In the Picture #193 Vakantiegevoel!

In the Picture #193 Vakantiegevoel!

Goedemorgen! Hebben jullie ook een beetje een vakantiegevoel na zo’n fijn weekend? Wat was het mooi weer (en nog steeds!). Alvast een goed voorproefje op onze vakantie volgende week. Afgelopen week was een leuk weekje. Vriendlief was jarig en dat hebben we op een hele relaxte manier gevierd. Kijk je mee naar mijn weekje?


Genieten vanuit de woonkamer terwijl het avondzonnetje lekker binnen schijnt. Wat ben ik dol op deze ruimte!


Maandag stond in het teken van een dagje bloggen en fotograferen. Mijn inspiratie is de laatste tijd een beetje ver te zoeken. Dit is misschien ook wel een klein beetje te merken. Ik ben erg druk momenteel met veel dingen en héél hard toe aan vakantie! Volgende week houd ik echt een weekje rust en heb ik ook besloten om geen artikelen in te plannen.


Mijn maandag sloot ik af met een relaxed momentje. Ik gebruikte deze nieuwe face maskertjes van MILU. Mijn review komt deze week nog online op mijn blog.


‘s Avonds bakte ik een omelet met lekker wat groente erdoorheen.


Ook begon ik aan de documentaire van Avici op Netflix. Heel indrukwekkend! Er zaten genoeg kippenvel momenten in!


Afgelopen week konden jullie ook lezen, hoe je de keuken met een klein budget op kunt pimpen. Dit artikel is inmiddels al lekker veel gelezen! Super leuk <3


Ontbijtje voordat ik weer moest gaan werken. Vanille kwark met druiven, bosbessen en granola.


Mijn ontbijt afgelopen week. Ik heb mijn gezonde leefstijltje grotendeels weer opgepakt en dat bevalt prima! Deze pannenkoekjes blijven favoriet, yum!


Donderdagavond had ik zin om een salade te eten met knoflookgarnalen. Hmmm, zo lekker was deze!


Ik testte afgelopen weken de skincare producten van Rituals uit. Een aanrader kan ik je vertellen! Vooral de skin oil is zo fijn!


Vrijdagavond kookte ik omdat Dennis wat later thuis was dan normaal. Dat werden tortilla bootjes. Zo lekker en simpel om te maken!


Zaterdag bracht ik heel wat uurtjes door bij de kapper. Ik zat er om 9 uur en om 3 uur ‘s middags liep ik de deur weer uit. Ik ging naar La Senza in Breda en ben zo blij met het resultaat! Mocht je nog een goede kapsalon zoeken in Breda waar je je haar kunt laten kleuren, dan kan ik je La Senza zeker weten aanraden! Ik ben gegaan voor zwart haar dit keer. Ik wilde even heel wat anders!


Grapje natuurlijk! Het werd een hele mooie assige tint. Ik kan er nog geen afscheid van nemen, haha! Ook hebben we de donkere aanzet gewoon gehouden. Lekker makkelijk, want dit groeit heel mooi en geleidelijk uit en zo hoef je dus ook geen uitgroei bij te werken.


Zondagmiddag gingen we naar Princenhage. Hier was een jaarmarkt, maar dit viel toch een beetje tegen. We waren dus best op tijd weer thuis. Daarna hebben we nog lekker in de zon gelegen op het grasveld achter ons appartement.

Gisteren was Dennis jarig en hebben we dit samen lekker gevierd. Hij kreeg als cadeau een BBQ Barrel. Daar gaan we vast en zeker nog veel plezier van hebben. ‘s Middags gingen we naar Willemstad om te genieten van het mooie weertje. ‘s Avonds aten we een lekker hapje op het balkon en keken we serie.

Deze week hoef ik maar drie dagen te werken en dan……..VAKANTIE! Volgende week vertrekken we naar Porto en ik kan niet wachten. We zijn er beide ook zo aan toe! Hoe was jullie weekend? 

6 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 07:12

  Het is zeker genieten met dit weer. Ik vind je haarkleur echt prachtig! Fijne vakantie alvast 🙂

  • Marloes
   Auteur
   8 mei 2018 / 22:25

   Zo lief Darina, dankjewel! <3

  • Marloes
   Auteur
   8 mei 2018 / 22:25

   Zo lief, dankjewel Laura! Ja zo aan toe ook! Heb jij ook vakantie binnenkort?

  • Marloes
   Auteur
   8 mei 2018 / 22:25

   Dankjewel Kelly! Echt een perfect tasje voor de zomer <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: