In the Picture #228

In the Picture #228

Goedemorgen lieve mensen! Vandaag is het tijd voor een nieuwe ‘In the Picture’. Afgelopen weekend waren we vrij druk, waardoor ik weinig aan mijn blog heb kunnen doen. Vandaar dat deze blog een dagje later online staat! Kijk je mee?

Op maandag was Dennis ook lekker vrij! We brachten de dag gezellig samen door en gingen langs de woonboulevard in Breda. Ook ruimde ik het huis op en begon ik met het wegdoen van een hoop kleding die ik niet meer draag. Ik heb vijf volle vuilniszakken weggegeven aan het goede doel.

Heerlijk outfitje is dit voor thuis. Mijn favo gele trui van NA-KD in combinatie met een flared broekje, loveee it!

Zelfs van de leftovers uit de koelkast weet Dennis nog een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Dit smaakte ook weer geweldig lekker!

Dinsdag moest ik weer werken. Lunchen op het werk met gerookte zalm, sla en komkommer. Erg lekker!

Wanneer je geen zin hebt om te koken en pancakes als avondeten eet, haha! Ook weleens prima zo!

Van die kleuren word je toch vrolijk? Prachtig zo bij elkaar!

Woensdagavond ging ik samen met mijn moeder shooten. Heerlijk nu het zo lang nog licht is! We kwamen uit bij dit gezellige plekje, zo leuk!

Van Lancaster ontving ik de nieuwe self-tan producten. Deze ga ik uiteraard ook uitproberen en reviewen op mijn blog. Ik ben namelijk echt dol op self-tanners aangezien ik niet onder de zonnebank ga!

Content schieten voor een hele leuke winactie. In samenwerking met L’Occitane mag ik een hele fijne huidverzorgingslijn weggeven.

Verliefd op deze mooie oorbelletjes van MyUniqueStyle. Na ongeveer 5-6 jaar geen oorbellen in mijn 2e en 3e gaatje gedragen te hebben, heb ik ze weer doorgeprikt. Dit was vrij pijnlijk maar hee, je moet er wat voor over hebben ;-)! Ik loop al de hele week rond met een ontstoken gaatje maar kan niet wachten om deze mooie oorbelletjes te dragen!

Ook van Vero Moda kreeg ik een leuk pakketje met deze twee jurkjes binnen. Het is van de nieuwste collectie die nu in de winkels hangt. Vooral het crème kleurige jurkje vind ik zo leuk! Lekker zomers ook 😉

Zaterdagochtend ging ik met Dennis richting Sliedrecht om een bezoekje aan Loods5 te brengen. Dit is echt mijn favoriete woonwinkel. Je hebt hier werkelijk van alles! Wij waren gelijk helemaal weg van deze mooie velvet bank in een okergele kleur. Hij zat ook erg lekker!

Toen we thuis kwamen ging ik nog even de stad in. The Cake Room opende namelijk haar deuren. Dit is echt een te leuke hotspot! Helemaal Instaproof en alles is er zo lekker!

‘s Avonds deden we niet heel veel meer en werkte ik vooral mijn administratie bij. Hier was ik tot één uur ‘s nachts zoet mee, haha!

Zondagochtend sliepen we lekker uit en gingen we uitgebreid ontbijten met verse broodjes. Zo fijn die weekenden! Daarna ging ik aan de slag met het schooten van nieuwe content. Er liggen een hoop mooie producten klaar om te reviewen. Ook ben ik druk bezig met het uittesten van de Charcoco Day & Night toothpaste. Deze is net nieuw en ik vind hem erg fijn! De review lees je binnenkort op mijn blog.

‘s Middags gingen we op de koffie bij mijn ouders en ‘s avonds keken we nog samen een filmpje op Netflix. Volgend weekend is het gewoon alweer Pasen!

Wat zijn jullie plannen met Pasen?

4 Reacties

 1. 16 april 2019 / 14:35

  Lekker weekje! Wat ziet jullie woonkamer er mooi uit trouwens; heerlijk rustig.

 2. 17 april 2019 / 13:36

  Leuk verslagje weer! Zag de foto’s van die nieuwe hotspot al voorbij komen op Instagram en ben heel benieuwd! Vind dat lichte jurkje van Vero moda ook heel leuk, ook voor werk bijvoorbeeld. Ga ‘m eens opzoeken.

  • Marloes
   Auteur
   17 april 2019 / 22:10

   Hi Sanne, Dankjewel! Ja The Cake Room is echt zo ontzettend leuk! Dankjewel, zeker doen! Ik zag hem al bij de Vero Moda hangen vorige week!

 3. 20 april 2019 / 08:21

  Vandaag gaan we naar de boulevard XXL in Breda, maar ik twijfel om ook nog een keer naar Sliedrecht te gaan. Loods 5 hoor ik verschillende meningen over, de een vind het alleen leuk qua kussentjes, of accessoires. Maar deze bank ziet er zeker tof uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: