In the Picture #198 Midweekje Efteling

 Goedemorgen! I’m back na een paar dagen afwezig te zijn geweest op mijn blog. Afgelopen week had ik een weekje vrij en gingen we gezellig met de familie naar Efteling Bosrijk. Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden! Kijk je mee?


Maandag was ik druk met het vooruit werken aan mijn blog. Ik moest een aantal samenwerkingen afronden en heb (bijna) heel de dag binnen gezeten.


Zo fijn dat we nu buiten ook een gezellig plekje hebben gemaakt om lekker te zitten. Hier werk ik ook graag achter mijn laptop!


Of ik neem tussendoor even pauze op het balkon met een lekkere chai latte.


Lunchen met chocolade rijstwafels belegd met pindakaas en banaan. Yum, te lekker!


Favoriete essentials van dit moment: de SPF30 van het merk Madara is erg fijn! Binnenkort zal ik je wat meer vertellen over dit mooie merk en heb ik een leuke winactie voor jullie!


Ook ben ik deze fijne facial cleaning brush van Carmen aan het uittesten!


Dennis was natuurlijk ook de hele week vrij. ‘s Avonds keken we op het balkon naar La Casa de Papel. In nog geen week tijd zijn we inmiddels door beide seizoenen heen. Zo’n toffe serie!


Dennis had deze lekkere kip salade klaargemaakt met veel groente. Smullen!


Woensdagochtend stonden we al vroeg op. Beide moesten we onze spullen inpakken voor drie dagen Efteling Bosrijk met de familie. Zo leuk! En we hadden echt enorm veel geluk met het mooie weer.


In Joris en de Draak met mijn nichtje Ilse en zus. De drukte in de Efteling viel reuze mee. Overal waren de wachtrijen niet langer dan 30 minuten. Wij probeerde dan ook zoveel mogelijk ‘s ochtends of tegen sluitingstijd te doen.


Ons huisje in Bosrijk zat aan het mooie meer. De huisjes zijn zo mooi en gezellig ingericht!


Met zijn alle lekker ontbijten ‘s ochtends!


En tussendoor natuurlijk naar de Efteling!


Vrijdag waren mijn ouders 40 jaar getrouwd maar omdat we die dag al om 11 uur ons huisje uit moesten, hebben we het stiekem donderdags al een beetje gevierd. Ik had een taart laten maken bij JeEigenTaart. Echt ontzettend lekker en we hebben er met zijn alle goed van gesmuld!


Happy 40th anniversary!


Mama was ook zo lief om tussendoor nog wat outfit foto’s te schieten van dit fijne pakje! Hij is van My Jewellery en ik ben er helemaal happy mee! Zo fijn voor de zomer <3.


Vrijdag brachten we ons laatste dagje door in de Efteling! ‘s Middags gingen we lunchen in de bootjes <3, blijft leuk! Om 4 uur hadden we genoeg Efteling gezien en reden we weer richting huis. Als afsluiter van het leuke midweekje Bosrijk, aten we nog een hapje bij Wok Chassehof in Breda om mijn ouders 40-jarige huwelijk te vieren. Zo lekker daar!

De rest van het weekend heb ik geen foto’s gemaakt. Mijn telefoon is het aan het begeven en mijn camera gaat het steeds slechter doen. Balen!

Hoe was jullie weekend? Fijne maandag!

4 Reacties

  1. 11 juni 2018 / 13:46

    Hele mooie foto’s! Je balkon ziet er prachtig uit. Nog gefeliciteerd met je ouders. Mooie foto!

  2. 11 juni 2018 / 17:15

    Wat leuk! Toen ik iets van de Efteling voorbij zag komen moest ik nog aan je denken, wat een lekker weer hebben jullie gehad. Heerlijk van die fijne hoekjes op je balkon.

  3. 11 juni 2018 / 18:11

    Wat gezellig deze diary! Ik vind je hoekje op het balkon héél leuk geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: