In the Picture #197


Hi allemaal! Hoe was jullie week? Er staat weer een nieuwe ‘In the Picture’ klaar met foto’s van afgelopen week. Kijken jullie mee?


Mijn week begon en eindigde op het balkon. We brengen er nu dagelijks wat tijd door, zo fijn! Het is inmiddels bijna af. Volgende week komt er nog een vloerkleed binnen die op de kille grond komt te liggen. Dan zal ik jullie de complete make-over laten zien.


Vorig weekend was ik het hele weekend ziek van de hooikoorts. Ik was zelfs zo benauwd, dat ik naar lucht aan het happen was. Maandag bracht ik dan ook even een bezoekje aan de huisarts voor nieuwe tabletten en een puffer.


Ook ging ik langs de fysio om mijn eigen in te tapen. Het hielp echt! Zaterdag trok ik de tape eraf en begon het weer heftig. Vandaag ga ik dan ook weer terug om mij opnieuw in te laten tapen.


Maandagavond at ik buiten. Ik maakte een havermout pannenkoek. Ik heb altijd veel minder trek in eten met warm weer. Hebben jullie dat ook?


Dinsdag maakte ik een lekkere wrap klaar met kippendij. Makkelijk te maken en ik raak er ook nooit op uitgekeken.


Woensdag stuurde ik deze foto door naar Dennis. Eindelijk een dag dat ik weer een beetje normaal mijn ogen open kon doen en dat ze minder dik en gezwollen waren.


Breakfast time!


Donderdagavond liep ik met deze twee schatjes de avondvierdaagse. Wat een bikkels met die hitte!


Ze deden het beide supergoed!


Toen ik weer thuis kwam moest ik nog eten. Dat werd een schaaltje met leftovers van de dag ervoor. Ook lekker!


Vrijdagavond was Dennis weer thuis en aten we Grieks. Yum!


Zaterdag deed ik boodschappen en maakte ik van rijpe bananen een bananenbrood. Die was erg goed gelukt, yum!


Daarna reed ik nog naar de Action. Daar zag ik dit leuke vloerkleedje! Aanrader en nog geen €5,-.


Ook was ik zaterdag lekker bezig in Lightroom met het creëren van nieuwe filters voor Instagram. Zo leuk om te doen. Ik vroeg aan jullie welke het mooiste was. 80% ging voor TBA1. Ik denk dat dit mijn nieuwe Instagram filter gaat worden.


Zaterdagavond had ik een date night met vriendinnen bij PlanB. We gingen heerlijk tapas eten!


Uiteindelijk zaten we zo’n 4 uur buiten en kletsen we gezellig bij. Het was erg leuk!


Zondagochtend maakte ik lekkere fruit smoothies voor mij en Dennis en ontbeet ik met bananenbrood.Daarna wilden we even naar Ikea gaan en kwamen we bij Dennis zijn auto. Die is de nacht van zaterdag op zondag dus flink toegetakeld. Ongelooflijk! Waarom kunnen mensen in vredesnaam niet van andermans spullen afblijven. Zo jammer dit! Eenmaal thuis gingen we dus aan de slag met aangifte doen. Dat was onze zondagmiddag.


‘s Avonds aten we een hapje buiten op het balkon en keken we nog een serie.

Deze week gaat wel heel leuk worden! Dinsdag werk ik nog een dagje en daarna gaan we naar Bosrijk in de Efteling op het 40-jarig huwelijk van mijn ouders te vieren. Zo gezellig! 

Fijne dag iedereen!

5 Reacties

 1. 4 juni 2018 / 07:18

  Wat een fijn weekje! Het bananenbrood ziet er heerlijk uit. En gelukkig is de hooikoorts alweer minder. Ik heb er ook zo’n last van gehad.

 2. 4 juni 2018 / 09:16

  Oh wat balen van je hooikoorts! Ik heb er zelf geen last van, maar mijn vriend wel. Die was er ook helemaal benauwd van. Gelukkig gaat het weer wat beter met je :).

 3. 4 juni 2018 / 10:37

  Oeh, nu heb ik zin in bananenbrood! Wat een leuke foto’s! Behalve die van de auto dan, dat is echt mega balen. 🙁 Veel plezier deze week <3

 4. 4 juni 2018 / 15:53

  Tapas bij Plan B is altijd een goed idee, wat mij betreft zijn daar de lekkerste tapas te krijgen. Dat kleedje van de Action is echt heel leuk ja. Pfffff, balen joh van de auto.. zo irritant dat zoiets wordt gedaan.. Heel veel plezier komende week :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: