In the Picture #237

in the picture

In the Picture #237

Goedemorgen! Het is tijd om een nieuwe ‘In the Picture’ met jullie te delen. Benieuwd naar mijn week in foto’s? Kijk dan gezellig mee!

Largo Villa
Vlissingen strand

Nog even een throwback naar vorig weekend. Wij hebben ontzettend genoten van ons weekendje weg in Vlissingen. In de blog van gisteren vertel ik jullie er meer over.

Afgelopen maandag bracht ik nog een paar uur door in mijn appartement. De laatste dozen inpakken en het appartement schoonmaken voor de oplevering.

De laatste spiegelfoto die jullie gaan zien in het appartement, haha. Daar heb ik hem namelijk veel voor gebruikt.

Daarna wandelde ik richting de stad. Omdat wij in het nieuwe huis nog geen internet hadden, kon ik ook niet werken.

Het was uitgestorven op de terrassen. Bij Bagel & Beans vond ik een mooie plek in de schaduw, waar ik kon werken achter mijn laptop.

Naast mij stond een tafel, met een grote kan water en zonnebrandcréme. Dit vind ik nou echt een goed initiatief tijdens de hittegolf.

Ook bracht ik een bezoek aan de nieuwe H&M megastore in de stad. Die is vorig weekend geopend en wat een mooie winkel is het geworden. Zelf ben ik erg blij met een H&M home afdeling. Shoppen jullie hier weleens?

Dinsdag moest ik weer werken bij de tandarts, na een week vrij te zijn geweest. ‘s Avonds had Dennis heerlijke wraps gemaakt met zelfgemaakte guacamole.

Bij mijn ouders kwamen afgelopen week veel pakketjes binnen, waaronder dit mooie skincare pakket van Kiehl’s. Dit zijn producten uit de nieuwe Calendula lijn.

Ook kwam dit fijne voetenpakket van Babor binnen. De balsem is heerlijk!

Woensdag ging Dennis aan de slag met de keuken. Vanaf het moment dat we de sleutel kregen van het huis, hebben we een verstopping. Dennis hakte de keuken eruit en er kwam iemand langs om te ontstoppen. De leidingen zaten vol met oude vetresten en er zat een voorwerp in. Dat verklaarde een hoop! De keuken laten we nu zo totdat onze nieuwe keuken komt.

Donderdag trakteerde een collega op het werk. Het was haar laatste werkdag bij ons. Zien deze gebakjes er niet heerlijk uit?

Hoe onwijs leuk zijn deze schelpen sieraden? Helemaal beach proof met dit leuke enkelbandje, ketting en oorbellen.

Vrijdag ging ik lunchen bij mijn zus. Mijn nichtje van 6 vroeg of ik een ‘tante Marloes knot’ bij haar wilde maken, zo schattig!

‘s Avonds hadden Dennis en ik ‘date night’. We gingen naar het Casino in Breda. Hier was ik nog nooit geweest, dus ik was benieuwd! We waren er pas rond 11 uur en gingen rond half 3 weer naar huis.

Zaterdag was het te warm om te klussen. Dennis ging nog wel even aan de slag en ik besloot om naar Karwei te gaan. Ze hebben zoveel leuke tuinspullen, lastig om een keuze te maken. Onze tuinset komt er ook vandaan.

De rest van de middag bracht ik door in de loungebank. Dennis had de barbecue aangestoken en we hebben ‘s avonds heerlijk gegeten.

Gisteren sliepen we samen uit en gingen we een paar uur klussen. Dennis ging verder met het slopen van muurtjes en het plaatsen van gipsplaten en ik ging verder met het schuren van de houten kozijnen. Echt een rotklus maar ik heb gelukkig veel kunnen doen.

Vandaag heb ik een volle, maar gezellige dag op de planning staan. Eerst heb ik een afspraak bij de osteopaat en daarna ga ik door naar de notaris voor de overdracht van mijn appartement. ‘s Middags heb ik met Denise afgesproken om outfits te shooten en sushi te eten in de stad, altijd gezellig!

Zijn jullie de hitte een beetje goed doorgekomen? Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Share:

2 Reacties

 1. 8 juli 2019 / 14:26

  Oh haha het is zo grappig om ook jouw verhuizing te zien. Vooral al de dingen die tegen zitten is lastig.. maar wij gaan nu de goede kant op. We zijn er iedere dag, maar we hebben ook nog maar een maandje. Heerlijk dat jij nog van andere dingen ernaast kan genieten! <3

  • Marloes
   Auteur
   8 juli 2019 / 16:59

   Oh echt, dat is al snel inderdaad. Het voordeel is dat wij er al wonen en tegelijk aan het klussen zijn. Het gaat eigenlijk wel heel relaxed zo op deze manier. Succes jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: