In the Picture #215

In the Picture #215

Hi allemaal! Hebben jullie een leuk weekend achter de rug? Die van mij was erg rustig en ik heb dan ook vrij weinig gedaan. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?


Vorige week was ik met mijn moeder in het bos voor een kleine wandeling. Het was er zo mooi! De zon scheen echt perfect tussen de bomen door en de kleuren waren ook prachtig. Nog even ervan genieten voordat de bomen helemaal kaal zijn ;-). Mijn moeder heeft sinds kort een nieuwe camera, dus daar schoot ze gelijk wat leuke foto’s mee. Zelf ben ik ook een beetje aan het rondkijken voor een nieuwe camera. Ik zit te denken aan een systeemcamera! Jullie nog tips?

Vorige week zondag vertrokken Dennis en ik richting Voorst. We gingen namelijk twee dagen ontspannen en relaxen in Thermen Bussloo. Het was zo fijn weer! Alles was ook al helemaal in kerstsfeer, wat het extra gezellig maakte. 

‘s Avonds gingen we een hapje eten bij Ribhouse Texas in Voorst. Hier zijn we vaker geweest en het eten hier is erg lekker! Ik nam de mixed grill en Dennis ging voor spareribs. 

Het toetje deelde we samen. Die was namelijk mega heftig! Een chocolade taart, hmmm!

Na het eten doken we nog even de sauna in. Zo fijn! In je badjas van de hotelkamer naar de sauna lopen, ideaal!

Wakker worden met dit uitzicht is echt geen straf! Wat heerlijk rustig en mooi hier <3

Genieten van een lekker ontbijt! Dat is bij de Thermen zo uitgebreid! Ik ging natuurlijk voor de pancakes en een sneetje brood met een gebakken ei.

Rond drie uur gingen we weg bij de Thermen en reden we nog even naar het Sonsbeek park in Arnhem voor een kleine wandeling. Het is zo mooi hier! 

Daarna gingen we sushi eten bij Sushi Koi in Arnhem. Hier kun je echt zo goed sushi eten. Aanrader! En erg leuk om eens wat nieuwe soorten sushi te proeven. Yum! Hier gaan we zeker nog eens naartoe. 

Na de sushi gingen we nog koffie en Chai Latte drinken bij een leuk tentje vlakbij het station. Dennis bestelde er ook een Red Velvet cake bij om te delen. Oeps, haha! Wel heel erg lekker! Ik zat daarna wel echt mega vol!

Na de koffie ging ik richting station en Dennis richting zijn werk, waar hij doordeweeks ook altijd slaapt. Hij werkt namelijk vlakbij Arnhem, dus voor hem was het niet de moeite om nog terug naar Breda te gaan. Rond 9 uur was ik weer thuis en kroop ik vrijwel gelijk in mijn bed. Ik was zo moe!

Ik heb bijna al mijn kerstversiering al binnen staan. Wij gaan dit jaar niet voor een grote kerstboom maar voor een kleintje. Kerst vieren we dit jaar in NYC <3!

De rest van de week maakte ik vrij weinig foto’s. Ik deed ook niet heel veel bijzonders. Ik had afspraken staan bij de manueel, psycholoog en verder ging ik veel naar buiten om te wandelen en een avond langs bij een vriendin. 

Donderdagavond kwam Dennis al naar huis omdat hij vrijdag een dag vrij had genomen van zijn werk. Fijn! We begonnen aan een nieuwe serie: The Sinner. Aanrader!

Vrijdagavond maakte Dennis kip met friet uit de oven klaar. Erg lekker!

Zaterdag ging Dennis al op tijd weg omdat hij naar een collega in Enschede ging. Ik was dus een weekend ‘home alone’. Als ik thuis ben trek ik altijd mijn joggingsbroek aan. Zo comfortabel! Doen jullie dit ook?

Verder had ik zin om wat foto’s te schieten. Het was toch geen weer om naar buiten te gaan en ik verveelde me. Ik maakte wat interieur foto’s omdat ik het huis al wat in kerstsferen had gebracht ;-). 

Hoe tof zijn deze glitter laarsjes van Sacha? Ze zijn nog van vorig jaar maar ik vind ze zo tof!

Grey Sunday! Gister was het zo’n donkere dag, bah! Ik ruimde het huis wat op en ging nog even naar buiten voor een kleine wandeling. Verder heb ik nog een heerlijke speculaas cake gebakken waar ik geen foto meer van gemaakt heb, stom! 

‘s Avonds at ik een bloemkool pizza met pesto. Zo lekker zijn deze, yum! Verder keek ik nog een aflevering van VTwonen en keek ik een feel good movie op Netflix ;-). Heerlijk zo’n zondagavond!

Deze week begin ik weer langzaam met reïntegreren op mijn werk. Het gaat met mij gelukkig een stukje beter en ik heb ook weer wat meer energie! Zo fijn! Natuurlijk heb ik ook nog mijn mindere dagen ertussen zitten maar dat komt ook wel weer goed :).

Wat hebben jullie gedaan dit weekend?

16 Reacties

 1. 26 november 2018 / 06:30

  Fijn om te lezen dat het beter met je gaat! Geweldig dat je kerst in New York gaat vieren!

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:32

   Lief Darina :)! Hoe gaat het nu met jouw? Ja ik heb er zoveel zin in, can’t wait!

 2. 26 november 2018 / 08:25

  Wat een fijne week. Ohhh Thermen Bussloo, heerlijk! Ik ben daar een hele tijd terug ook eens 2 dagen met hotelovernachting geweest met mijn man en dat was zo ontspannen. Echt een mini-vakantie. Fijn dat het beter met je gaat en dat je weer gaat reïntegreren, succes!

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:33

   Dankje Femke! Ohh heerlijk he? Dan kun je pas echt volledig ontspannen. Hoe gaat het met jouw en de kleine meid? X

 3. 26 november 2018 / 09:08

  Wat een heerlijk rustig en fijn weekje heb je gehad! Ik ben zo jaloers op je dat je met Kerst in New York zit. Ik houd echt van New York alleen ben er dit jaar al in Mei geweest. Heel benieuwd naar je foto’s van daar 🙂 Ga je lang?

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:34

   Ah thanks lieve Vera! Hihi, ik ben ook zo benieuwd hoe het met kerst daar is. Kan niet meer wachten! Wat leuk dat je in mei bent geweest. Ik ben er 4 jaar geleden in september geweest. Ook heel tof! Ik ga nu voor een week!

 4. 26 november 2018 / 09:43

  Wat een heerlijke foto’s! Vooral dat voedsel is op de vroege ochtend jaloersmakend.

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:34

   Dankjewel Kirsten! <3

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:34

   Lief, dankjewel Lindsey X

 5. 26 november 2018 / 10:44

  Kerst vieren in NYC is echt een grote droom nog van mij! Kan niet wachten op de foto’s tegen die tijd.

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:35

   Jaaaa, snap ik! Volgens mij is het echt magisch! Hopelijk gaat het ook nog sneeuwen. Dan is het plaatje helemaal af ;-). Die zullen er vast en zeker genoeg komen X

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2018 / 15:35

   Thanks lieverd X

 6. 26 november 2018 / 22:04

  Oooh kerst in NYC, ik ben zó jaloers! Have fun! Wat is je huisje lekker gezellig, leuk om te gluren haha! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: