In the Picture #209 Gezellige week

In the Picture #209 Gezellige week

Goedemorgen! Afgelopen week was zo’n leuke week! Ik ging met Dennis twee dagen naar Amsterdam en afgelopen weekend was ik met vriendinnen in Volendam op de Volendamse kermis. Dit was ook zo gezellig! Kijk je mee naar mijn week in foto’s?


Hello Amsterdam! Maandagochtend pakte we al op tijd de trein richting Amsterdam. We huurde een OV fiets en fietste zo lekker de stad door. Echt ideaal! Zo zie je ook gelijk veel meer van Amsterdam.


We lunchte bij Le Pain Quotidien. Ik ging voor een zuurdesembrood met gerookte zalm. Yum!


Aan het einde van de middag checkte we in bij het Lloyd hotel. We hadden een hotel geboekt aan de oostkade in Amsterdam. Dit was makkelijk omdat Dennis hier dinsdag vlakbij moest zijn voor zijn werk.


‘s Avonds gingen we lekker sushi eten bij Genki. Dit smaakte heerlijk!


Dinsdagochtend moest Dennis al vroeg op. Hij had een belangrijke afspraak voor zijn werk in Amsterdam. Ik deed lekker rustig aan en maakte nog wat foto’s in de hotelkamer voor mijn blog en Instagram. ‘s Middags had ik nog twee afspraken in Amsterdam. Eerst ging ik lunchen bij MOOK. Ik bestelde de heerlijke pancakes met banaan, kokos, bessen en aardbeien. Zo lekker!


Ik had nog steeds de OV fiets, dus ik ging overal op de fiets naartoe. Halverwege de middag had ik een afspraak op het hoofdkantoor bij Lofty Manner. Hier alvast een kleine sneak peek van de collectie die eind deze maand online komt.


Na de afspraak fietste ik terug naar Dennis want die was inmiddels ook weer klaar. Tussendoor stopte ik even om wat mooie foto’s te schieten. Amsterdam is zo fotogeniek!


‘s Avonds gingen Dennis en ik nog een hapje samen eten bij een Indonesisch restaurant. We bestelde de rijsttafel. Zo konden we van alles een beetje proeven. ‘s Avonds namen we de trein naar huis en dat was nogal een gedoe. De ene trein had een storing en de andere trein reed maar tot Rotterdam. Uiteindelijk hebben we zo’n 3,5 uur over de terugreis gedaan, die normaal een uur duurt.


Woensdag was het weer tijd om te gaan werken. ‘s Avonds ging ik gezellig bij mijn oma eten. Ik kreeg een maaltijd die ze vroeger ook altijd maakte. Krieltjes met een scholvis en spinazie. Zo simpel maar zo lekker! Dit eet ik zelf thuis dus nooit!


Eenmaal thuis werkte ik aan mijn blog en maakte ik nog wat foto’s.


Donderdagavond ging ik vanuit het werk naar mijn zus. Ik paste namelijk een paar uurtjes op de kids. We aten pannenkoeken en keken daarna nog een film.


Ontbijten met Griekse yoghurt, fruit en granola en daarna op naar het werk!


Vrijdagavond lag ik onder een deken op de bank en tikte ik nog een blogje. Dennis kwam pas later naar huis en daarna keken we nog een film op Netflix.


Ook kwamen er een aantal hele leuke pakketjes binnen waaronder deze van Urban Decay. Een prachtig oogschaduwpalette en de All Nighter make-up setting spray.


Ook kwam er een leuk pakket van Bourjois binnen met o.a. deze prachtige lipsticks voor de herfst.


‘s Middags ging ik met Dennis nog even de stad in. We lunchte bij een erg gezellig tentje met een lekker broodje carpaccio en Dennis nam een broodje beef.


‘s Avonds aten we gebakken zalm, aardappelen en salade.Zondagochtend werd ik om 10 uur opgehaald door vriendinnen voor ons nachtje weg. We gingen naar de Volendamse kermis en maakte een tussenstop voor een lekkere lunch bij The Corner Bakery in Amsterdam.


Daarna reden we door naar ons hotel in Volendam. We hadden een junior suite in het van der Valk hotel en konden gezellig met zijn alle op een kamer slapen.Degene die mij op Instagram volgen hebben vast al wel wat voorbij zien komen in mijn stories. Het was een super gezellige dag en het leek wel een soort van carnaval.


De volgende dag sliepen we lekker uit, gingen we zwemmen en lunchte we nog in het hotel. ‘s Middags gingen we nog heel even terug naar de kermis en halverwege de middag reden we weer richting huis.

‘s Avonds werkte ik nog wat aan mijn blog en ging ik lekker op tijd slapen. Fijne week!

7 Reacties

 1. 11 september 2018 / 07:03

  Die taart 😀 En hoe tof is het om een hotelkamer te hebben met schommel. Ziet er uit als een gezellige week!

 2. 11 september 2018 / 14:53

  Zeker een gezellige week zo te zien! Lekker zo’n Indonesisch restaurant!

 3. 11 september 2018 / 15:11

  Je maakt echt super mooie sfeerfoto’s altijd zeg! Leuk om weer te zien wat je allemaal hebt gedaan afgelopen week!

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2018 / 20:41

   Wat leuk om te horen X

 4. 11 september 2018 / 23:16

  och die red velvet cake, niet normaal wat heerlijk! en wat heb je weer een tof overzicht gemaakt, ziet er allemaal super uit

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2018 / 20:41

   Thanks meis! X

 5. 12 september 2018 / 23:21

  Wat een fijn weekje weer, inderdaad lekker gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: