In the Picture #231 Shoppen voor ons nieuwe huis

In the Picture #231 Shoppen voor ons nieuwe huis

Good Morning! Hoe was jullie weekend? Afgelopen weekend zijn wij druk bezig geweest met shoppen voor ons nieuwe huis. Dit vind ik zo leuk om te doen! Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

Afgelopen zondag vierde we mijn moeders verjaardag. Het was koud en druilerig dus ik combineerde mijn maxi jurk met een sweater erop. Best leuk voor de afwisseling!

Maandag middag lunch met lekkere crackers. Sinds een maand of twee eet ik weer een stuk gezonder en heb ik het sporten weer opgepakt. Zo fijn om weer wat aan beweging te kunnen doen!

Maandag had ik een dagje vol met afspraken. ‘s Ochtends ging ik naar Den Bosch en ‘s middags had ik een afspraak staan in Breda. Dennis was ook lekker vrij en die maakte lasagne klaar als avondeten. Dit hadden we al zo lang niet meer op!

Dinsdagavond ging ik vanuit mijn werk even langs Ikea. Ik wilde nog even een kijkje nemen bij de keukens. Het is zo lastig om een goede beslissing te maken, haha. In mijn hoofd weet ik het wel maar om het plaatje in het geheel voor ogen te zien is toch een stuk lastiger!

Woensdagmiddag ging ik samen met mijn moeder op pad om outfits te shooten. In een uur tijd hebben we vier outfits op de foto gezet, top! Kan ik er weer even tegenaan ;-).

Dit is één van de outfits die we geschoten hebben. Ik vind dit zo’n fijne look! Een witte jeans draag ik echt véél te weinig maar deze topper van NA-KD zit echt heel erg lekker.

‘s Avonds kreeg ik een wel heel lekker pakketje opgestuurd van Magioni. De nieuwe Skinny Salami pizza’s.

Jullie raden vast al wel wat mijn avondeten was: Skinny Salami pizza dus. De korst is lekker krokant en de pizza smaakte erg goed!

Donderdagavond at ik nog een pizza, haha! Ondertussen keek ik de laatste paar afleveringen van de serie Overspel. In twee weken tijd heb ik drie seizoenen gekeken, zo spannend!

Zaterdag hadden we een shopdag voor ons nieuwe huis op de planning staan. We gingen langs bij verschillende vloerenwinkels en de bouwmarkt. Ik nam alvast wat kleurenstalen mee voor de slaapkamer en kledingkamer. Ik zit te denken aan een mooie zachte poederroze tint. Zo’n zin in om aan de slag te gaan! Ook zijn we goed geslaagd voor de vloer in de woonkamer/keuken en boven op de slaapkamers.

‘s Avonds begonnen we met een nieuwe serie op Netflix: Undercover. Ik vroeg jullie om tips op Instagram en Undercover kwam meerdere keren voorbij. Ik vind hem tot nu toe erg leuk!

Zondag was het kouuuuuud buiten, brr! Sweater weather it is! Gisteren hebben we dan ook niet zoveel gedaan. Ik werkte aan wat technische dingetjes voor mijn blog. Daar ben ik wel een uurtje of 3-4 mee bezig geweest, poeh. Verder liepen we nog een rondje door de stad en dronken we wat op het terras in de zon.

Vandaag ga ik aan de slag met wat campagnes voor Instagram en een leuke samenwerking op mijn blog. Ik werk vooral thuis vandaag en ga nog drie outfits shooten voor Instagram.

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

4 Reacties

 1. 6 mei 2019 / 10:40

  Leuke foto’s babe! Prachtig die roze tinten voor op de muur. Ik heb al veel gehoord over de serie Undercover. Binnenkort maar eens gaan kijken!

  • Marloes
   Auteur
   6 mei 2019 / 10:48

   Dankjewel meid <3 Ja, ik ben er ook echt dol op. Zijn echt rustgevende tinten. Undercover is een aanrader. Overspel trouwens ook 😉

 2. Mieke | mieksmind
  6 mei 2019 / 20:35

  Oeh die pizza ziet er erggg lekker uit! Ook verantwoorden eten dan een dr oetker pizza bijv uit de diepvries. Zou ze wel eens willen proberen, leuk pakketje! Ik vind je outfits ook tof, zou het ook zo dragen. Een witte jeans is echt tof, heb er zelf ook een. Alleen wit en mieke.. is niet altijd een goede combi haha

  • Marloes
   Auteur
   7 mei 2019 / 20:43

   Ja hij is ook erg lekker, aanrader! Dankjewel meid. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: