In the Picture #242

Hi allemaal! Zijn jullie al een beetje gewend aan mijn nieuwe zomer blogschema? Mocht je dit gemist hebben, check dan even deze blog.

Afgelopen week was onze laatste week vakantie en de laatste klusweek. We hebben ontzettend veel gedaan en zijn boven druk bezig met het afwerken. Kijken jullie mee naar een nieuwe ‘In the Picture’?

Tijdens het klussen heb ik maar weinig foto’s gemaakt. Mijn week zag er ook niet heel anders uit dan dit, haha. Afgelopen week heb ik voornamelijk met de verfkwast in mijn handen rond gelopen, en ben ik een keer of 10 naar de bouwmarkt gereden om o.a. verf te kopen. De tweede update van onze verbouwing kun je hier lezen.

Maandag maakte ik wraps klaar met kippengehakt, paprika en zelfgemaakte guacamole. Ik kreeg hier zoveel leuke reacties op via Instagram! Mochten jullie het leuk vinden, deel ik het recept binnenkort op mijn blog.

Dinsdag moest ik even langs de bouwmarkt en dit combineerde ik met een bezoekje aan de Yoghurt Barn. Ik had namelijk zoveel zin in een frozen yoghurt. Nu kon ik gelijk even mijn mail bijwerken, zonder afgeleid te zijn.

Nomnom, zo lekker! Ik nam een frozen yoghurt met heel veel chocolade. Er zaten o.a. Oreo koekjes en Tony Chocolonely karamel/zeezout in. Mocht je binnenkort een bezoekje aan de Yoghurt Barn brengen, dan is dit echt een aanrader!

Eenmaal thuis ging ik nog even door met het verven van de kozijnen in onze slaapkamer. Daarna nam ik uitgebreid een ‘Me’ time moment met een fijn gezichtsmasker van Kiehl’s en een haarmasker.

Woensdag kreeg ik veel leuke pakketjes binnen, waaronder een bestelling van NA-KD. Er zaten mooie beige items in, love it! Binnenkort laat ik de outfits aan jullie zien in een outfit post. De rest van de dag zijn we druk geweest met klussen.

Donderdag had ik met Tedje in de stad afgesproken om te shooten. We hebben twee outfits op de foto gezet en waren binnen een half uur klaar. Na het shooten ging ik lunchen bij Inspire. Ik nam de geitenkaastosti met spinazie en honing, yum!

Daarna ging ik langs The Cake Room om een lekkere cupcake voor mijn nichtje te halen, die jarig was.

‘s Avonds bleef ik bij mijn zus eten. We bestelde New York Pizza en dat smaakte erg goed.

Vrijdag was onze laatste klusdag en die sloten we af met een duo massage. Dat was zo lekker en net wat we nodig hadden! ‘s Avonds keken we in de bank een film op Netflix met hapjes erbij.

Zaterdag kwamen vrienden bij ons barbecuen en logeren. Dat was erg gezellig en we hebben de hele avond buiten gezeten. Zondag vierde we de verjaardag van mijn nichtje en ‘s avonds aten we restjes van de barbecue op met friet erbij, hmm!

De afgelopen weken heb ik ook weinig aandacht aan mijn haar besteed. Mijn blonde lokken waren wat geel geworden en het was hoog tijd om ze weer mooi assig te maken. Ik ben er weer helemaal happy mee!

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

  1. 14 augustus 2019 / 09:46

    Yesss, wat fijn dat jullie zo ver zijn met jullie huis! Volgens mij is het zo ontzettend mooi. Ik heb trouwens nu ook zin in bbq en frietjes haha en het is pas ochtend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: