In the Picture #216

In the Picture #216

Goedemorgen! Tijd om een nieuwe ‘In the Picture’ met jullie te delen van mijn afgelopen twee weken in foto’s. Kijk je mee? 

Twee weken geleden begon ik weer met reïntegreren op mijn werk. Dit gaat gelukkig goed. Ik bouw het langzaam iedere week op. Na het werk ging ik even langs mijn ouders waar mijn kleine nichtje ook was. We gingen wandelen en de eendjes voeren. Zo lief!

Samen met mijn moeder ging ik nog een middagje weg. We lunchte samen bij een leuk tentje. Ik ging voor de panini en mijn moeder voor een pannenkoek met spinazie. 

We waren met de trein naar Amsterdam gegaan, waar we ook een kijkje gingen nemen in het Karwei huis. Het was toevallig de laatste dag dat het Karwei huis er was, dus alles was afgeprijsd. Ik nam nog twee leuke kussens mee voor in de slaapkamer. 

Na ons bezoekje aan het Karwei huis dronken we nog wat en gingen we weer richting huis. Het was ontzettend slecht weer geworden en regende flink! Het was voor mij al weer even geleden dat ik in Amsterdam was geweest en ik had het nog nooit zo rustig gezien, haha!

Laatst schreef ik ook over een behandeling die ik kreeg bij Huidzorg073. Dit keer ging ik weer terug en de pigmentvlekjes waren helemaal verdwenen, top! Ik kreeg ook mijn eerste peeling behandeling. Bij een peeling wordt de verbinding tussen de cellen verbroken, waardoor de huidcellen loslaten. De diepere huidlagen worden geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken.

Daarnaast worden collageen en elastine geprikkeld tot de vorming van nieuwe vezels. De peeling zorgt voor een betere huidstructuur. Een flinke schoonmaakbeurt voor de huid ;-)! Je voelt de huid tijdens de behandeling flink prikken maar dit stopt ook weer na 10 minuten. Na een paar dagen zijn de vellen verdwenen en heb je een mooie en egale huid. 

Een homemade Chai Latte voordat ik moest gaan werken. Ik ben nog steeds zo blij met mijn melkopschuimer. Top aankoop! Ik heb nu ook een barista edition van havermelk gevonden die erg makkelijk opschuimt. Aanrader!

Langzaam komt er steeds meer kerst in huis. Al ga ik een grote kerstboom wel missen in huis, haha! 

Vorige week zaterdag gingen we Sinterklaas vieren bij mijn ouders. We bleven daar ook eten en Dennis en ik maakte het nagerecht. Dat werd een heerlijk toetje met Mon Chou, speculaas, kersen en vanille. Yum!

Mijn nichtje van drie vond het zo spannend dat ze voor pakjesavond in slaap viel. Ahhh! Het was een hele gezellige avond. Toen de kids op bed lagen gingen wij nog een cadeauspel doen met zijn allen. 

Het weer was de afgelopen dagen niet echt top zullen we maar zeggen. Dit heerlijke outfitje heb ik dan ook veel gedragen binnen. Deze broek kocht ik vorig jaar bij TopShop en zit zo lekker! Het is een velvet flared broekje met gouden sterren erop. Aan de bovenkant zit een rits en elastiek. Love it! De ideale broek om in uit te buiken tijdens de feestdagen ;-)!

Zo fijn dat Dennis zo heerlijk kan koken. Hij staat dan in het weekend regelmatig in de keuken. Dit gerecht was ook heerlijk! Vooral de kip en zoete omelet. Yum!

Deze leuke kerstman hebben wij aan ons Sinterklaasavondje over gehouden. Zo leuk! Hij is trouwens van de JYSK.

Ook keken we afgelopen week ongeveer vier kerstfilms waaronder The Grinch. Deze blijft gewoon goed! De oudere kerstfilms blijven toch het allerleukste. Er worden tegenwoordig maar weinig ‘echte’ kerstfilms gemaakt. Op Netflix staat maar één leuke en dat is Christmas Chronicles. Aanrader!

Laatst schreef ik een artikel over een vleugje roze in de slaapkamer. Inmiddels is dat roze er gekomen hoor ;-). Ik heb een super leuk dekbedovertrek gevonden bij H&M home en de oudroze kussens van Karwei hebben ook een plekje in bed gekregen. Zo blij mee!

Mijn nagels weer eens gedaan met Pink Gellac. Een mooie nude kleur met gouden glitters. Zo fijn dat dit gewoon twee weken blijft zitten! 

Zo gezellig al die lichtjes <3! It’s beginning to look a lot like christmas. 

Zaterdagochtend was het gelukkig mooi weer en ging ik even met Dennis naar de stad. Ik moest nog wat dikke truien voor onze reis naar NYC hebben. 

Zondag vierde we de verjaardag van mijn nichtje die alweer 6 jaar is geworden. Dat was gezellig!

Gisteren had ik alweer mijn derde afspraak haptotherapie en ging ik ‘s middags nog even een stukje wandelen met Dennis. Verder hebben we de laatste dingetjes voor onze reis naar New York geregeld en ‘s avonds keken we naar Lord of the Rings. Die films heb ik gewoon nog nooit gezien en ze staan sinds vorige week op Netflix, haha! 

Hoe was jullie weekend? 

8 Reacties

 1. 11 december 2018 / 09:02

  Leuke foto’s maar een tip misschien moet je alleen niet vertellen dat je niet thuis bent met kerst je weet nooit wie dit leest maar ik wens je fijne vakantie

  • Marloes
   Auteur
   11 december 2018 / 11:39

   Hi Gaby, dankjewel voor de tip. Gelukkig word er goed op ons huis gepast als wij weg zijn ;-). Jij ook alvast hele fijne feestdagen!

 2. 11 december 2018 / 12:08

  Wat een mooie foto’s weer! Ik kijk elke keer mijn ogen uit bij de kookkunsten van Dennis haha, krijg er zo’n honger van. Wat een heerlijk vooruitzicht trouwens; NYC!

  • Marloes
   Auteur
   12 december 2018 / 17:38

   Hihi, ja lekker allemaal he! In het nieuwe jaar gaat hij enkele recepten delen 🙂 X

 3. 11 december 2018 / 22:45

  oh die taart, geweldig! en dat petje staat je enorm goed.

  Weer een heerlijk overzicht heb je gedeeld

  • Marloes
   Auteur
   12 december 2018 / 17:32

   Wat lief weer! Dankjewel meid! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: