In the Picture #243

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Die van ons heerlijk relaxed. Wij hebben voor het eerst in 9 weken tijd niet geklust en dat was heel fijn! Kijk je mee naar een nieuwe week in foto’s?

Tijd voor een nieuwe week. Maandag ging ik naar de schoonheidsspecialiste in Oosterhout. Ik kreeg een heerlijke behandeling en mijn huid zag er top uit, zo fijn!

‘s Middags ging ik met mijn moeder verven en opruimen in huis. Zo lief dat ze even kwam helpen.

Dinsdag was mijn eerste werkdag na drie weken vakantie. Vanuit het werk ging ik langs de vloerenwinkel om onze vloer voor boven en beneden te bestellen. Daarna reed ik langs Kahuna om mijn favoriete pokébowl te halen, yum!

Woensdagochtend was dit mijn ontbijt: warme havermout, kaneel, honing, banaan en rozijnen.

‘s Avonds at ik bij mijn ouders met de familie. Papa werd 65 en we bestelde pizza bij New York Pizza. Paps en ik deelde er één en die smaakte goed!

Donderdagavond fotografeerde ik mijn NA-KD haul. Met de code MARLOES15 krijg je nu 15% korting op je bestelling.

Ik heb heel wat favorieten erbij zitten waaronder de sneakers, blazer en blouse.

Zaterdagochtend ging ik naar de kapper voor een herstelbehandeling voor mijn haar. Het kan wel even een boost gebruiken. De behandeling werd gedaan met producten van L’Anza. Inmiddels gebruik ik de producten nu thuis ook. Ik ben erg benieuwd of mijn haar er goed van opknapt.

Vanuit de kapper, ging ik de stad in. Ik moest wat dingetjes kopen bij Douglas en H&M.

s’ Middags hadden we een gezellige babyborrel bij mijn nicht. Baby James is echt een lief mannetje en hij lachte de hele tijd!

‘s Avonds keek ik naar Vis Vis op Netflix. Echt een hele leuke serie om te volgen. Inmiddels heb ik 10 afleveringen gekeken.

Gisteren was een hele relaxte dag. We deden boodschappen en verder niets. Ik maakte een groene smoothie en werkte nog wat achter mijn laptop.

‘s Avonds aten we taco’s en na het eten besloot ik om toch de muur boven in de primer te zetten.

De primer moet een dag drogen en vandaag ga ik met hulp van mijn moeder de kalkverf aanbrengen. Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat!

Wat zijn jullie plannen voor deze nieuwe week?

Share:

1 Reactie

  1. 20 augustus 2019 / 06:59

    Ik ben zo benieuwd naar het resultaat van de muren, al ken ik het idee en vind ik dat prachtig. Fijne week heb je achter de rug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: