In the Picture #246

in the picture

In the Picture #246

Goedemorgen! Het weekend zit er alweer op. Hebben jullie ervan genoten? Afgelopen weekend zijn wij weer lekker aan het klussen geweest in ons huis en ik had een leuke fotoshoot. Kijken jullie mee naar een nieuwe week in foto’s?

De maandag begon met en Chai Latte in de stad. We gingen wat drinken bij Inspire. Om twaalf uur gingen de winkels open en deden we nog wat aankopen voor onze vakantie naar Mykonos.

‘s Middags gingen we lunchen bij Geisha Lounge met hele lekkere sushi. Dit smaakte zo ontzettend goed!

Op onze slaapkamer ligt de vloer er helemaal in. Ik ben echt verliefd op deze houten vloer, hij is zo mooi! Als hij straks ook in de gang ligt, gaan we hem nog wit lakken.

Breakfast before work: magere kwark met banaan, rozijnen, pure chocolade en kaneel. De rest van de week heb ik nauwelijks mijn telefoon aangeraakt. ‘s Avonds ben ik veel aan het klussen geweest en overdag was ik aan het werk.

Zaterdagavond ging voor het eerst de kachel aan. Dennis kon niet meer wachten om hem aan te steken, haha. En wat is dit ontzettend lekker, knus en gezellig!

Dennis maakte een hele lekkere aardappelschotel met kerrie, paprika en kipgehakt.

Sinds twee weken heb ik mijn huidverzorgingsroutine omgegooid. Ik test natuurlijk heel wat skincare uit voor mijn blog, maar helaas is mijn huid hier minder blij mee. Zoals ik jullie al eerder vertelde ben ik super benieuwd naar de producten van The Ordinary. Bij Douglas kocht ik een aantal producten die alleen maar goed zijn voor de huid: Vitamine C, Niacinamide, Hyaluronzuur, Retinoid en een moisturizer met Hyaluron Acid. Binnenkort zal ik ook even een uitgebreide review over de producten schrijven. Ik kreeg er namelijk via Instagram al heel veel vragen over binnen.

Gisteren had ik een super leuke fotoshoot met vrienden in de heide. Om 9 uur ‘s ochtends hadden we afgesproken en toen was het licht echt prachtig!

‘s Middags ben ik bezig geweest met het editen van alle foto’s. Hier ben ik een paar uur zoet mee geweest maar het resultaat mag er zeker zijn.

‘s Middags kwamen mijn zus, zwager en de kinderen nog op visite. Dat was ook gezellig. ‘s Avonds ging ik verder met het editen van de foto’s van de shoot en werkte ik nog wat aan mijn blog.

Aan het einde van deze maand hoop ik dat mijn nieuwe blog de lucht in gaat. Zoals ik hier al vertelde gaat mijn blognaam veranderen en komt er een nieuw design aan.

Hoe was jullie weekend? Fijne week iedereen!

9 Reacties

 1. 9 september 2019 / 07:33

  Ben heel benieuwd naar je nieuwe blog! Die foto’s in de heide zijn echt heel mooi geworden, jammer dat de heide maar zo kort in bloei staat. Ik ben dit weekend ook gaan kijken voor een nieuwe vloer. Nog best lastig (en duur!), dus ik denk dat ik die beslissing nog eventjes uitstel.

 2. 9 september 2019 / 09:50

  Wauw, wat een mooie vloer in de slaapkamer zeg! Ik hoor inderdaad ook allemaal positieve verhalen over producten van The Ordinary. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Ik heb de afgelopen jaren ook heel veel over verschillende beautymerken geschreven, maar dit jaar heb ik een beetje een stap gemaakt van beautyblogger naar lifestyleblogger waardoor ik dus veel langer dezelfde producten gebruik. Dat komt mijn huid ook wel ten goede, moet ik toegeven;-)

  • Marloes
   Auteur
   10 september 2019 / 22:54

   Lief, dankjewel meid! Die overstap ga ik trouwens ook maken binnenkort ;-). Ja echt een dikke dikke aanrader! Volgende week plaats ik mijn review. X

 3. 9 september 2019 / 21:09

  Ziet er uit als een fijne week! Prachtige vloer hebben jullie in de slaapkamer, vind hem zo op de foto zonder lakken ook al super! Ben erg benieuwd naar de nieuwe blognaam en het design. 😃

  • Marloes
   Auteur
   10 september 2019 / 22:53

   Dankje José! Ik ben er ook mega blij mee. Hij is zo inderdaad ook al super mooi maar ik denk dat we hem toch nog gaan lakken.

 4. 10 september 2019 / 11:29

  Wat een prachtige foto`s! Zo`n houtkachel lijkt mij wel heerlijk tijdens de herfst!

  • Marloes
   Auteur
   10 september 2019 / 22:52

   Ja, echt ontzettend fijn hoor <3

 5. 10 september 2019 / 18:54

  Leuke week weer! Die aardappelschotel van Dennis ziet er érg goed uit. Je maakt mij overigens ook erg nieuwsgierig naar die producten van The Ordinary.

  • Marloes
   Auteur
   10 september 2019 / 22:52

   Dankjewel Kelly! Ik zal volgende week de review plaatsen, dan gebruik ik de producten bijna 4 weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: