In the Picture #232

In the Picture #232

Goedemorgen! Zijn jullie klaar voor een nieuwe ‘In the Picture’? Ik geef jullie een kijkje in mijn week in foto’s. Kijk je mee?

MAANDAG


Maandag zat ik de hele dag achter mijn laptop. Ik tikte verschillende blogs en moest aan de slag voor wat leuke campagnes. Aan het einde van de middag kon ik geen beeldscherm meer zien en ging ik even naar buiten om te wandelen.

Als late lunch at ik deze lekkere pannenkoek. Dennis had ze een dag van tevoren gebakken en een dag later smaken ze altijd nog net even wat beter.

‘s Avonds ging ik bij mijn ouders eten. Mijn moeder had dit lekkere gerecht met rijst en spinazie gemaakt. Het leek wel een klein beetje op risotto, erg lekker!

Magioni Pizza

Eén van die campagnes was van Magioni Pizza. Ik mocht de nieuwste Skinny Salami pizza uittesten en die is me toch lekker! Ik was al groot fan van de bloemkool pizza’s maar deze smaken ook heerlijk en zijn al belegd en al. Erg handig!

Dinsdag


Van Kneipp ontving ik dit leuke pakketje met de nieuwste douche gels. Ze ruiken echt heerlijk!

Dinsdagavond maakte ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens wraps klaar. Yum, dit blijft een favoriet hoor!

Woensdag


Woensdag ging ik shooten met mijn moeder. Dit leuke jeans pak is van de webshop NA-KD. Ik moest er wel even aan wennen maar ik vind hem toch wel erg leuk!

Vrijdag


De rest van de week moest ik werken. Toen ik thuis kwam uit mijn werk had Dennis al heerlijk gekookt. Na twee dagen vloeibaar gegeten te hebben dankzij kiespijn had ik wel weer zin in lekker eten.

Zaterdag

Zaterdag sliep ik lekker uit en daarna waste ik mijn haar met een nieuwe zilvershampoo die ook erg fijn is. Blij met het resultaat!

Daarna gingen Dennis en ik een begin maken met het inpakken van verhuisdozen. Over een week of vijf is het al zo ver, spannenddddd! Kleding en schoenen die ik nu niet meer ga dragen zit al in dozen. Dit scheelt een hoop inpakwerk. Ik probeer ieder weekend een beetje in te pakken zodat we straks niet meer zoveel hoeven te doen.

Zaterdagmiddag kwamen mijn ouders op de koffie en ging ik nog met mijn moeder deze outfit shooten. Ik vind de rok zo leuk!

Mooie boeketten voor Moederdag in de winkel! Zo vrolijk met al die kleuren.

‘s Avonds gingen Dennis en ik uiteten in Rotterdam voor zijn verjaardag. Hij was namelijk afgelopen week jarig. Mijn outfit for the night!

We begonnen met een wijntje op het terras in de zon, heerlijk!

We gingen eten bij restaurant Three Asian Cuisine in Rotterdam. Dit was zo ontzettend lekker! Hier kun je a la carte eten van de kaart bestellen. De smaken klopten allemaal zo goed bij elkaar. Zeker niet te vergelijken met een all-you-can-eat sushi restaurant. Het was wel wat aan de prijs maar zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

‘s Avonds keken we nog een hele slechte film via Pathé thuis. Vandaag is het natuurlijk Moederdag. Verder gaan we verder met inpakken en werk ik nog wat aan mijn blog en Instagram. Komende week ga ik ook weer aan de slag met een aantal hele leuke samenwerkingen. Morgen ga ik gezellig lunchen met een vriendin en daarna outfits shooten in Breda. Verder kijk ik heel erg uit naar ons familieweekend volgende week. We gaan met de familie naar Zeeland en het schijnt echt super lekker weer te worden, zo fijn!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

5 Reacties

 1. 12 mei 2019 / 13:18

  Heel leuk gedaan en mooie foto’s! Ps : die pannenkoek ziet er heerlijk uit😍

 2. Lieke van Veen
  12 mei 2019 / 14:05

  Dat spijkerjasje is leuk!

  • Marloes
   Auteur
   13 mei 2019 / 19:20

   Dankjewel <3

  • Marloes
   Auteur
   13 mei 2019 / 19:20

   Dankjewel girl! Ja hij is echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: