In the Picture #190

In the Picture #190

Hi allemaal! Hebben jullie genoten van het heerlijke zonnige weekend? Afgelopen week was leuk! Ik bezocht o.a. een event in Amsterdam, ging gezellig uiteten, had een verjaardag en zondag zijn we lekker samen naar het strand geweest. Kijk je mee?


Mijn week begon heel leuk! Tweede Paasdag kwam het leuke interview online, wat ze twee weken geleden bij ons thuis kwamen doen. Je kunt het hele interview hier teruglezen.


Dinsdag stond ik op met mega veel rugpijn. Ik leek wel een oma! ‘s Avonds stond de fysio weer op de planning en we zijn eruit dat ik mijn rugspieren flink moet versterken. Aan de slag met core stability oefeningen dus! Hier ben ik afgelopen dinsdag gelijk mee begonnen en doe ik nu iedere dag.


Op Instagram kwam de leuke winactie online van dit leuke shirt. Inmiddels heb ik de winnares al bekend gemaakt.


Afgelopen woensdagavond ging ik gezellig uiteten en bijkletsen met een vriendin bij EL Patio in Breda. Dit was lekkerrrrr!


We hebben uren gekletst en zaten bomvol. Dat was weer erg leuk!


Ook liet ik jullie onze slaapkamer zien. Mijn favoriete plek <3!


Let’s wake up and make-up! Donderdag was ik een dag vrij en ging ik naar Amsterdam! De plog van die dag hebben jullie inmiddels ook al op mijn blog voorbij zien komen.


Outfitje of the day met mijn nieuwe sweater van de webshop Chiquelle. Love it! Dit is echt zo’n leuke webshop. En nog leuker dat ze nu ook naar NL verzenden. Yay!


Het event wat ik ging bezoeken was van MooiPR. Gezellig om weer eens bij te kletsen met iedereen!


Gram the Dam <3


Vrijdag moest ik nog een dagje werken. ‘s Avonds had Dennis lekker Grieks eten klaar gemaakt met tzatziki. SMULLEN!


Ook kwamen mijn nieuwe oorbellen binnen. Just in time! Ik ben verliefd!


Zaterdag kwamen mijn lente kleren tevoorschijn. Ik ging voor een transparant blouseje van Zara. Na de hele dag het huis gepoetst en opgeruimd te hebben fietste ik nog even naar de stad.


‘s Avonds maakte ik pizza klaar. Yum!


Golden Hour! Zo mooi met die ondergaande zon.


Zaterdagavond had ik de verjaardag van een vriendin uit Roosendaal. Tegen een uurtje of 12 was ik weer thuis en keken Dennis en ik nog een paar afleveringen van ‘Crossing Lines’. Een nieuwe serie waar we vorige week aan begonnen zijn. Spannend en een aanrader!


Zondag was het natuurlijk ook weer heerlijk weer. ‘s Ochtends boekte we onze AirBNB voor Porto om, voor een véél leukere AirBNB, op een perfecte locatie in de stad. Nog een kleine maand en dan zitten we er. Can’t wait! Aan het einde van de ochtend reden we naar Zeeland voor een lekkere strandwandeling.


Maar niet voordat we gegeten hadden natuurlijk. Haha! We lunchte bij strandpaviljoen Kaapduin in Dishoek. Hier kun je erg lekker eten!


En het was ook echt een heerlijke dag aan zee. Dubbel genieten dus! Rond 5’en reden we weer terug naar Brabant en sloten we deze fijne zondag af met een etentje bij de Chinees.

‘s Avonds thuis keken we nog een paar afleveringen van onze favoriete serie en gingen we op tijd naar bed. Heerlijk zo’n weekend! Heb jij nog iets leuks op de planning staan voor komende week?

9 Reacties

 1. 9 april 2018 / 07:09

  Het eten ziet er weer heerlijk uit! Mooie oorbellen ook.

 2. 9 april 2018 / 08:09

  love die bakjes/vaasjes waar je makeup kwasten in staan 😀

 3. 9 april 2018 / 10:36

  Wat een leuke, vrolijke oorbelletjes! Wat fijn dat je trouwens zo hebt genoten van het heerlijke weer 🙂

 4. 9 april 2018 / 23:08

  Wat een heerlijke foto’s zeg en je haar zit altijd zo mooi, jaloers!

  • Marloes
   Auteur
   10 april 2018 / 21:09

   Ah wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: