maart 2015 / 08:53

  Van die één na laatste foto krijg ik een dikke glimlach op mijn gezicht. Heerlijk! Zo lief!

 4. 8 maart 2015 / 09:55

  Die foodfotos maken me hongerig! Wat fijn dat je vriend er weer is. Je zult m wel gemist hebben!

 5. 8 maart 2015 / 11:13

  Wat leuk dat je vrijdag in Rotterdam bent! En wat een geweldig lieve foto van jullie <3 <3 Wat een jummy eten allemaal en héé je hebt EINDELIJK je Cats! <3

 6. 8 maart 2015 / 13:10

  Hele fijne diary weer! Ik vroeg me trouwens af of je misschien een review zou willen schrijven over de BBG van Kayla Itsines. Vind hem namelijk duur om zomaar aan te schaffen dus vroeg me jou ervaringen af 🙂

 7. 8 maart 2015 / 13:11

  Wat een bijzonder model van Ray-Ban! Ik ken hem nog niet en ben heel benieuwd hoe hij je staat :). Fijn dat Jeroen weer thuis is, geniet er samen van!

 8. 8 maart 2015 / 14:43

  oh wat ziet je kwark er goed uit, met zoveel toppings! en wat een toffe zonnebril!!

 9. 8 maart 2015 / 15:23

  Dat jasje van de H&M heb ik volgens mij gisteren ook besteld, staat je heel leuk! Waar is je yoga legging van?

 10. 8 maart 2015 / 16:37

  Super leuke in the picture weer! En wat fijn dat je vriend weer thuis is 🙂

 11. 8 maart 2015 / 21:08

  Die sportlegging is erg fijn, die heb ik ook. Wat een lieve foto van Jeroen en jou, wat een leuk kapsel heeft ie trouwens! En wat zie je er weer mooi uit elke keer

  • Marloes
   Auteur
   10 maart 2015 / 20:29

   Wat lief! Dankjewel Cin! Ja he, helemaal hip met baard. Al mag die baard van mij wel een stukje korter hoor, hihi!

 12. 9 maart 2015 / 02:40

  Wauw, wat maak je toch weer schitterende plaatjes van je food! Bij jou is food altijd charmant en fotogeniek, gorgeous. Wat fijn dat je boy weer back in .. land is! Wat een happy picture ook van jullie, too cute! Ik ben benieuwd naar je Primark aankopen dame, ik houd van de Primark. Je look bij de H&M outfit – die FAB is! – is echt fantastisch, de lipkleur staat je goed!

  • Marloes
   Auteur
   10 maart 2015 / 20:28

   Ah thanks babe! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: