In the Picture #240 Vakantie & Klussen

in the picture

In the Picture #240 Vakantie & Klussen

Goedemorgen! Zijn jullie lekker afgekoeld afgelopen weekend? Vorige week begon onze vakantie en was het natuurlijk heeeeeul warm ;-). Kijken jullie mee naar mijn weekje in foto’s?

haar krullen

Met Carmen had ik een leuke samenwerking waarbij ik hun krultangen uit mocht testen. De Pro Curler is echt mijn favoriet!

H&M

‘s Middags ging ik even naar de stad, op zoek naar leuke zomer items. Ik ging naar huis met een leuke blouse, haarband en zomerse sweater.

Griekse salade met kip

Maandagavond maakte ik een Griekse salade met kip en Turks brood klaar. Dit is echt heerlijk om te eten met warm weer. Zelf ben ik dol op Grieks eten en kan ik niet wachten tot het oktober is, en we naar Griekenland gaan ;-).

strand dag

Dinsdagochtend ging ik al vroeg op pad, samen met mijn moeder. We gingen namelijk een dag naar het strand. Het werd 35 graden en boven liep ik Dennis alleen maar in de weg. Momenteel kan ik nog niet heel veel doen met klussen, en wacht ik geduldig af tot ik aan de slag kan met de verfkwast.

dishoek strand

Lekker met de voetjes in het zand. Het was echt bloedheet op het strand en er stond nauwelijks, tot geen wind.

piet heijn strandtent

Tegen de middag gingen we lunchen bij Piet Heijn. Bij deze strandtent gaan we eigenlijk altijd lunchen als we naar Dishoek gaan. Hier kun je echt heerlijk eten. Mama en ik bestelde beide de vissalade, die erg goed smaakte!

beach day

Om 3 uur reden we weer terug naar huis, maar eerst nog een ijsje eten. Dat ging er wel in met die hitte! Het was gewoon te warm op het strand en je verbrandde je voeten aan het zand.

burger and fries

‘s Avonds had Dennis lekkere frietjes uit de oven klaargemaakt en een hamburger. Dit smaakte zo goed!

zomeravonden in de tuin

Gezellige zomeravonden in onze tuin. Dit is echt zo’n heerlijk hoekje onder de overkapping.

Woensdagochtend werkte ik een paar uurtjes in de tuin. Tot een uur of 10 was het nog erg lekker en kon ik wat blogjes tikken. Normaal gesproken is de zomerperiode een vrij rustige periode wat betreft samenwerkingen. Alles ligt dan een beetje stil en je merkt dan goed dat iedereen van het weer aan het genieten is. Gek genoeg ben ik nog vrij druk met samenwerkingen, wat alleen maar goed is natuurlijk!

water met fruit

‘s Ochtends had ik een grote kan water met limoen, watermeloen en munt gevuld. Zo weet je zeker dat je gedurende de dag genoeg blijft drinken. De kan kocht ik bij Action, voor nog geen €10.

Donderdagochtend kluste ik mee met vriendlief. Die ging namelijk gewoon door met 40 graden. We hadden een bouwstofzuiger gekocht, zodat ik al het puin kon opruimen.

pastasalade met tonijn

Vrijdagavond maakte ik een lekkere pastasalade klaar, waar het recept inmiddels van online staat op mijn blog. Mocht je het recept gemist hebben, kun je hem hier bekijken.

Zaterdagochtend was het afgekoeld en een stuk aangenamer om te klussen. Ik ging aan de slag met het schuren van de houten balken op zolder. De middelste balk is er later tussen gezet en willen we ongeveer dezelfde kleur maken als de draagbalken. Hopelijk gaat dit goedkomen ;-)!

Zaterdagavond gingen we barbecuen. Net nadat we de barbecue hadden aangestoken, begon het te regenen. We schoven de barbecue onder de overkapping en gingen daar verder.

Gisteren was het vooral aan het regenen buiten. Samen met mijn moeder ging ik tussen de buien door outfit foto’s maken en ik werkte aan mijn blog. Komende week staat er een trip naar Paris op de planning, waar ik ontzettend veel zin in heb.

Mochten jullie nog leuke tips hebben voor Parijs, laat het me dan weten in de comments.

Hoe was jullie weekend?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: