In the Picture #195 Back from Porto!

In the Picture #195 Back from Porto!

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Lekker aan het genieten van het lange Pinksterweekend?
Na een kleine week afwezig te zijn geweest op mijn blog, ben ik weer terug! Vrijdagavond zijn we teruggekomen uit Porto en we hebben echt heerlijk genoten. Het weer was top, de stad onwijs mooi en we hebben ook heerlijk gegeten. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?


Maandagochtend reden we al op tijd weg richting het vliegveld. Rond half één zouden we gaan vliegen, maar we hadden ruim een uur vertraging. Balen zeg! Na een korte vlucht van 2,5 uur kwamen we aan in het mooie Porto!


We hadden een leuke AirBnB gehuurd in het oude centrum van de stad. De kamer was lekker ruim en luxe. En het bed lag heeeeerlijk!


Nadat we onze koffers uitgepakt hadden, liepen we lang het oude centrum richting de ‘Douro’. Dit is de rivier die door de stad ‘Porto’ stroomt. We gingen op zoek naar een lekker restaurant waar we een hapje konden eten.


Dat bleek een schot in de roos want het eten was heerlijk en het uitzicht was helemaal bijzonder. We gingen allebei voor een lekker visje. Ik nam kabeljauw in een saus van kikkererwten en Dennis ging voor de Dorade filet. Hmmm..beide zo goed!Sinds een tijdje lust ik ook rode wijn. Dit was de huiswijn van Porto en die smaakte zo goed! Tijdens het eten konden we kijken naar de prachtige zonsondergang. Dit was zo’n fijne eerste avond!


Dinner with a view!


Dinsdag was onze eerste ochtend in Porto. We liepen richting een leuke brunchbar om te ontbijten. Binnenkort zal ik in een apart artikel mijn Porto aanraders aan jullie laten zien. Ik ging voor de smoothiebowl en Dennis koos voor een soort van Eggs Benedict.


Na ons ontbijt struinden we door de kleine straatjes van Porto. We liepen richting de brug die ons naar de overkant van de rivier bracht. Ik schoot een aantal prachtige foto’s van het mooie uitzicht.


We liepen uit op een prachtig hotel met een geweldig uitzicht over de stad. Hoe gaaf is dit zwembad met uitzicht over Porto!


Na het wandelen was het tijd voor een lunch. Ik nam een geitenkaas salade en Dennis een lekker stukje vlees.


Pretty little streets <3


Donderdag was onze laatste dag in Porto. We genoten van het mooie weer en kwamen uitgelopen op dit mooie station. WAUW! Echt prachtig om te zien. Overal in Porto kom je de meest prachtige tegeltjes tegen. Love it!


Ik keek mijn ogen uit!


Porto wat ben je mooi!


Tussendoor even lekker chillen op onze kamer. Je loopt heel wat kilometers op een dag en dat merk je goed aan je kuiten. Wow! Ik kon op een gegeven moment amper opstaan uit bed. Haha!

Dit prachtige kerkje stond op loopafstand van ons appartement. Van de Portugese tegeltjes kreeg ik geen genoeg! Alles heb ik gefotografeerd, haha!


Vrijdagavond kwamen we laat thuis en zaterdag was het tijd om een hele stapel dozen uit te pakken. Ik had een hoop pakketjes ontvangen vorige week. Genoeg blog materiaal! Een van mijn favorieten was dit leuke pakketje van Starskin. Love it!

Gisteren was het eerste Pinksterdag en die brachten we door met mijn ouders en vrienden van mijn ouders. Eerst gingen we bij mijn oma op de koffie en daarna nog wat drinken op het terras en uiteten bij de Griek. Hier hebben we overigens echt slecht gegeten. Zo jammer!

Deze week kunnen jullie een hoop artikelen over Porto verwachten op mijn blog!

Happy Monday!

5 Reacties

 1. 21 mei 2018 / 08:54

  Porto ziet er prachtig uit! Hier moet ik ook eens naar toe 🙂

  • Marloes
   Auteur
   24 mei 2018 / 22:08

   Dankje Romy! Ja was zo tof daar <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: