In the picture #220

In the picture #220

Good morning lieve mensen! Hebben jullie genoten van het mooie weer afgelopen weekend? Het is weer tijd voor een nieuwe ‘in the picture’. Kijk je mee?

Vorige week zondag ging ik een paar uurtjes klunen met twee vriendinnen in de stad. Dit was alvast een leuk voorproefje op carnaval, wat over twee weken is. Het regende alleen wel de hele dag door, jammer!

Maandag sliep ik uit en begon ik de dag met een homemade Chai Latte. Ik koop tegenwoordig speciale opschuim melk en dit gaat zoveel beter!

Van HEMA ontving ik een heel leuk pakketje met producten uit de nieuwe B.A.E. collectie. Ik ga ze binnenkort voor jullie reviewen in een blog.

Woensdagochtend had ik eerst een afspraak staan en daarna ging ik een rondje wandelen buiten. Het was echt heerlijk weer, genieten! Ik kan zo genieten van een wandeling door de stad.

Anne & Max is een paar weken geleden geopend in Breda, zo leuk! Binnenkort meer hierover op mijn blog! Ik ging lunchen en bestelde een zalm sandwich.

Donderdagavond kwam Dennis weer thuis en vierde we Valentijn en ons 2-jarig samenzijn met lekkere cupcakes! Vrijdag stonden er bezichtigingen gepland in mijn appartement wat inmiddels officieel te koop staat. Super spannend allemaal! Nu maar afwachten ;-)!

Dit moment was zo hilarisch! Vorige week ging ik uit eten bij het Wapen van Willemstad. Mijn eerste kennismaking met kreeft, erg lekker! Denise en ik mochten er allebei ééntje vasthouden, haha!

Zaterdag ging ik lopend richting de stad om een cadeau voor mijn nichtje te kopen. Die moest s’ middags afzwemmen voor haar A diploma!

Eerst nog even genieten van een heerlijke lunch die Dennis voor ons had gemaakt, zo lekker! Met Dennis is uit lunchen niet meer nodig hoor ;-)!

Heerlijk die zon! Het voelde echt al aan als voorjaar. Let the spring begin!

Zaterdagavond had ik zin in carpaccio en Dennis in rijst. We maakte dus allebei en hadden een soort van voorgerecht. Dennis zijn carpaccio is echt de beste! Binnenkort zal ik het recept met jullie delen op mijn blog.

Ook ontving ik voor Valentijnsdag nog deze mooie lipstick van Clarins. De perfecte rode kleur!

Gisteren hadden Dennis en ik wat quality time samen. We pakte de trein richting Arnhem en hebben de zondagmiddag in de stad en op het terras doorgebracht. Daarna sloten we de dag af met sushi bij Sushi Koi. Dat smaakte erg goed!

Wat zijn jouw plannen voor deze week?


Share:

8 Reacties

 1. 18 februari 2019 / 12:27

  Ohhh Marloes, ál dat lekkere eten jammieee. Ik ben heel benieuwd naar de carpaccio op Dennis zijn manier. Mijn moeder maakt overigens echt súper lekkere broodjes carpaccio, ben benieuwd of daar dan wat van overeen komt :-). Dat restaurant wil ik echt eens heen :-).

  • Marloes
   Auteur
   18 februari 2019 / 15:48

   Hihi! Lekker he! Ik ga het recept binnenkort delen. Dan ben ik ook benieuwd naar die van jouw moeder ;-)!

 2. 18 februari 2019 / 16:14

  Anne & Max ziet er leuk uit zeg! Ben benieuwd naar de Carpaccio 🙂

 3. 19 februari 2019 / 11:39

  Oh wat leuk dat Anne & Max nu ook in Breda zit. Moet ik binnenkort eens gaan kijken :). Vind die pluimen die je in huis hebt staan ook leuk!

  • Marloes
   Auteur
   19 februari 2019 / 22:16

   Ja echt een aanrader! 🙂 X

 4. Lieke
  19 februari 2019 / 18:17

  Die foto met die kreeften is echt leuk!

  • Marloes
   Auteur
   19 februari 2019 / 22:15

   Dankjewel Lieke!

 5. 21 februari 2019 / 12:43

  Wat een super leuk foto overzichtje heb je gemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: