In the Picture #225

Good Morning! Afgelopen week was leuk! Ik was jarig en we gingen op pad voor ons nieuwe huis om inspiratie op te doen. Kijk je mee?

Mijn maandag begon bij Starbucks met een kop Chai Latte. Hmm, geen aanrader overigens! Daarna ging ik op kraamvisite bij een collega.

‘s Middags ging ik shooten samen met Denise in de stad. Het was super koud buiten en waaide hard. We gingen lunchen bij de nieuwe yoghurt barn die vorige week is geopend. Dat smaakte goed!

Toen ik thuis kwam schoot ik nog wat content voor mijn blog en Instagram. Ik had namelijk een deadline staan voor een leuke campagne.

Ook kreeg ik deze fijne producten van The Insiders binnen. De Beautiful Blonde shampoo en colour mask. Deze producten zijn echt ontzettend goed voor als je een koele blonde haarkleur wilt.

Doordeweeks heb ik vaak geen zin om uitgebreid te koken. Ik kies dan vaak voor snel en makkelijk. Afgelopen week maakte ik noodles voor twee dagen met vega notenballetjes. Erg lekker!

Vrijdag was ik jarig! Super bedankt allemaal voor de felicitaties. Ik kreeg deze mooie taart, die heerlijk smaakte!

Ik had een dagje vrij genomen van mijn werk. s’ Middags nam mijn zus me mee voor een high tea in de stad. Dat was erg gezellig! De taartjes van Barista bar smaken ook zo lekker! Verder had ik een rustige verjaardag.

Toen we thuis kwamen krulde ik mijn zus d’r haar met de krultang. Ze was er super blij mee!

Zaterdag gingen Dennis en ik inspiratie op doen voor ons nieuwe huis. Dit vind ik zo leuk om te doen, haha! Karwei heeft zo’n leuke collectie momenteel. We kwamen uiteindelijk thuis met een tuinset. Je kunt het alvast maar hebben toch 🙂

Zondag trok ik mijn chill outfit aan en rommelde we wat in huis. Verder zijn we nog begonnen aan een nieuwe serie op Netflix. Wat mij betreft de perfecte zondag :).

Fijne week iedereen!

4 Reacties

 1. 19 maart 2019 / 09:29

  Wat leuk die spulletjes, bij de Karwei is dat of niet? 🙂

  • Marloes
   Auteur
   19 maart 2019 / 20:42

   Ja klopt is inderdaad Karwei! Ze hebben echt zulke leuke items nu!

 2. 19 maart 2019 / 16:33

  Leuk weekje weer! Die notenballetjes klinken overigens erg lekker 🙂

  • Marloes
   Auteur
   19 maart 2019 / 20:42

   Dankjewel Kelly! Ja die zijn echt ontzettend lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: