In the Picture #238

In the Picture #238

Goedemorgen, hoe was jullie weekend? Afgelopen week was druk, maar wel heel leuk! Het was een week vol met klussen, werken en ik ging met vriendinnen naar Breda Live. Kijken jullie mee naar een nieuwe ‘In the Picture’?

Mijn week begon in het appartement. Maandag was de overdracht en liep ik een laatste ronde om te checken of echt alles weg was. 

Nu alles helemaal leeg is, lijkt het appartement nog groter. Stiekem ga ik dit fijne plekje toch wel missen. 

Na het tekenen bij de notaris, had ik met Denise in de stad afgesproken. We gingen 3 outfits shooten en daarna gezellig sushi eten en bijkletsen. Een van die outfits is dit leuke jurkje van ComeGetFashion. 

Het was perfect weer om foto’s te maken, dus we waren binnen een uur al klaar.

Dat kwam goed uit want we hadden beide ontzettend veel trek in sushi. We gingen lunchen bij Geisha Lounge, wat weer erg goed smaakte. Het was ook erg druk voor een ‘gewone’ maandagmiddag.

Na de lunch trakteerde ik mezelf op een frozen yoghurt, my favorite! Eten jullie weleens frozen yoghurt?

Dinsdagavond kwam Dennis thuis en die maakte ‘s avonds een hele lekkere salade. Hij had extra vrij genomen om te klussen in huis, super lief!

We hebben wel wat kleine tegenslagen gehad afgelopen week. Eerst een verstopte riolering en afgelopen week ging de CV ketel kapot. Liever nu als over een paar maanden natuurlijk, dus inmiddels was Dennis al twee dagen kwijt met het eruit halen en vervangen van de CV ketel.

Donderdagmiddag was ik onverwachts vrij en heb ik de middag mee kunnen klussen in huis. ‘s Avonds gingen we samen chillen in de loungeset buiten. Deze blikjes Hugo smaken ontzettend lekker en scoorde ik laatst bij Lidl.

Zaterdag ging ik met mijn lieve vriendinnen naar Breda Live. Dat was echt super gezellig!

Helaas begon het om half 8 te stortregenen, zo jammer! Iedereen ging schuilden onder de parasols en helaas waren de poncho’s ook al snel op. Omdat het bleef regenen zijn we al rond half 9 weggegaan.

Zondagochtend kwam mijn zus op visite met de kinderen. Die hadden mijn zitzak van Terapy gevonden en vermaakte zich goed met de Sprookjesboom.

Daarna kleedde ik mijzelf om en ging ik naar de verjaardag van het zoontje van een vriendin, die twee jaar is geworden. Wat vinden jullie van de mooie tegels en achtergrond, haha?

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

6 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   9 juli 2019 / 23:03

   Dankjewel Silke, ja zo lekker 🙂 X

 1. 9 juli 2019 / 10:25

  Leuke week! Dat jurkje van Comegetfashion is prachtig!

  • Marloes
   Auteur
   9 juli 2019 / 23:03

   Dankje Kelly!

 2. 10 juli 2019 / 08:29

  haha die zitzak, zo lief! Die krijgt straks bij mij ook een mooi plekje. Voorlopig moet ik nog even geduld hebben met mijn spulletjes. Gisteren heb ik alles wit geverfd buiten. Het is nu net een fris en strak ibiza hoekje. Ik zie mezelf al helemaal zitten, heerlijk! Vandaag word de vloer beneden gelegd bij ons, spannend! Jij ook weer veel succes met het klussen 🙂

  • Marloes
   Auteur
   12 juli 2019 / 21:22

   Ah wat spannend. Ik volg het op de voet hoor, leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: