In the Picture #191

In the Picture #191

In the Picture #191

Good Morning! En toen was het weer maandag…Hopelijk hebben jullie een heel fijn weekend gehad. Mijn weekend was fijn en we hebben gelukkig lekker kunnen genieten van het zonnetje. Volgende week word het gewoon zomer in Nederland jongens! Daar heb ik zoveel zin in. Jullie ook?

In the Picture #191
Mijn week begon met een lekker ontbijt! Ik startte rustig op, beantwoordde wat mailtjes en ging aan de slag met het maken van foto’s. Aan het begin van de middag kwam de makelaar langs voor een waardebepaling van het appartement. Zo weten we een beetje wat we voor het appartement kunnen vragen als we een huis willen gaan kopen. We zijn langzaam aan een beetje aan het rondkijken voor een volgende stap. Een huis voor ons samen!

In the Picture #191
Foto van de slaapkamer, waar deze twee Ikea kastjes staan. Deze kastjes liggen vol met make-up en moesten nodig onder handen worden genomen. Ik heb een heleboel weggegooid en nu is het gelukkig weer overzichtelijk!

In the Picture #191
Every day is donut day! Deze donut haalde ik bij Dunkin Donuts in Amsterdam laatst. Yum, zo lekker!

In the Picture #191
Dinsdagavond na het werk, hadden we een cursus avondje. Eten op het werk met een lekkere garnalensalade.

In the Picture #191
Woensdag had ik weer een hele lading met pakketjes opgehaald bij mijn ouders. Er zaten o.a. nieuwe sneakers bij van Adidas!


Ook kreeg ik deze mooie illuminators binnen van Max Factor. Willen jullie hier een review van zien?


Dennis was dinsdagavond alweer thuis van zijn werk omdat hij een studieweekje had. ‘s Avonds had hij een heerlijke salade met gegrilde kip gemaakt.


Lunchen op het werk met smeerkaas, Hüttenkäse en pindakaas.


En omdat we nog steeds gezond en lekker bezig zijn aten we ‘s avonds een carpaccio salade. Die maakt Dennis op zijn lekkerst!


Throwback naar een weekje eerder: de mooie grachten van Amsterdam!


Vrijdagavond gingen we pizza eten bij mijn ouders. Mijn moeder had er zelf één gemaakt, zo lekker! Omdat ze op vakantie gingen, kwamen Dennis en ik ze een fijne vakantie wensen. ‘s Avonds keken we nog een paar afleveringen van een serie op Netflix.


Hello Saturday! Het weekend goed beginnen met een ontbijt in bed. Ik ben bezig met het uittesten van deze mooie huidverzorgingsproducten van Rituals.


Ready to go!


Omdat we een woning gingen bezichtigen, liepen we daarna nog even de stad in. We waren nu toch op tijd. Ik ging een heleboel leuke items passen bij H&M.


Let niet op de BH die ik eronder aanheb maar deze jumpsuit komt uit de nieuwe collectie van H&M. Ik vind hem zo leuk! Uiteindelijk heb ik deze nog niet gekocht maar wel een nieuwe chino en shirtje.


Dennis had nog trek in een lekker ijsje. De eerste van dit seizoen!


‘s Middags spotte ik bij Zara in de stad nog deze leuke tas. Love it! Ik ben nog steeds aan het twijfelen. Wel of niet doen ;-).


Aan het einde van de middag werd het steeds mooier weer en gingen we nog wat drinken op het terras. Het was echt superdruk in de stad.


Bij Sostene Grene kocht ik deze leuke spiegel voor in de hal. Dennis had hem gelijk opgehangen toen we thuis kwamen. Lief!


Momenteel ben ik mijn haar echt een beetje beu en kan ik er ook niet heel veel mee. Begin mei heb ik een afspraak bij de kapper staan, om mijn haar te kleuren en knippen. Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik wil maar ik denk dat ik weer voor blond/assig ga. ‘s Avonds gingen we naar vrienden van ons voor een gezellige barbecue.


Zondag sliepen we voor ons doen erg lang uit (11 uur). Even ontbijten en het huisje opruimen en daarna hebben we een flinke ronde gefietst.


Ik trok mijn nieuwe chino die ik bij H&M had gekocht aan. Rond een uur of vier waren we weer thuis en keken we nog een paar afleveringen van Crossing Lines op Netflix.


‘s Avonds had Dennis nasi gemaakt met kippendij. Lekker!

Vandaag heb ik niet heel veel op de planning staan. Ik moet alleen mijn administratie doen en wat vooruit werken voor mijn blog. Een lekker rustig thuiswerk dagje! 

Ik wens jullie een hele fijne week! Geniet van het mooie weer. 

15 Reacties

 1. 16 april 2018 / 06:59

  Hmmmm leuke week weer. Wat een lekker idee, carpacciosalade! Dat ga ik binnenkort ook eens eten denk ik. Spannend dat jullie misschien een huis gaan kopen zeg, het lijkt me zo leuk om je daarop te oriënteren! Malou x

 2. 16 april 2018 / 07:05

  Leuke foto’s! De jumpsuit staat je heel leuk en het tasje zou ik kopen 🙂

 3. 16 april 2018 / 10:27

  Die Zara-tas is te leuk, zeker doen! En ohh, een woning bezichtigen? Je huidige paleisje is zo moooi!

  • Marloes
   Auteur
   17 april 2018 / 22:06

   Hihi, het is ook heel dubbel hoor! Maar omdat het verkopen en kopen nu wel heel aantrekkelijk is zitten we er toch aan te denken.

 4. 16 april 2018 / 14:27

  Jouw interieur is echt prachtig! En wat een leuke week heb je gehad, ik heb alleen maar moeten werken 🙁 gelukkig was het weekend wel echt heerlijk zomers!

  • Marloes
   Auteur
   17 april 2018 / 22:05

   Super lief! Dankjewel <3

 5. 16 april 2018 / 16:11

  Oh die pizza ziet er echt heerlijk uit! Wat een leuke foto’s, ik ben erg benieuwd naar de nieuwe huidverzorging van Rituals! 🙂 Prachtige chino pantalon heb je gekocht bij de H&M, daar ga ik deze week ook even naar kijken. Geniet van het zonnetje <3

 6. 16 april 2018 / 16:32

  Ik vind jouw interieur zo leuk! Echt een inspiratiebron voor mijn kamertje.

  • Marloes
   Auteur
   16 april 2018 / 19:03

   Ah wat lief Quinty, dankjewel <3

 7. 17 april 2018 / 17:59

  Ah zo leuk dat jullie samen een huis willen gaan kopen! Misschien is jouw appartement wel iets voor mij? Denk er toch aan om in Breda te gaan wonen… 😀

  • Marloes
   Auteur
   17 april 2018 / 22:04

   Ja, de huizenjacht is weer begonnen hoor haha! Al hebben we geen haast! Maar als we iets leuks zien gaan we zeker even kijken. Oh echt ja? Groot gelijk! Breda is zo gezellig. Ik wil ook echt het liefst in Breda blijven wonen! Als het ooit de verkoop in gaat laat ik het je zeker even weten! X

 8. Amanda
  18 april 2018 / 10:09

  Oeh ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Rituals skincare lijn!

  • Marloes
   Auteur
   18 april 2018 / 22:29

   Ja die is echt zo fijn! Binnenkort komt de review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: