In the Picture #199


In the Picture #199

Goedemorgen! Hoe is jullie weekend tot nu toe? Het is alweer zondag! Tijd om een nieuwe ‘In the Picture’ met jullie te delen. Kijk je mee?


Dennis is sinds begin deze maand ook altijd op maandag vrij, dus hebben we samen een extra lang weekend. Dubbel genieten! Doordeweeks zien we elkaar nooit, dus extra fijn zo! Afgelopen maandag gingen we even naar de stad om een terrasje te pakken.


Het lukt ons bijna nooit om ‘geen’ eten te bestellen. Het werd een plukbrood bij Barista Bar.


Afgelopen week kreeg ik ook weer heel wat leuke pakketjes binnen. Daar zaten o.a. deze leuke sandalen en haarband bij van Sacha Shoes. Helemaal festival proof!


Woensdagavond ging ik bij mijn ouders eten vanuit het werk. Zo fijn dat ik daar doordeweeks regelmatig aan kan schuiven. Is namelijk een stuk gezelliger! We aten naan pita’s met koriander en knoflook. Dit is trouwens echt de beste knoflooksaus ever!


Ook kreeg ik nieuwe zonnebrandproducten van La Roche Posay binnen. Daar schoot ik gelijk buiten wat leuke foto’s mee! Ik kreeg er erg lieve reacties op via Instagram.


Ook heb ik de Keune zilvershampoo en conditioner uitgebreid getest. Hier komt deze week een review van online op de blog. Stay tuned!


Favoriete parfums van dit moment: Chloe, Alien Floral Summer en Daisy van Marc Jacobs.


Gisterenochtend maakte ik een smoothie bowl klaar als ontbijt. Zo lekker! Je mixt bevroren fruit met magere yoghurt. Beetje honing erdoor, granola en vers fruit en klaar is kees!


Inmiddels zijn alle Xenos winkels in Breda verdwenen en Casa is hiervoor in de plaats gekomen. Casa ging gisteren open en ik kon het niet laten om even een kijkje te nemen. Wat een super leuke winkel is dit! De prijzen liggen iets hoger dan Xenos maar de kwaliteit oogt wel beter!


Gisterenmiddag ging ik met mijn zus en kleine nichtjes op kraambezoek bij mijn nicht. Mijn nicht heeft een mega grote tuin, dus voor de kids speelruimte genoeg. Haha!


Eenmaal thuis waren er nieuwe pakketjes binnengekomen. Ik bestelde namelijk Oxilock voor mijn haar. Dit is eigenlijk net zoiets als Olaplex wat ik al een paar jaar gebruik. Laatst is bij de kapper mijn haar met Oxilock geverfd, dus het leek me leuk om deze ook eens uit te testen! Mochten jullie een review willen zien, let me know!


Ook ontving ik de nieuwe Goodiebox, wat dit keer in het teken staat van de zomer! Er zit o.a. een handmasker, felroze lipstick, blush, mascara van Teeez en een gezichtsmasker in. Een aantal hele leuke goodies!


Gisterenavond gingen Dennis en ik naar het Foodtruck festival ‘Lepeltje Lepeltje’ in Breda. Het was er te klein, veel te druk en veel te duur. Haha! Lang zijn we dus niet gebleven. Zo jammer! Vorig jaar zijn we ook naar een aantal foodtrucks geweest in de stad maar dat was echt veel beter. We hebben uiteindelijk alleen de burgers uitgeprobeerd. Die waren gelukkig erg lekker!


Daarna fietste we nog even door richting de stad om een terrasje aan de haven te pakken. Lekker!


De pioenrozen thuis staan volop in bloei. Zo mooi! Love it!


En ook het gezellige balkon heeft inmiddels wat groen. Dit is zo’n fijn plekje geworden!


‘s Avonds ging ik nog even aan de slag met het editen van mijn Efteling outfit foto’s. Deze vind ik zo leuk, haha!

Wat zijn jullie plannen voor deze zondag? Fijne vaderdag iedereen!

10 Reacties

 1. 17 juni 2018 / 07:37

  Mooie foto’s! Ik vind je balkon geweldig. Ik kan me voorstellen dat je hier heel vaak zit.

  • Marloes
   Auteur
   18 juni 2018 / 20:20

   Dankje Liset, lief van je!

 2. 17 juni 2018 / 14:07

  Leuke foto’s! Ik snap dat je tevreden bent over je balkon. 🙂

 3. 17 juni 2018 / 15:46

  Jou balkon is zo leuk geworden! En wat staat je streepjes pak mooi bij je. Wat ben ik blij dat ik lepeltje lepeltje heb overgeslagen. We twijfelde om daar heen te gaan, uiteindelijk is het een filmpje geworden in de bios.

  • Marloes
   Auteur
   18 juni 2018 / 20:19

   Super lief, dankje Vera! Lepeltje Lepeltje heb je inderdaad niets aan gemist. Zo jammer!

 4. 17 juni 2018 / 21:39

  Wat een heerlijke foto’s weer! en we hebben dezelfde parfum smaak haha marc jacobs en chloe gebruik ik ook iedere week.

  • Marloes
   Auteur
   18 juni 2018 / 20:18

   Haha, wat toevallig. Heerlijk zijn ze he!

  • Marloes
   Auteur
   18 juni 2018 / 20:18

   Zo lief, dankjewel Lindsey <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: