In the Picture #235

in the picture

In the Picture #235

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Er staat weer een ‘In the Picture’ bomvol nieuwe foto’s klaar. Kijken jullie mee?

be scandal

Maandag had ik afgesproken met Tedje in de stad. We gingen koffie drinken bij de Yoghurt Barn en daarna nog wat foto’s maken. Vorige week ontving ik de nieuwste geur van Jean Paul Gaultier ‘Be Scandal’. De geur is echt ontzettend lekker, aanrader!

Begijnhof Breda

Bij het Begijnhof in Breda maakte we deze foto. De rok en top kocht ik vorige week bij Vero Moda. Dit is echt een prima outfit voor warmere dagen.

Mace sneakers

Woensdagavond ging ik pakketjes ophalen bij mijn ouders thuis. Bij ‘van den Assem’ mocht ik een paar schoenen van het merk ‘MACE’ uitzoeken. Toen ik deze sneakers zag staan, was ik gelijk verkocht!

We zijn begonnen met de serie ‘Bad Blood’ op Netflix. Onze woensdagavond zag er zo uit. Op deze manier komen de verhuisdozen nog eens goed van pas!

Op Hemelvaartsdag waren we allebei vrij. We hadden beide niet zo’n zin om de deur uit te gaan. Dat werd een dagje verhuisdozen inpakken, administratie doen en de verbouwing van ons nieuwe huis bespreken.

Vrijdag moest ik nog een dag werken en ‘s avonds gingen we op tijd naar bed. Hier waren we allebei aan toe.

Zaterdagochtend bracht ik na het douchen een zelfbruiner aan. Mijn melkflessen kunnen wel een kleurtje gebruiken. Sinds kort gebruik ik de zelfbruiner van Bondi Sands en die is erg fijn. De zelfbruiner van Bondi Sands heeft een kokos geur en dit ruikt echt heerlijk! Mocht je op zoek zijn naar een fijne zelfbruiner, dan raad ik je deze aan.

Jazz festival

Afgelopen weekend was het Jazz festival in Breda. Dit is altijd zo gezellig! Dennis en ik gingen zaterdagmiddag de stad in om een terrasje te pakken. Het was geweldig weer en we hadden een mooie plek in de zon.

Als lunch bestelde ik een smashed avocado sandwich. Dit vind ik altijd zo lekker en beseft me weer dat ik vaker avocado moet eten.

Vanuit de stad fietste we naar het Ginneken. Hier was het een stuk rustiger en pakte we nog een terrasje mee.

Oudenbosch

‘s Avonds had ik afgesproken met mijn moeder om foto’s te maken in Oudenbosch. De planning was om drie outfits te shooten en dat is gelukt. Dit lijkt toch net alsof je op een plein in Italië staat?

Dit is één van de outfits die we hebben geschoten. Mijn nieuwe sneakers lopen ook echt heerlijk!

Zondag was ik al vroeg wakker, mede dankzij de hitte. ‘s Ochtends werkte ik Social Media bij en pakte ik nog wat verhuisdozen in. Verder hield ik een me-time moment met een gezichtsmasker en lakte ik mijn teennagels in een witte kleur. Een fijne en relaxte zondagochtend!

Met een fijn palette van Maybelline maakte ik deze zomerse make-up look met koperen oogschaduw, een bronzer en highlighter van Sleek. De gouden oorbellen die ik draag zijn van de webshop Come Get Fashion.

Van Carmen kreeg ik nieuwe haar tools opgestuurd. Een krultang met drie verschillende opzetstukken en een föhnborstel. Uiteraard kunnen jullie hier binnenkort een review van verwachten op mijn blog. Zelf ben ik heel benieuwd naar beide haar tools!

babyshower

Gisterenmiddag verraste we een vriendin van mij met een babyshower in Roosendaal. Het was natuurlijk super warm maar wel erg gezellig!

‘s Avonds bracht ik de avond door in de bank, achter mijn laptop. Mijn zondagavond bestond uit het schrijven van blogs.

Hoe was jullie weekend?

Share:

8 Reacties

 1. Lieke van Veen
  3 juni 2019 / 06:18

  Dat plein is echt heel mooi! Mijn weekend was wel goed.

  • Marloes
   Auteur
   3 juni 2019 / 12:39

   Ah fijn, heb je genoten van het mooie weer?

 2. 3 juni 2019 / 06:27

  Wat een mooie shootlocatie in Oudenbosch! En ik vind je sneakers geweldig.

  • Marloes
   Auteur
   3 juni 2019 / 12:38

   Zeker weten, echt een prachtige plek! Dankjewel Darina 🙂

 3. 3 juni 2019 / 10:15

  Wat een leuke week! Je nieuwe sneakers zien er mooi uit 🙂

  • Marloes
   Auteur
   3 juni 2019 / 12:38

   Dankjewel Kelly! Ze lopen ook heerlijk 🙂

 4. 3 juni 2019 / 13:27

  Je nieuwe sneakers zijn prachtig! En ik ga dadelijk bij mijn boodschappen ook meteen een avocado doen, zoveel zin in avocado toast nu! Er zijn trouwens heel veel foto’s uit dit artikel heel klein via mijn MacBook, misschien zit er een foutje in?

  • Marloes
   Auteur
   4 juni 2019 / 20:29

   Dankjewel meid! Ja zo lekker is avocado! Het is gelijk aangepast. Er zat inderdaad een foutje in mijn codering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: