In the Picture #192 Feels like summer!

In the Picture #192 Feels like summer!

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijn en zonnig weekend achter de rug? Wat was het lekker weer! Afgelopen week voelde echt even aan als zomer. Genieten hoor! In het weekend ging ik met Dennis naar het strand, uiteten en vierde mijn moeder haar verjaardag.


Vorige week fietste ik met Dennis richting de stad en kwamen we uit bij een prachtig huis, waar deze mooie magnolia boom stond. We schoten er een aantal outfit foto’s! Zaterdag fietste we er weer langs en toen waren alle mooie magnolia’s er al afgevallen. Ah, zonde!


Vorige week maandag was ik de hele dag thuis druk bezig in huis en aan het einde van de middag besloot ik om nog even te werken bij Inspire. Soms ben ik véél te afgeleid en ga ik in huis allerlei andere dingen doen. Bij Inspire lukte het me om nog drie artikelen te tikken, onder het genot van een Chai Latte en een geitenkaas tosti!


Ook kwam er een artikel online over mijn nieuwe Adidas sneakers. Absoluut mijn favoriet!


Woensdagochtend lekker ontbijten in de bank. Het zonnetje scheen al binnen en het voelde echt al heerlijk aan!Vanuit mijn werk reed ik nog door naar de plas waar mijn zus en nichtjes waren. Wat een bikkels! Ze gingen gewoon het water al in, haha! Het was echt zo lekker warm buiten! We hebben zeker nog een uur in het zonnetje gezeten.


Toen ik thuis kwam at ik nog wat leftovers. Gebakken zalm, rijst, tomaat en zelfgemaakte satésaus.


Donderdag was echt een ontzettend lange dag! Ik was blij dat ik s’ avonds weer thuis was. Ik maakte voor mijzelf een carpaccio salade en werkte nog wat aan mijn blog.


Een relaxed avondje in de bank met mijn nieuwe favorieten van Rituals. Hun huidverzorgingsproducten zijn zo fijn!


Outfitje en ontbijt of the day van afgelopen vrijdag. Griekse yoghurt met granola is nog steeds een groot favoriet van mij!


Toen ik thuis kwam uit het werk, stonden er weer flink wat pakketjes te wachten. Ik kreeg o.a. deze oversized zonnebril van MessyWeekend binnen. Gaaf is ie hé!


Zaterdag gingen Dennis en ik weer richting Zeeland voor een dagje strand. We reden rond half 10 al weg, zodat we er op tijd waren. Ik maakte voor het eerst weer een smoothie bowl als ontbijt!


En wat een heerlijk weer was het aan zee. Echt genieten! We hebben een paar uurtjes in de zon gelegen en een lekker kleurtje meegepakt.


‘s Avonds toen we thuis waren deden we nog een drankje op het balkon.


Daarna gingen we spontaan nog sushi eten in de stad. Smullen! Alles smaakte zo lekker. Het was alweer een hele poos geleden dat we bij Sumo Oriental waren geweest.


Mijn outfitje was trouwens deze leuke off shoulder blouse van Lofty Manner, ripped jeans en sandalen van H&M.


Zondag gingen we alweer uiteten, haha! Mijn ouders waren terug van vakantie en omdat mama vandaag jarig is wilde ze graag uiteten met het hele gezin bij elkaar. Gezellig! Happy Bday mam! We hadden een familietafel, waar we allerlei verschillende gerechten en gangen kregen om te delen.Dat was erg leuk zo met zijn allen!


Mijn favoriete gang is toch wel het dessert. Who’s with me?


Ik kreeg gisteren een mega bestelling binnen van H&M. Daar zat o.a. deze fijne jeans bij. Helemaal blij mee!


Ik probeerde gisteren mijn nieuwe CHI stijltang uit om lichte slagen in mijn haar te maken. Ik gebruik zelf al jaren een CHI stijltang maar deze nieuwe werkt echt ‘nog’ prettiger! Houd mijn Instagram goed in de gaten deze week want ik mag er ook één aan jullie weggeven!


Met Dennis ging ik nog snel lunchen bij Bakker Bart voordat hij moest gaan werken. Ik nam een Jungle broodje met tonijn en een aardbeien smoothie.


Verder rommelde ik de rest van de middag wat in huis, maakte ik foto’s voor mijn blog en Instagram en tikte ik ‘s avonds nog een blogje.

 Fijne week!

6 Reacties

 1. 24 april 2018 / 06:29

  Klinkt als een heerlijke week. Lekker hoor al dat eten. Onee, desserts zij dus niet mijn ding. Hmmm die Chi give away ga ik eens in de gaten houden :-).

 2. 24 april 2018 / 06:37

  Wat een fijne week en mooie outfitjes! Ik vind de rode streepblouse helemaal leuk!

 3. 24 april 2018 / 22:17

  oh ik word altijd zo happy van je foto’s vooral van je food foto’s haha.. oeps

 4. 25 april 2018 / 22:00

  Wat een heerlijk weekje! Zo’n toffe foto, bij dat prachtige huis met die magnolia’s. Altijd dat heerlijke eten bij jou.. hmmm!! Tip: Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer, een mega leuk terras en echt een goede kaart!

  • Marloes
   Auteur
   25 april 2018 / 22:04

   Ah dankjewel Lindsey! Zo lief, bedankt voor de tip! Die ga ik onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: