In the Picture #196 Zomer in eigen land!

In the Picture #196 Zomer in eigen land!

Goedemorgen! Hebben jullie een fijn weekend achter de rug? Het was heerlijk weer afgelopen weekend. Stiekem denk ik dat dit gewoon onze zomer is. Wel heb ik momenteel ontzettende last van mijn hooikoorts en was ik er gisteren zelfs ziek van. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?Met Pinksteren hebben we ook prachtig weer gehad. Tweede Pinksterdag gingen Dennis en ik een flink stuk fietsen en reden we nog langs Karwei. We hebben het balkon zomerproof gemaakt om lekker buiten te kunnen zitten. Ook kochten we deze leuke hangstoel. Hij zit echt heerlijk <3! Ik viel zelfs in slaap, haha! Ook aten we maandagavond lekker op het balkon samen.


Dinsdag was het weer tijd om te gaan werken en maakte ik ‘s avonds een simpele salade klaar. Ik kreeg een berichtje van Denise die mij vroeg hoever ik was met mijn website AVG proof maken. Nooooo, helemaal vergeten door mijn vakantie. Dat was dus een beetje stressen. Uiteindelijk ben ik zo’n drie avonden ermee zoet geweest afgelopen week. Dat was me wel even een werkje zeg! Is jullie website al helemaal AVG proof?


Echt foto’s heb ik dan ook niet gemaakt afgelopen week. Mijn avonden zagen er allemaal hetzelfde uit. Stom!


Mama heeft echt een prachtige bos met pioenrozen in de tuin staan, waar ik er een paar mocht afknippen. Ze staan al zo mooi in bloei! Pioenrozen zijn mijn favoriet <3


Drukdrukdruk… ik moest nog veel lezen over AVG en ben zo blij dat het af is nu, haha!


Een lekker ontbijtje op de donderdagmorgen voordat ik ging werken. Griekse yoghurt, fruit, noten en rozijnen.


Vrijdagochtend maakte ik nog wat foto’s voor Instagram. Kijkje achter de schermen ;-)! Vaak tover ik mijn hele appartement om tot een fotostudio wat resulteert in een enorme bende!


Ook deed ik een nieuwe gellac op mijn teennagels. Die zijn weer een paar weken helemaal mooi!


Vrijdagmiddag begon ons werkuitje. We gingen naar Zoelen in Gelderland waar we tuctuc gingen rijden. Zo leuk! We troffen het met het mooie weer. We kregen van mijn baas een super leuke Instax camera met foto’s erbij. Leuk!


We kregen gelukkig een map mee zodat we een beetje konden zien hoe we moesten rijden. Die tuctucs zijn nog levensgevaarlijk, haha!


Lekker uitwaaien achterin de tuctuc met lieve collega’s. Uiteindelijk hebben we zo’n twee uurtjes gereden.


Tussendoor hadden we nog een stop waar we even wat gingen drinken.


Dit was zo’n leuk en fotogeniek tentje!Zelfs de toilet zag er helemaal leuk uit!


Yum yum, lekkere snacks!


‘s Avonds sloten we het dagje af met een BBQ. Ondertussen kreeg ik een foto van het thuisfront toegestuurd.


Pancake Saturday! Lekker smullen van mijn favoriete ontbijt met mooi horloge van Rosefield! Ken jij dit merk al?


De rest van de dag was ik aan de grote schoonmaak samen met mijn moeder. Heel mijn blogkamer is weer netjes uitgemest en opgeruimd! Zo fijn! Soms weet ik namelijk gewoon niet meer waar ik moet beginnen. ‘s Avonds gingen we nog gezellig een hapje eten bij de Aogse Markt in Princenhage omdat we geen zin hadden om te koken. Smullen!

Tja, gisteren lag ik dus ziek op bed met hooikoorts. Zo vervelend! Mijn ogen zijn helemaal dik, gezwollen en pijnlijk. Ook zit mijn neus verstopt en is mijn keel helemaal opgezet. Mochten jullie de gouden tip hebben om er vanaf te komen, hoor ik het graag!

Hoe was jullie weekend? En heb jij ook zo’n last van hooikoorts?

 

11 Reacties

 1. 28 mei 2018 / 06:53

  Leuk tuc tuc rijden! En vervelend van de hooikoorts. Ik hoop dat het snel beter wordt.

 2. Mar
  28 mei 2018 / 07:44

  Wat vervelend van de hooikoorts zeg! Ik heb helaas niet van het mooie weer kunnen genieten. Zaterdag heb ik hele dag ziek op bed gelegen en gisteren heeft het bij ons vanaf 1 uur hele middag geregend. Daar baalde ik stiekem erg van, aangezien het in de rest van Nederland super mooi weer was. Ik ben ook bang dat dit onze zomer al is, maar ik hoop het niet natuurlijk haha.

 3. 28 mei 2018 / 09:47

  Wat ontzettend balen dat je zo last hebt van je hooikoorts, gelukkig heb ik daar geen last van. De foto’s zien er leuk uit en die TukTukjes zag ik voorbij komen op je Insta Stories. Dat zag er zo leuk uit!

  • Marloes
   Auteur
   29 mei 2018 / 21:20

   Nou zeg dat wel zeg! Dankjewel, is ook echt een aanrader! Super leuk om te doen <3

 4. 28 mei 2018 / 10:18

  Wat een gezelligheid in die tuctuc! Leuke foto’s ook! 🙂 Hopelijk kun je snel weer genieten van het mooie weer en is je hooikoorts snel weer voorbij.

  • Marloes
   Auteur
   29 mei 2018 / 21:20

   Ja dat was echt heel leuk! Aanrader. Dankjewel! Ik hoop het ook. Geniet van je avond Sija!

 5. 28 mei 2018 / 10:26

  Dat was inderdaad even een gedoe met die AVG zeg, maar we dit it!!!

  • Marloes
   Auteur
   29 mei 2018 / 21:19

   Yesss, thanks babe!

 6. 28 mei 2018 / 16:59

  Wat een gedoe de AVG he! Pff ik ben er ook een weekend aan bezig geweest. Ik heb dus ook zo’n last van mijn hooikoorts dit jaar beleg… niks helpt meer!

  • Marloes
   Auteur
   29 mei 2018 / 21:18

   Nou zeg dat wel! Het is wel ‘heeeel’ erg overdreven vind ik. Maargoed, het is weer gedaan. Haha! Nou erg he, ik hoor er heel veel mensen over. Zelf heb ik gisteren nieuwe medicijnen gehaald en mijzelf laten intapen bij de fysio. Heb jij dit weleens laten doen?

 7. Luna
  29 mei 2018 / 22:05

  Oh, mijn reactie over wat kan helpen bij hooikoorts is weg zie ik 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: