In the Picture #205 Heerlijke vakantie gehad

In the Picture #205 Heerlijke vakantie gehad

Goedemorgen, I’m back! Afgelopen donderdag zijn we thuis gekomen na een heerlijke vakantie. Griekenland was zo fijn! Het liefst zou ik vandaag nog het vliegtuig pakken en weer teruggaan. Maar helaas, de vakantie zit erop. Morgen begin ik weer met werken en vandaag ga ik aan de slag met bloggen. Ondanks dat het zomer is zijn er weer volop nieuwe producten uitgebracht, waar ik jullie maar al te graag van op de hoogte wil brengen. Kijk je mee naar mijn afgelopen 2 weken in foto’s.


De woensdag dat we vertrokken ging ik overdag nog wat foto’s schieten met mijn moeder. We gingen naar kasteel Bouvigne wat echt tien minuten rijden van mijn huis af ligt. Het is hier zo mooi!


Laatst kreeg ik de vraag wie mijn outfit foto’s altijd maakt. Dat is bijna altijd mijn moeder en af en toe mijn vriend.


Voordat Dennis en ik richting Schiphol gingen, besloten we om nog even te borrelen bij ‘t Oagse Marktje in Princenhage. Zo ontzettend leuk en lekker hier!


En we zijn er! We zaten net buiten de rand van het idyllische dorpje Kokkari in Samos. Wat is het mooi hier!


Onze eerste lunch was typisch Grieks. Ik ging voor de Griekse salade en Dennis nam gyros.


Daarna liepen we richting het dorpje waar ik gelijk al wat foto’s maakte met mijn telefoon. Dit barretje is te cute!


Hallo mooie helderblauwe zee <3


Om 5 uur waren we doodop! We hadden natuurlijk een nacht doorgehaald op Schiphol, dus tijd voor een dutje. Om 8 uur werden we weer wakker en gingen we eten in Kokkari. Bij familierestaurant Meltemi kun je heerlijk eten. Iedere dag hebben ze verse vis. Een aanrader zijn de Meltemi prawns en die heb ik dan ook maar liefst 3x gegeten in één week tijd. Haha, oeps!


De tweede dag bezochten we Lemonakia beach. Een heel mooi en fijn strand naast ons appartement. De zon was warm maar op Samos staat altijd een lekker windje. Zo fijn! Goed uit te houden dus.


Waiting for the boyfriend 😉Gezellig borrelen bij café del Mar en genieten van de zonsondergang.


Die is hier iedere keer weer prachtig <3. Echt genieten hoor!


Verse watermeloen juices zijn de beste! Heerlijk, ik ben er een beetje aan verslaafd geraakt op vakantie.


De volgende ochtend ging Dennis vissen en ik ging aan dit schattige strandje liggen. Hier zwemmen de locals ook regelmatig ‘s ochtends vroeg.


En hoe mooi is dit plaatje dan! Kokkari is echt mijn favoriete plek op het eiland. Het is zo’n schattig dorpje met de leukste straatjes en huisjes.


Zondag gingen we met de boot naar een privé strand. Het water was hier nog helderder. Wauw!


‘s Avonds gingen we een hapje eten in het dorpje en maakte ik me voor het eerst op die week. Haha, heerlijk om op vakantie je gezicht even met rust te laten.


Vorige week maandag huurde we een scooter en motor om het eiland te verkennen. Dit was zo leuk! De wegen zijn heel goed geasfalteerd in Samos, waardoor je goed kunt rijden. We hebben die dag zo’n 70km afgelegd van dorpje naar dorpje.De grootste reden waarom we een scooter hadden gehuurd is omdat we graag naar Levidaki beach wilde gaan. Dit is een super mooi strand wat lijkt op de Carribean. Denk aan mega blauw water, een leuke strandbar en heerlijke bedjes. De weg ernaartoe was alleen een dingetje. Je moet namelijk ruim 3km over onverharde weg rijden (losse stenen everywhere). Dit wisten we van tevoren en omdat dit met huurauto’s niet is toegestaan ,was een scooter en motor de perfecte oplossing. Ik zal jullie wat meer van dit mooie strand laten zien in een apart artikel over Samos.Dinsdagochtend gingen we al rond half 8 naar het strand. Ik had de scooter nog twee dagen langer gehuurd. Er was nog werkelijk niemand! Dit keer gingen we naar een strand waar je heel mooi kan snorkelen. Hier draag ik ook mijn nieuwe jurkje voor het eerst. Wat vinden jullie ervan?


Just another day in paradise!


Dit was het uitzicht van Kokkari op ons appartement. Die zie je namelijk rechts op de rots.

Genieten van onze laatste dag op Samos.


‘s Middags gingen we nog met de scooter naar een dorpje naast Kokkari om een lekker ijsje te eten.


Prachtig uitzicht over Kokkari!


Woensdagavond gingen we nog uitgebreid uiteten bij Meltemi. Raad eens wat voor gerecht ik heb gekozen ;-).


En donderdagochtend vlogen we al weer vroeg richting Nederland. Net voor de vakantie kreeg ik deze leuke paspoort case van SuitSuit binnen. Past goed bij mijn koffer!


En weer thuis! Ik trok voor het eerst sinds weken weer eens een lange broek aan. Helemaal niet erg om zo thuis te komen. De eerste dag bestond toch alleen uit koffers uitpakken, wasjes draaien en boodschappen doen.


Ook lagen er weer een aantal mooie pakketjes op mij te wachten. Hoe prachtig is dit horloge van het merk Woodwatch. Zo leuk en uniek!


Love it!


Zaterdagochtend kwamen Kirsten en Anne bij mij thuis. Kirsten kwam mijn haar knippen en aantal prachtige kapsels maken. Zo leuk! Anne maakte hier foto’s van. Ik ben helemaal verliefd op de mooie kapsels die ze gemaakt heeft. Hier gaan jullie binnenkort meer over lezen op mijn blog en Instagram.


Zo mooi! Dit is één van mijn favoriete kapsels <3

Zaterdagmiddag ging ik naar de verjaardag van mijn nichtje want die is alweer 3 jaar geworden. Time flies! Gisteren heb ik vooral aan mijn blog gewerkt en lekker gerelaxed thuis. Dennis was een weekendje motorrijden in België en Duitsland, dus ik had het rijk alleen. Ook heb ik nog een paar afleveringen Suits gekeken. Dit nieuwe seizoen is zo spannend!

Hoe was jullie weekend?

8 Reacties

 1. 13 augustus 2018 / 06:15

  Wat een heerlijke vakantiefoto’s. Griekenland is één van mijn favoriete bestemmingen ‘dicht bij huis’. Ik ben mega benieuwd naar dat mooie strand waar je het over hebt, dus laat dat Samos artikel maar komen. Bijzonder horloge, wel tof zeg!

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:33

   Dankje Femke! Trek jij het nog een beetje? Ja echt prachtig! Het artikel komt volgende week online.

 2. 13 augustus 2018 / 06:54

  Prachtige foto’s! Ik wil ook een keer naar Samos dus ik ben ook heel benieuwd naar het strand artikel.

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:32

   Jaaa, zeker doen hoor! Ik verwacht dat het artikel begin volgende week online komt!

 3. 13 augustus 2018 / 12:17

  Ah Griekenland ziet er zo mooi uit! En wat leuk dat je moeder bijna altijd je foto’s schiet hihi!

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:32

   Prachtig hé? Het is ook echt een geweldig land hoor. Ben jij weleens in Griekenland geweest? Ja echt heel fijn inderdaad zo’n persoonlijke fotograaf 😉

 4. 14 augustus 2018 / 13:27

  Welcome back chickie! Laten we die sushi date nu echt eens plannen <3

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:30

   Haha jaaaaa, ik app je deze week nog even! Jij ook welcome back he wereldreiziger 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: