In the Picture #213

In the Picture #213

Het is alweer een maand geleden dat ik voor het laatst een ‘In the Picture’ met jullie heb gedeeld. Ik kreeg via Social Media de vraag of ik nog mijn wekelijkse foto’s met jullie ga delen. Dat ga ik zeker doen, alleen de laatste weken heb ik daar niet zo’n behoefte aan. Daar vertel ik jullie in deze ‘In the Picture’ wat meer over.

De reden waarom ik de laatste weken geen ‘In the Picture’ met jullie heb gedeeld is omdat ik momenteel even thuis zit. Het gaat de laatste tijd niet zo goed. Ik ben mijzelf een beetje voorbij gelopen, wat zich uitte in veel lichamelijke klachten. Slapen deed ik slecht, veel nek-en rugklachten, vergeetachtig, niet kunnen concentreren en ik was flink prikkelbaar. Na een bezoek aan de huisarts kreeg ik dan ook het advies om echt even mijn rust te pakken.┬áIk was gewoon helemaal op!

Inmiddels zijn we alweer een maand verder en heb ik vooral goed naar mijn lichaam geluisterd. De eerste twee weken bestond uit veel slapen, rusten en verder deed ik niet zoveel. Als ik een rondje buiten ging wandelen, was ik daarna alweer moe. Inmiddels ben ik allerlei manieren aan het zoeken om te ontspannen en tot rust te komen. 

Ik ga steeds vaker naar buiten om even te wandelen en mijn energie niveau weer wat op te bouwen. Dat vind ik zo fijn! Zeker met het weer van afgelopen week. Het was gewoon weer even zomer in Nederland, bizar!

Langzaamaan merk ik dat ik weer wat energie krijg. Verder laat ik mijn telefoon zoveel mogelijk links liggen en ben ik een stuk minder actief op Social Media. Dit geeft ook een stuk meer rust in mijn hoofd. Met mijn blog had ik nog genoeg foto materiaal en blogs klaar staan, die gewoon online zijn gekomen. 

Na het wandelen even lekker wat drinken bij In Kannen en Kruiken met mijn favo drankje: Chai Latte!

Ook ben ik vorige week begonnen aan het boek Shoot van Zilverblauw. Een handig boek met fotografie tips. Anki vertelt je alles over hoe je camera werkt, belichting, sluitertijd, diafragma, interieur fotografie en nog veel meer. Dit boek is vooral handig voor de beginnende fotograaf.

Vorige week kwamen er twee vriendinnen op visite. Daar kreeg ik deze bos met bloemen van. Zo mooi en echt superlief!

Ontbijten met warme havermout, granola en vers fruit. Lekker!

Het boek Shoot heb ik in een dag uitgelezen. Het leest ook zo makkelijk weg!

Mooie marble items van Ideal of Sweden. Hoe tof is deze marble IQ-charger? Matcht perfect met mijn marble tafeltje en telefoon case.

Lunchen met een sandwich roomkaas, gerookte zalm, pijnboompitten, avocado en balsamico. Zo’n lekkere combi!

Even een kleine throwback naar een paar weken geleden. Toen sprak ik gezellig met Denise af om outfits te shooten. Een van de outfit posts is vorige week online gekomen. De andere outfit post komt nog online.

Outfit met mijn nieuwe broek van Lofty Manner. Ik vind hem zo leuk! De hele outfit post kun je hier terugzien. 

Verder heb ik dus bijna geen foto’s gemaakt de afgelopen weken. Mochten er minder artikelen online komen op mijn blog, dan weten jullie in ieder geval de reden hiervan ;-).

Hebben jullie weleens in een herkenbare situatie gezeten en hoe gaat het met jullie?5 Reacties

 1. 26 oktober 2018 / 07:33

  Wat vervelend om te horen. Ik zit ook in vergelijkbare situatie ontstaan door werkstress.
  Momenteel zit ik even op Texel om tot rust te komen. Ik moet echt gaan werken aan mijzelf en een manier zien te vinden om er mee om te gaan. Ik wens jou ook heel veel sterkte x

  • Marloes
   Auteur
   26 oktober 2018 / 17:18

   Wat vervelend Darina. Sterkte en succes X

 2. 26 oktober 2018 / 14:45

  Leuke foto’s! Fijn dat je langzaam steeds meer energie krijgt, dat is zeker belangrijk!

 3. 28 oktober 2018 / 19:50

  Was gezellig, zie je volgende week weer!!! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: