In the Picture #200

In the Picture #200

Good Morning! En welkom bij ‘In the Picture’ nummer 200 alweer. Bizar! Ik deel gewoon al ruim 200 weken met jullie mijn diary’s. Hopelijk vinden jullie het nog altijd leuk om te zien! Kijk je mee naar mijn week?


Mijn nieuwe week begon super lazy. Dennis en ik waren maandag beide niet zo lekker en hebben de hele dag in bed en op de bank doorgebracht. Uiteraard wel met een lekker ontbijt en leuke serie: Narcos!


Ook maakte ik tussendoor nog wat foto’s voor o.a. Instagram.


Mijn outfit van afgelopen zondag. Het was een druilerige en donkere dag. Ik droeg een mom jeans, loafers, kanten top en mijn leren jack.


Favoriete highlighter van dit moment. Ik schreef er afgelopen week ook een review over. Die kun je hier teruglezen.


Favoriete festival goodies van Sacha met o.a. de leuke sandalen, haarband en oorbelletjes. Woensdag komt er een outfit post online met de sandalen.


Ik ben aan het kijken voor een nieuwe telefoon en mijn Iphone 6S gaat dan ook in de verkoop. Ik denk dat ik dit keer voor de Iphone 8 plus ga. Dat zal wel even wennen zijn omdat de 8 plus natuurlijk een stuk groter is.


Woensdag was een prachtige dag. Ik ging vanuit mijn werk eten bij mijn ouders en ‘s avonds maakte ik nog wat outfit foto’s in Princenhage. Deze foto’s zullen volgende week online komen op mijn blog.

Donderdag was echt een rotdag! Ik werd ‘s nachts wakker met een soort van migraine. Flinke hoofdpijn en ik kon geen licht verdragen aan mijn ogen. Ik weet nog steeds niet of het nu van mijn nek kwam of dat het echt een migraine aanval was. Ik bracht die dag dan ook door in bed.


Vrijdag ging het al wel wat beter en ging ik weer werken. ‘s Avonds poste ik deze foto op Insta stories. Een throwback naar Santorini vorige zomer. Ik ben dan ook heel benieuwd of jullie nog op vakantie gaan deze zomer! Let me know in de comments. Ik blijf voor het eerst drie weken thuis deze zomer.


Zaterdagochtend maakte ik wat foto’s voor mijn andere Instagram account: @huisjevanmarloes. Ik heb ook hier al bijna 1000 volgers. Zo leuk! Volg jij mij al?


‘s Middags gingen Dennis en ik naar Tilburg. Shoppen en gezellig lunchen. Het was redelijk fris dus ik ging voor een lange broek en mijn leren jasje. Deze broek blijft een favoriet!


Vanuit Breda sta je binnen tien minuten met de trein in Tilburg. Ideaal!


In Tilburg hebben ze een H&M home en hier kom ik altijd zo graag! Ze hebben er super leuke items.


En ik scoorde dit super toffe boho jurkje. Hij is echt perfect en valt ook oversized, love it.


Lekker lunchen met een chorizo tosti. Dit smaakte goed zeg!


Bij Sissy Boy verkochten ze Aloë Vera planten in een doorzichtige vaas. Zo simpel om zelf te maken en zo leuk! Dit ga ik zeker een keer doen.


‘s Avonds hadden we een verjaardag bij vrienden. Met de meiden lagen we op een gegeven moment lekker onder een dekentje. Haha! We hebben de hele avond buiten gezeten onder de veranda, ideaal.


Gisterenochtend sliepen we lekker uit en daarna ging ik aan de poets. Alles is weer lekker fris en opgeruimd. Daarna deed ik zelf nog een gezichtsmasker. Deze van Dr. Organic vind ik erg fijn, aanrader!


‘s Middags gingen we nog even de stad in en dronken we een Chai bij Inspire. ‘s Avonds had Dennis heerlijk Spaans gekookt. Yum, dit was echt heerlijk! Verder keken we nog een paar afleveringen van Narcos. Heb jij deze serie al weleens gezien?

Fijne week iedereen!

Share:

5 Reacties

  1. 25 juni 2018 / 06:13

    Wat een heerlijke week weer. Ja zo’n pot met aloë vera plant is leuk hè, ik had hem ook gespot 🙂

  2. 25 juni 2018 / 14:07

    Wat een leuke week had je. En wat is jullie woning toch mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: