In the Picture #189

In the Picture #189

Goedemorgen! Hebben jullie Lekker genoten van het Paasweekend? Ik ben even twee dagen afwezig geweest omdat ik aan het genieten was van een lang weekend. Ik vierde voor de derde keer mijn verjaardag, ging op stap met vriendinnen en uiteten met mijn vader. Verder hadden we een gezellige Paasbrunch bij mijn zus thuis. Kijk je mee?


Maandag werkte ik lekker vanuit huis. Ik fotografeerde producten en maakte foto’s voor Instagram. ‘s Middags kwamen ze vanuit Indebuurt Breda gezellig foto’s maken van mijn appartement. Zo leuk! Inmiddels staat het ook al online op de website.


Dinsdagochtend moest ik weer vroeg uit bed en was het tijd om te gaan werken. Ik maakte een ontbijt met kwark en moest weer even wennen aan dat het nog donker was buiten. Zo stom dat uur verschil!


Wel extra fijn dat het ‘s avonds lang licht is. Yay!


ALs avondeten maakte ik een salade met wokgarnalen en groente. Ik wil er graag nog drie kilo af hebben voor Porto. Dus even weer goed op mijn eten letten ;-).


Outfitje met mijn nieuwe blouse van Garcia. Ik vind hem zo ontzettend leuk!


Favorieten van dit moment met o.a. de haarproducten van het Zweedse merk Maria Nila.


Lunch op het werk met een salade met garnalen.


Ook ging ik bij mijn ouders weer flink wat pakketjes ophalen. Dit doe ik meestal twee keer in de week! Dit keer zaten er mooie producten bij van Rituals, Dove, Kneipp, tassen van Duifhuizen en Adidas sneakers.


Vrijdag ging ik gezellig uiteten met mijn vader. We gingen een burger eten bij Ellis Gourmet Burger. Altijd lekker!


Daarna gingen we nog even borrelen bij Café SamSam. Het was erg druk in de stad, zo gezellig!


Zaterdag wilde ik mijn nieuwe Adidas sneakers aantrekken en zag ik dat er gewoon twee verschillende maten in de doos zaten. Nouuu..zo stom!


Outfitje of the day met mijn nieuwe shirt van Garcia. Ik mag trouwens één shirt weggeven op Instagram. Doe jij al mee?


Een van mijn nieuwe tassen van Duifhuizen. IK vind hem zo leuk!


Voorbereidingen in de keuken voor zaterdagavond.


Dennis was zo lief om mij te helpen met hapjes maken <3.
‘s Avonds vierde ik mijn verjaardag voor vriendinnen. We gingen gezellig tapas bij mij eten en daarna nog op stap. Het was een leuk avondje!


Zondag hadden we een Paasbrunch bij mijn zus. Iedereen maakte wat en het was dan ook erg lekker!


Met mijn nichtjes gingen we nog paaseitjes zoeken.


‘s Avonds hadden we niet heel veel honger meer en aten we een soepje met salade. Yum! Carpaccio salade is the best!


Na de Paasbrunch maakte mijn moeder nog wat outfit foto’s van o.a. deze blouse van Garcia.


Tweede Paasdag ging Dennis klussen bij mijn zus thuis en had ik een dagje voor mijzelf. Ik werkte aan mijn blog, beantwoordde mailtjes en deed nog wat boodschappen. Een lekker dagje dus!

Deze week moet ik gewoon werken en donderdag heb ik een event in Amsterdam. Daar heb ik dan ook superveel zin in. Ik ben al lang niet meer bij een event geweest omdat ik er altijd vrij voor moet nemen van mijn werk.

Hoe was jouw Paasweekend?

Share:

4 Reacties

  1. 3 april 2018 / 07:09

    Wat een leuk overzicht. Ik vind de Garcia blouse erg mooi.

  2. 3 april 2018 / 17:00

    Leuke foto’s! Die burger ziet er goed uit trouwens, krijg er spontaan zin in. (:

  3. 3 april 2018 / 18:02

    Wat een leuke kleding heb je geshopt van Garcia. Ik heb zelf ook een trui van Garcia en ik kreeg ik er veel complimentjes over. Mijn Pasen was verder niet heel bijzonder. Het was wel even wennen omdat het de eerste Pasen was zonder mijn oma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: