In the picture #203 Begin van onze vakantie

In the picture #203 Begin van onze vakantie

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Vrijdag is dan eindelijk onze vakantie begonnen! De komende drie weken bestaan dus uit bijkomen, relaxen en vooral genieten van het weer! Ik heb dan ook een iets ander blog schema dan normaal. Hierover later in een blog meer. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?


Mijn week begon met een lekker havermout ontbijt. Afgelopen week maakte ik erg weinig foto’s. Ik moest vier dagen werken en deed ‘s avonds niet zo gek veel.


Dinsdagavond reed ik naar het Belgische Popel om deze ‘te’ leuke poefjes op te halen. Ik kocht ze tweedehands voor een prikkie van een vrouw die ze nauwelijks gebruikt heeft. Zo fijn! Deze poefs stonden namelijk al eeuwig op mijn wishlist!


Dennis en ik hebben natuurlijk geen tuin. Chillen doen we dan ook weleens in het park. Afgelopen week zochten we een binnentuin op waar het super rustig was. Fijn!


Er kwam een hele leuke winactie online! Je maakt namelijk kans op deze fijne Skin Roller inclusief serum. Dit is speciaal voor de fijne lijntjes en rimpels. Check de winactie voor meer informatie!


Een van mijn favoriete zomer outfits van dit moment. Heel veel liefde voor deze jurk!


Dinsdagavond ging ik langs mijn ouders en bleef ik ook gezellig eten. Op dinsdag zijn mijn nichtjes er ook altijd. Hoe schattig is deze foto van mijn allerliefste nichtje! Zo gek op haar <3


Vrijdagavond kwam Dennis spontaan met het idee om sushi te eten bij Sumo Oriental. Dat vond ik een top idee! We hebben weer heerlijk gegeten. Een goed begin van onze vakantie!


Ik hou van flatlays! Heerlijk om met het stylen bezig te zijn. Dit doe ik regelmatig op het balkon, omdat hier het licht zo fijn is!


Yum, lekker een ijsje eten in de stad. Ik nam een bolletje yoghurt/amarenen en pure chocolade.


Ook kreeg ik een aantal hele mooie producten uit de MAC X Aaliyah collectie binnen. Nu al dol op deze mooie make-up goodies. Snel meer hierover in een review!


Zaterdagavond kwam Ilse gezellig een nachtje logeren. Dat was erg leuk! We hebben gezellig gespeeld, film gekeken en zondag gingen we shoppen. Dit wilde ze zo graag, haha. Te cute!


Dennis had bami klaargemaakt met kip. Erg lekker!Zondagochtend was Ilse al super vroeg wakker en ik dus ook. Na het shoppen aten we nog gezellig een ijsje met zijn drie├źn. Ijs genoeg op deze weken, haha oeps! Eten jullie ook zoveel ijs nu?


En als afsluiter van deze diary nog een foto met mijn favoriete jurkje van H&M Trend. Ik draag hem zoveel momenteel!

Wat zijn jullie plannen voor deze week? Happy new week!

 

1 Reactie

  1. 23 juli 2018 / 06:33

    Wat een heerlijke week. Spontaan uit eten is altijd een goed idee. Geniet lekker van je vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: