In the Picture #210

In the Picture #210

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Kijk je mee naar een nieuwe ‘In the Picture’?


Dinsdag was ik best brak na twee dagen in Volendam geweest te zijn. Ik moest gewoon werken die dag en ‘s avonds maakte ik lekkere wraps klaar en ging ik op tijd naar bed.


Woensdag precies hetzelfde verhaal. Bijkomen na een weekendje feesten duurt iets langer als je de 30 gepasseerd bent, hihi! ‘s Avonds werkte ik aan mijn blog onder het genot van een flinke pot thee.Kleine throwback naar onze lunch in Amsterdam bij The Corner Bakery. Aanrader!


Afgelopen week kwam er ook een nieuwe outfit post voorbij. De top is echt een nieuwe favoriet!


Vrijdag haalde ik vanuit mijn werk een hoop pakketjes op bij mijn ouders. Er zat ook een nieuwe geur bij van Bruno Banani. Hij is redelijk zoet maar wel lekker vrouwelijk.


Samen met mijn moeder legde ik deze outfit nog even vast. Dit is zo’n fijn pak! Hij is van Lofty Manner en zit heer-lijk!


Van vriendlief kreeg ik deze mooie bos bloemen, love it! Zo ontzettend lief ook!


Zaterdagochtend wandelde we naar een nieuw koffietentje bij ons om de hoek. Het zit in het park, wat een erg fijn en rustig plekje is. We dronken er een koffie en een Chai Latte!


Mijn nieuwe ketting van LUZ kwam binnen. De combinatie vind ik zo leuk!


‘s Middags ging ik met mijn ouders, Dennis , zus en mijn nichtjes naar de kermis. Ik nam voor het eerst sinds jaren weer eens een suikerspin. Erg lekker! Daarna moest ik nog met mijn nichtje mee in de zweefmolen, waar ik misselijk weer uit kwam. Haha!


Gisterenochtend hebben we lang uitgeslapen en trok ik mijn favoriete broek weer uit de kast. Deze leopard broek zit zo ontzettend lekker! Ik ging nog even op de fiets naar de stad en Dennis bleef thuis.


Ik scoorde nog dit leuke juten vloerkleed! Hier blijft hij trouwens niet liggen hoor ๐Ÿ˜‰


Daarna keek ik nog een serie Netflix in bed. Heerlijk om te doen op zondag <3!


Ook ben ik een Insta Sale begonnen op mijn Instagram met een aantal hele toffe items. Mocht je benieuwd zijn, neem dan even een kijkje op mijn Insta stories. Via een DM kun je een bod doen op een item en stuur ik het vandaag nog naar je op!

Wat zijn jullie plannen voor deze week?ย 

7 Reacties

 1. 17 september 2018 / 09:04

  Ik snap helemaal wat je bedoet met dat hoe ouder je word, hoe langer het duurt voordat je energie niveau weer terug is haha! The Corner Bakery ziet er wel echt heel lekker uit.

 2. 17 september 2018 / 09:25

  Wat een heerlijke week. Ohh jaaaa herkenbaar dat bijkomen van een feestje langer duurt dan toen je jonger was. Man, vroeger ging ik maar door en als ik nu een keer een feestje heb ben ik blij als ik de volgende dag niks hoef haha!

  • Marloes
   Auteur
   18 september 2018 / 19:28

   Ohhh erg he, haha! Ach ja, iedere leeftijd heeft z’n charme zeggen ze ๐Ÿ˜‰

 3. 17 september 2018 / 13:26

  Wat een leuk weekje weer zeg. Haha een avondje feesten hakt er goed in hรจ? Oeh blijf toch jaloers op jouw Bananenplant, die is echt zo tof!

  • Marloes
   Auteur
   18 september 2018 / 19:28

   Ah thanks! Hihi, ja hij heeft de warme zomer gelukkig overleefd!

 4. 17 september 2018 / 19:18

  Gezellige week! Die luipaard broek is echt fantastisch.

  • Marloes
   Auteur
   18 september 2018 / 19:27

   Thanx Kelly! Hoe was jouw weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: