In the Picture #2


Yay! Diary time! De afgelopen twee weken waren leuk, en vol gepland. Ik heb lekker bijgekletst met lieve vriendinnetjes, een cursus fotografie gedaan, een dagje Efteling, uiteten, en een dagje naar mijn schoonzusje in Den-Haag geweest.


Twee weken geleden was het heerlijk weer. En ging ik samen met Jeroen ‘s middags lekker naar het bos toe. Mijn camera ging ook mee. De foto’s van het middagje bos kun je hier terug zien.


Ook was het hoog tijd om mijn kwasten weer eens een wasbeurt te geven. Hier ben ik echt veel te lax in!


Vorige week vrijdag reisde ik af naar Boxtel voor een cursus fotografie op de fotovakschool. Het was echt super interessant. Nu weet ik tenminste ook waar alle knopjes op mijn camera voor zijn, haha!


Als lunch stonden er lekkere broodjes op ons te wachten.


En lunch op het werk. Griekse yoghurt met kaneel, rozijnen, banaan en goji bessen. Zo lekker! Ik probeer als lunch altijd veel af te wisselen en zo min mogelijk brood te eten.


Vorige week zaterdag ging ik samen met mijn moeder een dagje naar de winter Efteling. De vlog hiervan konden jullie afgelopen vrijdag al zien op mijn blog.


Ook de aquanura show aan het einde van de dag was echt heel mooi!


I need this shoes in my life! Maar ik vind 100 piek toch wel een beetje aan de dure kant. Ik wacht nog steeds op een leuke actie, Sascha!


Afgelopen woensdagavond bijkletsen met vriendinnetjes en Milka Oreo..OMG!


Car selfie onderweg naar Den-Haag!


En shoppen natuurlijk! Ik ging samen met mijn schoonzusje want die woont in Den-Haag. Ik heb een trui in de sale bij Zara geshopt en verder niet veel, alleen wat sale bij Yves Rocher. Ik had mijn salaris ook nog niet, balen!


‘S Middags gingen we lekker lunchen bij een leuk tentje in Den-Haag. Ik bestelde een tosti mozzarella-pesto. Erg lekker!


Op de terugweg stond ik zeker een uur in de file bij Dordrecht…bah!


Gisterenochtend gingen Jeroen en ik naar Roosendaal om op visite te gaan bij zijn ouders, en opa en oma. Omdat we toch in de buurt waren van Rosada Outlet wilde ik nog even naar The Body Shop. Want het was tenslotte nog 70% korting, en de ÊÊn a laatste dag van de sale.


Love de sale! Ik kan er voorlopig weer tegenaan!


Gisterenavond gingen we uiteten bij Con Fuego in Breda. Dit is een grill restaurant die op de grote markt in Breda zit. Echt een aanrader, het eten was heerlijk! Als voorafje bestelde ik een mix van alles wat. Smaakte goed!


As hoofdgerecht nam ik een ossenhaas van 225 gram. Wauw, en dit was echt zo mals en vol met smaak. Heerlijk!


Als toetje ging ik voor de dame blanche. Dit blijft altijd lekker!

Dit was mijn diary van de afgelopen twee weken alweer. Ik vind dat Januari altijd heel lang duurt, hebben jullie dat ook? 

Fijne zondag!

liefsmarloes

lank

30 Reacties

 1. 26 januari 2014 / 10:28

  Mmmmmm die milka oreo is zooo heerlijk! En die laarsjes zijn erg mooi 🙂

 2. 26 januari 2014 / 10:50

  Leuk om je diary te zien! Het ziet eruit als twee leuke weken! 🙂 Mmm Milka Oreo wil ik zo graag proeven! En tof dat je naar The Body Shop bent geweest! Ik vind januari ook best lang duren haha!

 3. 26 januari 2014 / 11:58

  Leuke foto’s je hebt lekker gegeten zie ik!! Ik wil ook nog graag een foto cursus nemen

 4. 26 januari 2014 / 12:30

  Het was weer lekker druk op Rosada haha! Body Shop is fijn daar. Leuke foto met je moeder in de Efteling en een hele leuke selfie in de auto. Ziet er uit als leuke weken. Jullie zijn gisteren ook niet meer naar de verjaardag van Jesse geweest, zie ik?

  • Marloes
   Auteur
   26 januari 2014 / 16:38

   Haha, er was inderdaad weer eens geen kip. Maar de Body Shop is daar echt ideaal. Nee klopt, wij hadden een etentje.

 5. 26 januari 2014 / 12:36

  Ik krijg trek van al dat lekkere eten wat je post 🙂 Wat leuk trouwens dat je een fotografie cursus hebt gedaan. Gisteren heb ik bij Patty een workshop gevolgd. Mennnn dat was leerzaam!

  • Marloes
   Auteur
   26 januari 2014 / 16:38

   Ik ben benieuwd hoe het bij jullie geweest was. Ja, je leer er zeker weten heel veel van!

 6. 26 januari 2014 / 14:50

  Wat een super leuke foto’s en wat een lekker eten allemaal, haha!! 🙂 Toevallig had ik precies die laarsjes gepast afgelopen zaterdag ik vond ze ook zo leuk, maar ook te duur, helaas.. Laten we hopen inderdaad op een aanbieding!! haha 🙂 X

  • Marloes
   Auteur
   26 januari 2014 / 16:37

   Hihi dat vind ik love choc! Maar deze was ook erg lekker!

 7. 26 januari 2014 / 15:26

  Hartstikke leuk dat jullie samen naar de Efteling zijn geweest, wil daar ook nog eens naartoe en ah krijg honger van je foto’s. Je kwasten zien er trouwens heel zacht uit.

 8. 26 januari 2014 / 16:10

  Wat een leuke diary! Die ossenhaas ziet er goed uit, krijg er honger van, haha. Neem ook altijd zo’n lekker stuk vlees als ik uit eten ga! Hmmm dit herinnert me er aan dat ik ook mijn kwasten maar weer eens moet wassen haha, vergeet dat ook echt al-tijd!

  • Marloes
   Auteur
   26 januari 2014 / 16:37

   OMG, ja dat was echt het lekkerste stuk vlees wat ik ooit gegeten heb. Haha erg is dat he, echt het minst leuke klusje ever!

 9. Vera van Laerhoven
  26 januari 2014 / 16:20

  Hoe kan het toch dat ik jou blog nog niet eerder heb ontdekt, echt super leuk gedaan. Zie dat je al best een tijdje bezig bent met je blog, sinds wanneer blog je eigenlijk? Ik kom zelf uit Breda en vind het leuk om te zien dat er meerdere mensen in deze omgeving ook dezelfde hobby hebben. Ben zelf nu ook bezig met het opzetten van een blog die binnenkort online zal komen.

  Ga zo door!

  Gr, Vera

  • Marloes
   Auteur
   26 januari 2014 / 16:35

   Wat leuk om te horen, dankje :). Ik blog zelf sinds eind april’ 13. Ja vind ik ook altijd heel leuk om mensen uit de omgeving te zien bloggen. Ik zeg meeting in Breda ooit, haha:)! Ik ben benieuwd. Laat maar weten wanneer je blog in de lucht is, dan ga ik zeker even een kijkje nemen! Liefs!

  • Marloes
   Auteur
   26 januari 2014 / 16:33

   Oeh die lijken precies! Thanks voor de tip meid! Ik ga volgende week gelijk even een kijkje nemen!

 10. 26 januari 2014 / 17:34

  Leuke diary en die laarsjes zijn super leuk!

 11. 26 januari 2014 / 19:35

  Haha, ik heb al twee keer iets gekocht bij The Bodyshop, ga vanavond nog een laatste keer wat bestellen 🙂

 12. 26 januari 2014 / 19:38

  Wat leuk om te zien dat je in Rosada was! Ik werk daar haha! Liefs

 13. 28 januari 2014 / 23:20

  Wat een goedgevulde diary! Super veel ondernomen en wat gaaf van de cursus <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: