In the Picture #201 Genieten van de zomer

In the Picture #201 Genieten van de zomer

Goedemorgen! Bereid je voor op een mega lange ‘In the Picture’ met een hoop foto’s van de afgelopen twee weken. Wat een prachtige zomer hebben we nu al. Hopelijk zijn jullie er net zo lekker van aan het genieten als ik. Kijk je gezellig mee?


Ik begin mijn diary met een mega bestelling die ik had geplaatst bij o.a. H&M, Zara en Stradivarius. Een hoop leuke dingen gekocht in de sale en nieuwe collectie.


Dit was o.a. wat ik bestelde bij Stradivarius. Ik ben echt dol op die winkel! Lekker betaalbaar en erg leuk!Ik liet jullie twee outfits zien op Insta stories, met de vraag welk setje jullie het leukste vonden. De stand was bijna gelijk: 60% voor beige en 40% voor de onderste outfit.

Tijd voor een ontbijtje!


‘s Avonds vanuit het werk nog even genieten bij het water.


Vorig weekend maakte ik weer eens pancakes klaar. Soms heb ik een periode dat ik wekenlang geen zin heb om ze te bakken en nu kan ik niet meer zonder. Haha!


Wake up and make-up! Vorige week zondag vertrokken we al op tijd richting Zeeland voor een nachtje weg. We hadden last minute een hotel geboekt in Burgh Haamstede. Zo fijn!Het hotel was echt super fijn en comfortabel. Burgh Haamstede is ook erg leuk! Ik was er nog nooit eerder geweest.


Bij het hotel zat ook een welness, waar we nog gebruik van hadden gemaakt. Het was een (prive)welness want er was verder helemaal niemand.


Lekker bruinbakken op het strand. Er stond zondag een flink windje, waardoor je amper door had hoe hard de zon ging. Oeps!


Tussendoor maakte ik nog een wandeling over het strand naar een andere strandtent.


Sand & Pepper is zo’n leuke strandtent.


Zondagavond gingen we een hapje eten bij een Turks familierestaurant. Dit was zo goed!We bestelde samen echt een mega schotel met vlees en wat voorgerechten om te delen. Zelfs met zijn tweeën kregen we de vleesschotel niet op. Zo veel was het!


‘s Avonds na het eten liepen we nog terug richting het strand. Ik wilde zo graag de zonsondergang zien! Maar eerst nog een lekker softijsje eten.


<3


Happy me! Het was zo fijn om er even een nachtje tussenuit te zijn en zeker met dit weer. Maandag brachten we nog een paar uurtjes door aan het strand en ‘s avonds gingen we barbequen bij mijn ouders. Erg lekker!


Dinsdag kon ik geen vlees meer zien. Dat werd dus een paar dagen vis eten. Helemaal niet erg! Ik maakte zoete aardappel friet met zalm uit de oven.


Daarna pakte ik de rest van de bestelling uit van H&M en Zara. Dat werd een avondje kleding passen!


Donderdag nam ik spontaan een dag vrij en werkte ik de ochtend aan mijn blog. Eerst ging ik wat outfits shooten en daarna tikte ik nog een paar artikelen.


Ontbijten met havermoutpap. Ik heb de afgelopen week geen melkproducten meer op. De laatste maanden kreeg ik namelijk steeds meer klachten zoals een opgezette buik (alsof je 5 kg bent aangekomen) en rommelende darmen. Ik eet al zolang yoghurt of kwark als ontbijt, misschien dat ik er echt niet meer tegen kan. Binnenkort zal ik even met jullie delen hoe dat gaat!


Nadat ik klaar was met bloggen en fotograferen, fietste ik naar Belcrum beach. Heerlijk genieten van de zon! Echt ideaal zo’n stadsstrand!


Rond half 7 fietste ik weer terug en dronk ik nog een smoothie bij at Noon in Belcrum. Love het interieur hier!Vrijdag moest ik nog een dagje werken en in de middag at ik een hapje mee bij oma. ‘s Avonds haalde we een ijsje in de stad en verder deden we niet heel veel. Wel keken we nog een paar afleveringen van Narcos.


Favorite new dress van H&M Trend! Hij is gemaakt van zo’n fijn en zacht stofje.


Zaterdagmiddag hadden we eerst de verjaardag van het zoontje van een vriendin van mij, die één werd. Aan het einde van de middag ging ik nog naar Breda Live. Ik had last minute een kaartje besteld en het was echt ontzettend leuk. Wel was het druk en heel warm, haha!


Gisteren was dan ook een lazy (kater)zondag. Geen zondag zonder een Chai Latte ;-)! Dennis ging s’ ochtends hardlopen en we hebben onze auto’s nog gewassen. Verder brachten we de middag lekker thuis door. Ook zijn we op zoek naar een last minute vakantie voor in augustus. Waarschijnlijk gaan we toch nog een weekje weg!


Gisterenavond had Dennis Griekse hapjes gemaakt. Yum, zo onwijs lekker! Alles was heerlijk gekruid! Verder keken we de laatste afleveringen van de serie Narcos op Netflix. Nu zijn we er alweer doorheen! Op naar een nieuwe serie.

Hoe was jullie weekend? En heb jij al bijna vakantie?

Share:

5 Reacties

 1. 9 juli 2018 / 06:41

  Wat een fijne dagen! Ik vind je outfits heel mooi.

  • Marloes
   Auteur
   9 juli 2018 / 10:37

   Wat lief, dankjewel Darina <3

 2. 9 juli 2018 / 15:09

  Leuke foto’s! Die Griekse hapjes spreken mij érg aan haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: